Werkbroeken.nl logo

Werkbroeken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Werkbroeken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2037
Werkbroeken.nl logo
Website
werkbroeken.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Werkbroeken.nl

Een werkbroek is in heel wat sectoren compleet onmisbaar. En dan heb je natuurlijk meteen liefst een werkbroek van een goede kwaliteit. Op Werkbroeken.nl vind je een heel assortiment aan werkbroeken. Maar is deze webshop wel betrouwbaar? Bij ons vind je alle reviews over Werkbroeken.nl op een rij gezet. Doorlees de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van Werkbroeken.nl en vorm jouw eigen mening!

Over Werkbroeken.nl

Werkbroeken.nl is een webshop die een onderdeel is van het grotere concern Bevazet bedrijfskleding. De geschiedenis van Bevazet gaat terug tot 1905 wanneer Cees van Zessen in Brandwijk een detailhandelswinkel uit de grond stampt. Sindsdien is deze winkel uitgegroeid tot een echte specialist in werkkleding die nog steeds een echt familiebedrijf is. Vandaag de dag werkt de vijfde generatie van Zessen immers in de onderneming. Bevazet baat dan ook heel wat verschillende webshops uit, zoals bijvoorbeeld Werkbroeken.nl, maar ook werkoveralls.nl, werkoverhemden.nl, werkschoeisel.nl en ga zo maar door. De focus ligt daarbij van oudsher op een persoonlijk contact met de klant, betrouwbaarheid en kennis van zaken. Niet voor niets is de slogan van het bedrijf ”˜Kan niet bestaat niet!’. Bij Werkbroeken.nl kan je er dan ook zeker van zijn dat je bij specialisten in het product terecht komt. De klantenservice wordt uitsluitend bemand door werknemers die al jaren werkzaam zijn binnen de sector.

Waarom kiezen voor Werkbroeken.nl?

Werkbroeken.nl biedt een ruim assortiment aan werkbroeken aan. De webshop is onderverdeeld in categorieën als werkbroeken, werkbroeken met kniestukken, dames werkbroeken, werkjeans, schildersbroeken, veiligheidsbroeken en ga zo maar door. Er is ook een sales pagina waar alle kortingen van het moment op verzameld zijn. Bij Werkbroeken.nl werken ze met een select aantal merken waar ze door ervaring veel vertrouwen in hebben. Dat zijn merken als Jobman, Mascot, Cars, Hattric, Wrangler en meer. Ook hebben ze een eigen merk ontwikkeld genaamd Kreb Workwear. Plaats je een bestelling? Dan heb je die mits je de bestelling voor 22 uur gedaan hebt reeds de volgende dag in huis en er geldt een gratis verzending vanaf 99 euro. Je kunt overigens ook jouw bestelling kosteloos afhalen in de fysieke winkel van Werkbroeken.nl. Verander je toch van idee? Dan kan je jouw werkbroek gratis retourneren. Betalen kan op alle gekende manieren zoals kredietkaart, bancontact, iDeal, Sofort en Billink, maar kan ook achteraf!

Is Werkbroeken.nl betrouwbaar?

De lijn tussen de onderneming en de klant houden ze bij Werkbroeken.nl graag kort. Dat zie je dan ook aan de bereikbaarheid van de klantenservice. Naast een uitgebreide FAQ en de klantenservice vind je op de website ook terug dat Werkbroeken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen van hun klanten erop zet. Als je even doorklikt bij de contactinformatie kom je dan weer uit bij het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Heb je een klacht of wil je gebruik maken van garantie? Dan kan je bij de algemene voorwaarden even nalezen hoe de procedure exact ineen zit. Je hoeft je bij de betaling ook geen zorgen te maken. Dankzij het SSL-certificaat (te zien aan het slotje in de adresbalk) zijn jouw persoonsgegevens veilig. Ten slotte is Werkbroeken.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Je kunt Werkbroeken.nl dan ook als betrouwbaar beschouwen.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag over een bepaald product, is er een probleem met de levering of wil je een klacht neerleggen? Dan moet je de klantenservice van Werkbroeken.nl contacteren. Dat kan op heel wat manieren. Je kunt op Facebook Messenger een bericht sturen, je kunt telefoneren of je kunt een mail sturen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9 uur tot 18 uur via de telefoon. Per mail kan je ook op andere uren nog een antwoord verwachten. Bij een klacht kan je erop rekenen dat Werkbroeken.nl uiterlijk twee werkdagen na het versturen van jouw bericht inhoudelijk op de klacht reageert. Kom je er niet uit bij de afhandeling van de klacht? Dan kan je nog terecht bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Daarnaast kan je ook jouw geschil voorleggen aan het zogenaamde ODR (een Europees online geschillenplatform).

Wil jij ook beoordelen?

Draag jij op het werk een werkbroek van Werkbroeken.nl? Dan zijn wij benieuwd naar hoe jij de kwaliteit van de werkbroek beoordeelt. Is jouw ervaring met Werkbroeken.nl er eentje die voor herhaling vatbaar is? Of koop je er in het vervolg nooit meer? Was je tevreden over de levertermijn en de klantenservice? Of zit je met een klacht? Schrijf op deze pagina jouw review over Werkbroeken.nl en help met jouw ervaringen een ander verder!

Reviews over Werkbroeken.nl
Gerelateerde bedrijven
Nisbets.nl logo
Nisbets.nl
4 beoordelingen
8,3
Werkschoenenland.nl logo
Werkschoenenland.nl
1 beoordeling
7
Work Wear 4All logo
Work Wear 4All
6 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Werkbroeken.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Nisbets.nl logo
Nisbets.nl
4 beoordelingen
8,3
Werkschoenenland.nl logo
Werkschoenenland.nl
1 beoordeling
7
Work Wear 4All logo
Work Wear 4All
6 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Werkbroeken.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Werkbroeken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Werkbroeken.nl actief?

Werkbroeken.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfskleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Werkbroeken.nl reviews? Dan kun je naar de website van Werkbroeken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie