Werkoveralls.nl logo

Werkoveralls.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Werkoveralls.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2038
Werkoveralls.nl logo
Website
werkoveralls.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Werkoveralls.nl

In heel wat sectoren is een werkoverall een bekend zicht op de werkvloer. Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar kwaliteitsvolle werkoveralls? Dan is Werkoveralls.nl ongetwijfeld één van de eerste webshops waar je op uitkomt. Maar kan je Werkoveralls.nl wel vertrouwen? Wat zijn de ervaringen van echte klanten van dit bedrijf? Hoe beoordelen de mensen die jou al vooraf zijn gegaan de werking van Werkoveralls.nl? Op deze pagina vind je tal van reviews, ervaringen en beoordelingen van Werkoveralls.nl. Zo weet je op voorhand waar je aan begint.

Over Werkoveralls.nl

Werkoveralls.nl is een webshop die een breed scala aan werkoveralls aanbiedt. Het bedrijf zelf is een onderdeel van het grotere concern Bevazet en heeft diverse zusterwebshops die allemaal opereren binnen de sector van de bedrijfskleding zoals werkbroeken.nl, werkjassen.nl, werkoverhemden.nl, werkschoeisel.nl en werkshirts.nl. De geschiedenis van Bevazet gaat terug tot 1905 wanneer Cees van Zessen in Brandwijk een detailhandel opricht. Door de jaren heen begint Bevazet zich te specialiseren in werkkleding en vandaag de dag is het nog altijd een rasecht familiebedrijf. Het zijn immers de achterkleinkinderen van Cees die tegenwoordig de plak zwaaien. Werkoveralls.nl steunt daarbij op een paar duidelijke pijlers bij de bedrijfsuitoefening. Eerst en vooral aandacht voor de klant. Dat betekent een vlot te bereiken klantenservice en betekent ook de aanwezigheid van specialistische kennis. Dat betekent flexibiliteit bij de wensen van de klant. Niet toevallig is het motto van de onderneming ”˜kan niet bestaat niet’. Werkoveralls.nl werkt vooral B2B, maar het is ook mogelijk om als particulier een aankoop te doen.

Waarom kiezen voor Werkoveralls.nl?

Op Werkoveralls.nl vind je een ruim aanbod aan overalls die je op de website kunt filteren op type. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: overalls, overalls met kniestukken, overalls vlamvertragend, overalls gevoerd, kinderoveralls, tuinbroeken, tuinbroeken vlamvertragend, kindertuinbroeken, bodybroeken, kniebeschermers en regenoveralls. Om een idee te geven van de merken die Werkoveralls.nl aanbiedt. Je vindt er overalls van merken als HaVeP, BT, Dassy, Blaklader, Basic Line en meer. Werkoveralls.nl heeft ook een eigen lijn genaamd KREB Workwear. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is verzending gratis vanaf 99 euro en heb je jouw bestelling reeds de volgende dag in huis als je voor 22 uur hebt besteld. Bij Werkoveralls.nl kan je met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, PayPal, Sofort, Billink, overschrijving en AfterPay betalen. Ben je toch niet tevreden over jouw aankoop? Dan is het goed om te weten dat je bij Werkoveralls.nl gratis kunt retourneren. Bij het plaatsen van een bestelling kan je er ook voor kiezen om jouw kleding te laten bedrukken door Werkoveralls.nl.

Is Werkoveralls.nl betrouwbaar?

Werkoveralls.nl is een onderdeel van Bevazet en dat betekent dat ze ook gelinkt zijn aan een echte, fysieke winkel wat toch al meteen een zekere vorm van vertrouwen geeft. Bovendien vind je op de webshop ook meteen informatie terug zoals het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer en het btw nummer. Werkoveralls.nl beschikt over een eigen klantenservice waar je je bij problemen toe kunt wenden en heeft zeer duidelijke algemene voorwaarden op de website staan. Daarnaast is er een aanwezigheid op sociale media zoals een YouTube-kanaal en een Facebookpagina. Ten slotte is Werkoveralls.nl een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en vind je ook heel wat reviews en beoordelingen van echte klanten op de website terug.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Werkoveralls.nl? Dan zijn er verschillende opties om dat te doen. Zo kan je op de website zelf een contactformulier invullen, zo kan je een mail sturen, op Facebook een Messenger bericht sturen of kan je ook gewoon telefonisch contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen van 9 uur tot 18 uur. Heb je een klacht? Dan kan je deze per mail of telefonisch doorgeven en krijg je binnen 2 werkdagen een reactie op van Werkoveralls.nl. Daarnaast kan je met een klacht ook terecht bij de afdeling bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. Kom je er nog niet uit? Dan is de Geschillencommissie de partij die een eindoordeel uitspreekt.

Wil jij ook beoordelen?

Lopen ze bij jou op het bedrijf al een tijdje rond met werkoveralls van Werkoveralls.nl? Of hadden jullie die ooit en is er nu een alternatief? Dan lezen wij graag jouw verhaal over Werkoveralls.nl. Is de kwaliteit van de overalls in jouw ervaring goed? Zou je de service als competent beoordelen? Werd je vlot verder geholpen en zou je opnieuw een bestelling plaatsen? Schrijf op deze pagina jouw review een help een ander met jouw ervaring.

Reviews over Werkoveralls.nl
Gerelateerde bedrijven
Nisbets.nl logo
Nisbets.nl
4 beoordelingen
8,3
Werkbroeken.nl logo
Werkbroeken.nl
0 beoordelingen
10
Werkschoeisel.nl logo
Werkschoeisel.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Werkoveralls.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Nisbets.nl logo
Nisbets.nl
4 beoordelingen
8,3
Werkbroeken.nl logo
Werkbroeken.nl
0 beoordelingen
10
Werkschoeisel.nl logo
Werkschoeisel.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Werkoveralls.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Werkoveralls.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Werkoveralls.nl actief?

Werkoveralls.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfskleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Werkoveralls.nl reviews? Dan kun je naar de website van Werkoveralls.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie