Studers logo

Studers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Studers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3882
Studers logo
Website
Studers
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Studers

Als mbo student ben je natuurlijk altijd op zoek naar manieren om wat geld uit te sparen of om net een centje bij te verdienen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een website waar je je oude boeken kunt doorverkopen? Of ben je op zoek naar schoolspullen die je nodig hebt in jouw opleiding? Dan is Studers misschien wel de website die je zoekt. Deze bekende webshop biedt al deze diensten en meer aan. Maar is Studers wel een betrouwbare partner? Wat zijn de ervaringen van andere studenten? Hoe beoordelen klanten dit bedrijf? Ben jij op zoek naar reviews over Studers? Dan vind je ze hier terug. Zo kan jij op basis van die ervaringen en beoordelingen een goede inschatting maken van Studers.

Over Studers

Studers is een website die een deel is van het bekende bedrijf Studystore. De website is gespecialiseerd in de verkoop van schoolspullen en het aanbieden van volledige leermiddelenlijsten voor mbo-studenten. Daarnaast kan je op de webwinkel ook jouw oude boeken verkopen en zo een centje bijverdienen. De missie van Studers is om het leven van studenten simpeler en ook vooral goedkoper te maken. Vind je een bepaald product niet terug op de website? Dan kan je ook altijd terecht bij de klantenservice van het bedrijf. Ook voor advies kan je de klantendienst contacteren. Studers biedt diensten aan voor zowel studenten als voor het onderwijsveld zelf. De 100 collega’s van Studystore B.V. beschikken over heel wat ervaring en specialistische kennis om je verder te helpen. Blijf je graag op de hoogte van nieuws van Studers of van bijzondere aanbiedingen? Dan kan je de sociale media van heet bedrijf volgen. Studers heeft een Facebookaccounts, een Twitter en een Instagramprofiel. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van het bedrijf

Waarom kiezen voor Studers?

Bij Studers vind je een ruim aanbod aan schoolspullen terug en de optie om jouw oude boeken te verkopen. Bij de schoolspullen zijn er categorieën terug te vinden als agenda’s en planners, Etuis, Flashcards, kaften, mappen, rekenmachines, tassen en ga zo maar door. Ook voor het onderwijsveld zelf kan je bij Studers heel wat diensten terugvinden. Zo kan je via Studers leermiddelenlijsten samenstellen voor jouw opleiding, zo kan je reports krijgen over de bestellingen van de studenten en kan je ook gebruik maken van het platform Bundle. Ook voor de training van docenten kan je terecht bij Studers. Bestellen kan bij Studers op verschillende manieren. Zo kan je zelfstandig op zoek gaan naar jouw leermiddelenlijst aan de hand van een pakketnummer. Er is op de website zelfs een instructiefilmpje hierover terug te vinden. Daarnaast kan je ook artikel per artikel bekijken of de zoekfunctie op de website gebruiken.

Is Studers betrouwbaar?

Studers is een onderdeel van het grotere concern Studystore die een bekende naam is binnen de sector. Het bedrijf heeft dan ook al enige jaren ervaring met de verkoop van schoolspullen en boeken en is altijd al een betrouwbare partner gebleken. Bovendien heeft Studers heel wat nauwe samenwerkingsverbanden met diverse mbo-instellingen, leerkrachten en ook uitgevers. Je kunt dus vrij gerust zijn in de kwaliteit en betrouwbaarheid van Studers. De website zelf is daarenboven veilig verbonden op basis van het SSL-certificaat. Dit kan je zien aan het slotje in de adresbalk en betekent in facto dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Ook kan je veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving bij Studers en beschikt het bedrijf over een eigen klantenservice. Ten slotte vind je op de website alle belangrijke bedrijfsinformatie terug zoals KvK-nummer, adres van de hoofdzetel en nog veel meer.

Klantenservice en klachten

Op de website van Studers vind je een sectie veelgestelde vragen waar heel wat antwoorden worden gegeven die wel eens van pas zouden kunnen komen. Zit je nog met vragen of heb je een probleem? Dan zijn er ook verschillende manieren om in contact te komen met de klantenservice. Zo kan je mail naar het bedrijf of telefonisch contact opnemen met de klantendienst. Andere opties zijn om een brief te sturen of om ervoor te kiezen op sociale media een berichtje te sturen. De klantendienst van Studers heeft over het algemeen een vrij snelle reactie in huis. Je krijgt binnen de 24 uur een antwoord terug. Zijn er problemen geweest met een bestelling en heb je een klacht? Dan stuur je die best per mail op met alle relevante informatie in de mail vermeld. Bij klachten kan het antwoord enkele werkdagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een mbo-student die ooit al eens gebruik maakte van Studers? Dan ben jij de persoon die wij nodig hebben. Wat vond jij van de service van Studers? Werd het geld bij verkoop van jouw boeken plichtsgetrouw gestort? Is de prijs die ze bij Studers voor hun spullen vragen een goede? Wat is jouw ervaring met de klantendienst van het bedrijf? Zou je de website als vlot werkbaar beoordelen? Zou je Studers aanraden of net niet? Schrijf jouw verhaal neer in de vorm van een review en help een ander!

Reviews over Studers

Gerelateerde bedrijven

NCRVGids logo
NCRVGids
2 beoordelingen
9,5
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Studers

Ons team van experts heeft Studers geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Studers bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Studers is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Studers is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Studers te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 28-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Studers


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NCRVGids logo
NCRVGids
2 beoordelingen
9,5
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Studers een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Studers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Studers actief?

Studers is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Studers reviews? Dan kun je naar de website van Studers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie