Samsung logo

Samsung reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Samsung reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4199
Samsung logo
Website
Samsung
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Samsung

Er is haast niemand die het merk Samsung niet kent. Dit bekende merk staat onder andere bekend om de steeds beter wordende telefoontoestellen, maar natuurlijk ook multimedia-apparatuur, zoals bijvoorbeeld televisies en audioapparatuur. Het is een merk dat al vele jaren meegaat. Dit is ook wel te zien in de kwaliteit van de producten en de mogelijkheden die je hebt om gebruik te maken van de geavanceerdste technieken. Het kan best dat je nog nooit eerder een van de producten van het merk online hebt gekocht. Samsung heeft een eigen website waar dagelijks honderden producten worden verkocht. Om andere mensen te helpen, hebben verschillende mensen al een review geschreven over de webshop. Deze reviews zijn allemaal op deze pagina te vinden. We verzamelen hier de reviews waar je echt wat aan hebt, zodat mensen die twijfelen om wel of geen gebruik te maken van de diensten van Samsung, een beslissing kunnen maken of een stapje in de goede richting worden geholpen. Lees de reviews hier op deze pagina door en maak je keuze. Wie weet heb je straks ook wel je eerste product bij de Samsung webshop gekocht!

Over Samsung

Samsung is een bekend merk op het gebied van multimedia producten en witgoed. Het merk begon ooit eens klein, maar is al snel uitgegroeid tot een echte gigant op het gebied van vastgoed, mobiele telefoons en de verkoop van multimedia producten. Je zult haast niemand tegenkomen die nog nooit van het merk gehoord heeft. Met een groot aanbod aan verschillende producten, is het merk onmisbaar geworden in ons dagelijks leven. Als je misschien in je eigen interieur rondkijkt, zie je vast wel iets wat gemaakt is door het merk. Het is ook niet zo gek dat er zoveel toestellen of producten om je heen te vinden zijn. Het merk staat niet alleen qua naam bekend, maar deze naam heeft hij ook verdiend. Het merk is constant bezig om de technieken onder de loep te leggen en te kijken waar deze verbeterd kunnen worden in hun eigen producten. Zo zijn de producten van het merk constant in ontwikkeling en kun je ervan op aan dat de producten van goede kwaliteit zijn.

Waarom kiezen voor Samsung

Doordat het merk altijd een koploper is geweest op het gebied van technologie is het zeker een merk dat je niet over mag slaan. Zeker wanneer je dol bent op gadgets of op de nieuwste technieken, dan zijn de producten van dit merk echt iets voor jou. Daarnaast zou je misschien denken dat je aardig wat mag betalen voor deze geavanceerde technieken, maar dit is zeker niet waar. Doordat de vraag naar Samsung producten over de hele wereld groot is, kan het merk zich permitteren om meer producten te maken en de prijs zo laag mogelijk te houden zodat iedereen van de producten kan genieten. Het maakt niet uit of je een bedrijf hebt of dat je particulier bent, voor elke doelgroep is er wel een product van het merk bij waar je wat aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan de mobiele telefoons die constant in ontwikkeling zijn waardoor deze steeds meer kunnen. Daarnaast is ook het multimedia-apparatuur van het merk goed als het gaat om kwaliteit en de mogelijkheden.

Is Samsung betrouwbaar?

Samsung gaat al vele jaren mee. Daarom is het zeker een betrouwbaar merk. Met de jarenlange ervaring van het merk, en de drive om altijd up-to-date te blijven met de laatste technieken, maakt het merk de prachtigst vormgegeven producten en is het ook een merk dat altijd oog heeft op de wensen van de consument. De website is betrouwbaar, is voorzien van een keurmerk en daarnaast ligt het aantal bezoekers op de website hoog. Met je eigen account kun je makkelijk en snel de producten vinden waar je op zoek naar bent en je bestellingen volgen en op een veilige manier betalingen verrichten.

Klantenservice en klachten

Mocht het zijn dat je vragen hebt, dan kun je deze altijd stellen aan de Klantenservice. Deze is telefonisch bereikbaar, maar ook schriftelijk en via het contactformulier. Kijk ook zeker even rond op je eigen account waar je al veel antwoorden op je vragen kunt vinden die betrekking hebben op bijvoorbeeld betaalmogelijkheden en je bestellingen.

Wil je ook beoordelen?

Wil je ook de webshop van Samsung beoordelen? Voel je dan vrij om dit te doen op deze website. Hier kun je al veel reviews vinden en die van jou zal ook zeker een steentje bijdragen aan de keuzes die anderen misschien willen gaan maken.

Gerelateerde bedrijven

Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6
Canon logo
Canon
2 beoordelingen
9
E-style Audio logo
E-style Audio
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Samsung

Samsung is geverifieerd door ons expert team. De webshop Samsung bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Samsung lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Samsung. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Samsung is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Samsung te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Samsung.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Samsung


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6
Canon logo
Canon
2 beoordelingen
9
E-style Audio logo
E-style Audio
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Samsung een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Samsung. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Samsung actief?

Samsung is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Samsung reviews? Dan kun je naar de website van Samsung gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie