Sportdirect logo

Sportdirect reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Sportdirect reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1192
Sportdirect logo
Website
sportdirect.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Sportdirect

Zoek je een webshop waar ze de beste sportmerken tegen aantrekkelijke prijzen verkopen? Check dan eens Sportdirect. Speciaal voor jou hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten doorgenomen en hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rij gezet. Op basis daarvan kun je eventueel ook kiezen voor Sportdirect.

Over Sportdirect

Sportdirect is het officiële verkoopkanaal van de merken Hummel, Reece Australia, Stanno, Derbystar en Select. Om die reden vind je de nieuwe collecties altijd het eerst op Sportdirect, zoals dat ook geldt voor de nieuwste artikelen. De specialist bied je een prettige webshop waarop het gemakkelijk bestellen is. De levering van Sportdirect is altijd snel en je vindt bij deze specialist sportkleding voor zowel de man als de vrouw terwijl er ook voor kinderen genoeg te vinden is.

Waarom kiezen voor Sportdirect?

Sportdirect bied je de complete collectie van erkende merken als Hummel, Reece Australia, Stanno, Derbystar en Select. Behalve dat er kwalitatief uitstekende producten aangeboden worden, staat Sportdirect bekend vanwege de snelle levering. Bestel je op een werkdag voor 19.30 uur, dan kun je er vanuit gaan dat je al de volgende dag over de producten kunt beschikken. Koop je vanaf een bedrag van 20 euro, dan is de verzending ook nog eens helemaal gratis. Op Sportdirect vind je kwalitatief goede en betaalbare sportkleding voor met name voetbal, hockey, en handbal.

Is Sportdirect betrouwbaar?

Of het nou om de geboden producten gaat of om de verleende service, uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Sportdirect blijkt dat je te maken hebt met een betrouwbare onderneming. De levering is inderdaad snel en de prijs- kwaliteitsverhouding uitstekend. Het hoge rapportcijfer van 4,5 uit 5 zegt wat dat betreft al heel veel. Veel zegt ook het Thuiswinkel Waarborg waarover Sportdirect beschikt zegt veel. Want alleen ondernemingen die zich aan de wet- en regelgeving houden krijgen een dergelijk keurmerk. Sportdirect heeft ook vertrouwen in de klant. Met Klarna kun je namelijk achteraf betalen.

Klantenservice en klachten

Voor je een klacht indient bij Sportdirect doe je er altijd verstandig aan om de veelgestelde vragen op de website eens door te nemen. Vaak namelijk word je dan al veel meer duidelijk. Mocht je alsnog een klacht in willen dienen, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Je kunt gewoon bellen, je kunt een e-mail sturen en kiezen voor de live chat. Op de website vind je eveneens een speciaal contactformulier. Ook daarmee kun je de klacht indienen. Wil je niets missen van Sportdirect? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Het is zeer verstandig om voor je de keuze maakt voor een bepaald product of merk, je altijd eerst de beoordelingen van mensen die al eens gebruik maakten van dat product of dienst door te nemen. Het is onafhankelijke en praktische informatie die je altijd meerwaarde biedt. Het helpt je in elk geval bij het nemen van de juiste beslissing. Daarom willen we je, uiteraard heel vriendelijk, vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo help jij andere mensen ook als ze voor moeilijke keuze staan.

Reviews over Sportdirect
Gerelateerde bedrijven
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Björn Borg logo
Björn Borg
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Sportdirect

Ons team van experts heeft Sportdirect geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sportdirect bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sportdirect is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sportdirect is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van sportdirect.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sportdirect.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie prijzen

Hier hebben ze erg mooie prijzen voor een goede kwaliteit op de producten die je kunt kopen. De levering is ook super snel en ook nog veel sneller dan dat stond aangegeven!

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joey B.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sportdirect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Björn Borg logo
Björn Borg
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sportdirect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sportdirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sportdirect actief?

Sportdirect is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sportdirect reviews? Dan kun je naar de website van Sportdirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie