Redsightseeing.com logo

Redsightseeing.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Redsightseeing.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1881
Redsightseeing.com logo
Website
redsightseeing.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Redsightseeing.com

Als je een citytrip doet kan je er niet naast kijken: de hop-on, hop-off bussen die doorheen het stadscentrum rijden. Dat hoeft ook niet echt te verbazen. Dankzij deze bussen kan je op een snelle manier de stad in kwestie leren kennen. Je neemt alle highlights mee zonder veel tijd te verliezen. Ga jij op reis naar Scandinavië of de Baltische staten? Dan kan je bij Redsightseeing.com dergelijke bussen boeken. Maar wat zie je dan exact? Is Redsightseeing.com betrouwbaar? Wat is de kwaliteit van de tours? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Om die vragen te beantwoorden vind je hier beoordelingen van en reviews over Redsightseeing.com terug.

Over Redsightseeing.com

Redsightseeing.com is een onderneming gevestigd te Stockholm die zich al sinds 2012 specialiseert in het aanbieden van city tours en hop-on, hop-off bussen, in zes steden in het noorden. Zo kan je in Stockholm, in Kopenhagen, in Berlijn, in Riga, in Helsinki en in Tallinn de bussen van Redsightseeing.com terugvinden. Afhankelijk van de locatie kan je daarbij kiezen voor de klassieke bustour of voor een combinatie met een andere activiteit. Zo vind je bij Berlijn de klassieke tour terug gecombineerd met Madame Tussauds. Heb je een privaat evenement in één van deze steden op de planning staan? Dan kan je ook altijd Redsightseeing.com contacteren om een bus of een boot af te huren. Ook voor andere vragen en advies kan je altijd bij de klantendienst terecht.

Waarom kiezen voor Redsightseeing.com?

Redsightseeing.com heeft dus al enige tijd de nodige ervaring in het aanbieden van hop-on, hop-off bussen. Bovendien vind je bij Redsightseeing.com vooral heel wat specialistische kennis terug. Net door het feit dat ze het aantal tours vrij kleinschalig houden kunnen ze veel informatie en weetjes aanbieden die je elders niet kunt vinden. Net daardoor kan Redsightseeing.com kort op de bal spelen. Concreet kan je tickets voor de bussen van Redsightseeing.com op de website kopen. Je kunt daarbij bij elke halte op en van de bussen of boten stappen. De duurtijd van een rondrit hangt af van stad tot stad en kan je op de website terugvinden. Heb je ee ticket gekocht? Dan heb je nog wel even tijd om het te verzilveren. Tickets blijven immers tot een jaar na aankoop geldig. Ben je op zoek naar inspiratie? Dan kan je de blog van Redsightseeing.com volgen of één van de accounts op sociale media. Voor aanbiedingen en nieuws kan je je abonneren op de nieuwsbrief.

Is Redsightseeing.com betrouwbaar?

Redsightseeing.com is een onderneming die al sinds 2012 bestaat en sinds die tijd duizenden mensen heeft geholpen bij het ontdekken van diverse steden. Bovendien kan je op de website alle nodige bedrijfs- en contactgegevens terugvinden. Zo staat het adres van de hoofdzetel gewoon op de startpagina. Tevens is het zo dat Redsightseeing.com over een eigen klantenservice beschikt waar je bij problemen bij terecht kunt. Bovendien is de verbinding met de website van Redsightseeing.com beveiligd op basis van het SSL-protocol. Je kunt dus ook op beide oren slapen bij de betaling. Die betaling kan je bij Redsightseeing.com volbrengen met Visa, Mastercard, America Express, Klarna, iDeal, GiroPay en PayPal. Met andere woorden: Redsightseeing.com is een betrouwbare onderneming!

Klantenservice en klachten

Op de website van Redsightseeing.com vind je een sectie met frequently asked questions terug. Helpt dit je bij jouw probleem of vraag niet verder? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantendienst. Dat kan op vier verschillende manieren. Zo kan je telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Ook kan je via Facebook Messenger een bericht sturen. Ten slotte is het ook mogelijk om heerlijk ouderwets een brief met de post op te sturen. Je krijg in de regel binnen de werkdag een antwoord terug van de klantendienst van Redsightseeing.com. Bij klachten kan het inhoudelijk antwoord iets langer op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Een ontzettend belangrijk gegeven bij de beslissing van waar je tickets gaat kopen zijn de reviews van anderen. Ben jij iemand die al eens van de diensten van Redsightseeing.com gebruik heeft gemaakt? Dan ben jij de geknipte persoon om ons wat meer te vertellen over jouw ervaringen. Wat vind je bijvoorbeeld van de prijs van de tickets? Welke stad heb je bezocht? Welke stops maakte jouw bus of boot? Ben je tevreden over geleverde service? Moest je bijvoorbeeld wachten op een ticket? Zijn de stops gemakkelijk te vinden? Zou je opnieuw gaan voor Redsightseeing.com? Zeg het in een review!

Reviews over Redsightseeing.com

Gerelateerde bedrijven

Tjingo logo
Tjingo
25 beoordelingen
8,1
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Wunderland Kalkar logo
Wunderland Kalkar
4 beoordelingen
5,3

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Redsightseeing.com

Redsightseeing.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Redsightseeing.com bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Redsightseeing.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Redsightseeing.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Redsightseeing.com is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van redsightseeing.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige dag

Goede manier om te ontspannen in de bus en de algemene geschiedenis en belangrijke gebouwen in de stad te leren kennen. Ik deed de rit nadat ik enkele uren bezienswaardigheden in de stad had gezien, om te ontspannen voordat ik aan het eind van de dag mijn cruiseschip pakte. En het was allemaal geweldig!

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Job V.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Redsightseeing.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tjingo logo
Tjingo
25 beoordelingen
8,1
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Wunderland Kalkar logo
Wunderland Kalkar
4 beoordelingen
5,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Redsightseeing.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Redsightseeing.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Redsightseeing.com actief?

Redsightseeing.com is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en stedentrips.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Redsightseeing.com reviews? Dan kun je naar de website van Redsightseeing.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie