Shoefresh.eu logo

Shoefresh.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Shoefresh.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Shoefresh.eu

Het bedrijf Shoefresh.eu is geverifieerd door ons. De webshop shoefresh.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Shoefresh.eu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Shoefresh.eu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Shoefresh.eu is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van shoefresh.eu te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kwaliteit

Ik hou van mijn sneakers schattig en authentiek heb het nog niet gedragen, maar ik heb het eerder besteld, dus ik weet dat het van een goede kwaliteit is!

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Judith V.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shoefresh.eu


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

House Of Nutrition logo
House Of Nutrition
2 beoordelingen
9,5
Duijvestein Winterstore logo
Duijvestein Winterstore
2 beoordelingen
8,5
Internet-outdoorshop logo
Internet-outdoorshop
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shoefresh.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Shoefresh.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shoefresh.eu actief?

Shoefresh.eu is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , huishouden en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shoefresh.eu reviews? Dan kun je naar de website van Shoefresh.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie