Werkschoeisel.nl logo

Werkschoeisel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Werkschoeisel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2039
Werkschoeisel.nl logo
Website
werkschoeisel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Werkschoeisel.nl

Een goede werkschoen heeft al menig teen gered op de werkvloer. Het spreekt dan ook voor zich dat in heel wat sectoren het gewoon verplicht is om stevige werkschoenen te dragen. Ben jij op zoek naar dergelijke schoenen voor jouw onderneming? Dan vind je al snel Werkschoeisel.nl. Maar zit je hier wel goed? Hoe beoordelen echte klanten van Werkschoeisel.nl deze onderneming? Zijn de ervaringen positief? Op deze pagina vind je deze ervaringen en beoordelingen in de vorm van reviews. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

Over Werkschoeisel.nl

Werkschoeisel.nl heeft zijn naam niet gestolen want je vindt er uitsluitend een breed gamma aan werkschoenen en aanverwanten terug. De webshop zelf is een onderdeel van het bekende Bevazet en slechts 1 van 7 webshops actief binnen de sector van de werkkleding. Zo baat Bevazet ook nog werkbroeken.nl, werkjassen.nl, werkoverhemden.nl, werksoveralls.nl en werkshirts.nl uit. Het bedrijf werd opgericht in 1905 door Cees van Zessen en is vandaag de dag nog altijd een rasecht familiebedrijf. Iets wat je ook in de kernwaarden van de onderneming terug ziet komen. Werkschoeisel.nl mikt vooral op specialistische kennis en een uitstekende relatie met de klant. Gelet op het feit dat Bevazet over een fysieke winkel beschikt kan je er zeker van zijn dat het team achter Werkschoeisel.nl ook echt dagdagelijks in contact komt met de producten. Het motto van Bevazet is ”˜kan niet bestaat niet’ en dat trachten ze ook in de praktijk te brengen. Zit je met een vraag of had je graag iets gewenst dat niet terug te vinden is? Dan kan je toch altijd even bevragen wat de mogelijkheden zijn.

Waarom kiezen voor Werkschoeisel.nl?

Werkschoeisel.nl is dus een webshop gespecialiseerd in exact wat de naam je al vertelt: werkschoenen. De website is onderverdeeld in de categorieën hoge werkschoenen, lage werkschoenen, hoge wandelschoenen, lage wandelschoenen, dames werkschoenen, veiligheidssneakers, instappers, klompen, werklaarzen, lederen laarzen, lasschoenen, asfaltschoenen, veiligheidssandalen, sokken, elektrisch verwarmde veiligheidslaarzen en accessoires. Er is een outlet pagina om de deals van het moment terug te vinden en je vindt bij Werkschoeisel.nl merken terug als Safety Jogger, Sika, Dunlop, Redbrick, Sixton, Grisport, Emma en meer. Plaats je een bestelling dan worden jouw werkschoenen gratis verzonden vanaf 99 euro en heb je ze de volgende werkdag reeds in huis. Betalen kan je met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, PayPal, Sofort, Billink, overschrijving en AfterPay. Uiteindelijk toch niet 100% tevreden? Dan kan je bij Werkschoeisel.nl kiezen voor gratis retourneren. Dat kan tot 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Is Werkschoeisel.nl betrouwbaar?

Om na te gaan of een webshop al dan niet betrouwbaar is kan je een simpel stappenplan volgen. Staan alle relevante bedrijfsgegevens open en bloot op de website? Bij Werkschoeisel.nl vind je alvast het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Vervolgens controleer je aan de hand van het slotje in de adresbalk of de webshop een veilige verbinding maakt die jouw persoons- en betalingsgegevens bescherming biedt. Ook dat is hier het geval. Bovendien beschikt Werkschoeisel.nl ook over een eigen klantenservice, hebben ze duidelijk uitgeschreven algemene voorwaarden en zijn ze een gecertifieerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Is dat nog niet voldoende? Dan vind je op de website ook heel wat reviews en beoordelingen terug.

Klantenservice en klachten

Heb je vraag omtrent één van de producten op Werkschoeisel.nl of zit je met een probleem of klacht? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van Werkschoeisel.nl. Dat kan via het contactformulier op de website. Dat kan via een mail. Dat kan via Messenger op het Facebookprofiel en dat kan ten slotte ook gewoon telefonisch. De klantenservice van Werkschoeisel.nl is bereikbaar tijdens werkdagen van 9 uur tot 18 uur. Bij klachten krijg je altijd binnen de 2 werkdagen een reactie van Werkschoeisel.nl. Een klacht kan je tevens indienen bij de afdeling bemiddeling van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Wordt er geen oplossing gevonden die bevredigend is voor beide partijen? Dan kan de klacht voor de Geschillencommissie komen die een finale uitspraak doet.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij op de werkvloer schoenen aan van Werkschoeisel.nl? Of droeg je in het verleden één van de producten van de webshop aan jouw voeten? Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaring met Werkschoeisel.nl. Zou je de schoenen aanraden? Beoordeel je de kwaliteit als goed? Was de levertijd zoals aangegeven? Schrijf op deze pagina een review over jouw ervaringen met Werkschoeisel.nl en help een mogelijke volgende klant een goede beslissing nemen.

Reviews over Werkschoeisel.nl

Gerelateerde bedrijven

Nisbets.nl logo
Nisbets.nl
3 beoordelingen
8,7
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
10 beoordelingen
4,3
Werkoveralls.nl logo
Werkoveralls.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Werkschoeisel.nl

Werkschoeisel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Werkschoeisel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Werkschoeisel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Werkschoeisel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van werkschoeisel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van werkschoeisel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Werkschoeisel.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Werkschoeisel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Nisbets.nl logo
Nisbets.nl
3 beoordelingen
8,7
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
10 beoordelingen
4,3
Werkoveralls.nl logo
Werkoveralls.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Werkschoeisel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Werkschoeisel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Werkschoeisel.nl actief?

Werkschoeisel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfskleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Werkschoeisel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Werkschoeisel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie