Redsightseeing.com logo

Redsightseeing.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Redsightseeing.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Redsightseeing.com

Redsightseeing.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Redsightseeing.com bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Redsightseeing.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Redsightseeing.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Redsightseeing.com is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van redsightseeing.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige dag

Goede manier om te ontspannen in de bus en de algemene geschiedenis en belangrijke gebouwen in de stad te leren kennen. Ik deed de rit nadat ik enkele uren bezienswaardigheden in de stad had gezien, om te ontspannen voordat ik aan het eind van de dag mijn cruiseschip pakte. En het was allemaal geweldig!

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Job V.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Redsightseeing.com


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tjingo logo
Tjingo
25 beoordelingen
8,1
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Reizendeals logo
Reizendeals
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Redsightseeing.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Redsightseeing.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Redsightseeing.com actief?

Redsightseeing.com is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en stedentrips.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Redsightseeing.com reviews? Dan kun je naar de website van Redsightseeing.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie