Reclameland.nl logo

Reclameland.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Reclameland.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1295
8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Reclameland.nl

Het bedrijf Reclameland.nl is geverifieerd door ons. De webshop Reclameland.nl is al sinds 2001 een betrouwbare partij om te bestellen. Reclameland.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Reclameland.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Reclameland.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Reclameland.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Reclameland.nl.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Poster voor buiten

Ik heb vorige week een poster met ringen voor buiten besteld. Deze moest dus van een degelijke kwaliteit zijn en dat was het ook zeker. Het ophangen ging supper makkelijk. Ik had hem ook al de volgende dag in huis. Mijn complimenten!

Geplaatst op: 03-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Catharina K.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Reclameland.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Canvas Foto logo
Canvas Foto
2 beoordelingen
8
Canvaswinkel logo
Canvaswinkel
3 beoordelingen
6,7
GRdruk.nl logo
GRdruk.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Reclameland.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Reclameland.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Reclameland.nl actief?

Reclameland.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfskleding en drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Reclameland.nl reviews? Dan kun je naar de website van Reclameland.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie