Qatar Airways logo

Qatar Airways reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Qatar Airways reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
935
Qatar Airways logo
Website
qatarairways.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Qatar Airways

Qatar Airways vliegt naar alle zes de continenten, waardoor je de keuze hebt uit een groot aantal bestemmingen. Ben jij van plan om een vlucht te boeken met Qatar Airways? Dan wil je natuurlijk weten hoe betrouwbaar deze maatschappij is. Vertrekken de vluchten op tijd? Hoe is de service aan boord? En wat is nog meer belangrijk om te weten over Qatar Airways voordat je besluit om hier een ticket te kopen? Voor iedereen die graag meer wilt weten over de beoordelingen van Qatar Airways hebben wij de informatie op deze pagina samengesteld. Lees wat de ervaringen zijn van andere reizigers en neem een weloverwogen beslissing om met Qatar Airways te vliegen.

Over Qatar Airways

Qatar Airways is opgericht in 1997 en daarmee een van de jongste luchtvaartmaatschappijen die naar alle zes de continenten vliegt. Door middel van een vloot met moderne vliegtuigen verbindt Qatar Airways dagelijks meer dan 130 bestemmingen met elkaar. De thuishaven is het Hamad International Airport in Doha, de hoofdstad van Qatar. Naast vliegreizen kun je op de Qatarairways.com ook hotels boeken en een auto huren. Zo regel je jouw hele vakantie gemakkelijk en snel. Naar eigen zeggen zet Qatar Airways de dienstverlening voor haar gasten voorop. De luchtvaartmaatschappij vindt de ervaring aan boord een essentieel onderdeel van jouw reis. De organisatie heeft als doel om van Qatar Airways jouw favoriete luchtvaartmaatschappij te maken, door de vluchten aan te bieden die jij wilt naar de bestemmingen die jij nodig hebt. Dit is de motor van de collectieve missie om ”˜Uitmuntendheid te bereiken in alles wat ze doen’.

Waarom kiezen voor Qatar Airways

Qatar Airways verbindt elke dag meer dan 130 bestemmingen op de kaart, met een vloot van de nieuwste generatie vliegtuigen en een ongeëvenaard serviceniveau vanuit de thuishaven en hub, de vijfsterrenluchthaven Hamad International Airport in Doha. Op dit moment beschikt Qatar Airways over twaalf verschillende soorten comfortabele vliegtuigen, waaronder negen soorten Airbustoestellen en drie soorten Boeings.

Is Qatar Airways betrouwbaar?

Door de jaren heen heeft Qatar Airways diverse prijzen in de wacht gesleept. Zo werd de vliegtuigmaatschappij verkozen tot Airline of the Year in het jaar 2011, 2012, 2015, 2017 en 2019. Deze prijs werd weggegeven door Skytrax. Qatar Airways heeft deze doelen bereikt door zich te concentreren op de details: hoe ze het bedrijf runnen en hoe de reiziger de luchtvaartmaatschappij ervaart. Als lid van Oneworld werkt Qatar Airways samen met partnerluchtvaartmaatschappijen om nog efficiëntere vliegreizen mogelijk te maken. Dit omvat het ondersteunen van luchtverkeersleidingsautoriteiten om over te gaan naar een efficiënter luchtruimbeheer, om zo de luchtvaart te vergroenen. Qatar Airways is daarnaast een trots lid van het IATA CO2-compensatieprogramma. Dankzij het CO2-compensatieprogramma kunnen de passagiers op het moment van boeken vrijwillig de CO2-uitstoot compenseren die gepaard gaat met hun reis op door Qatar Airways uitgevoerde vluchten. Bijdragen worden geïnvesteerd in het India Wind Farm-project.

Klantenservice en klachten

Er zijn veel verschillende manieren waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice. Allereerst vind je een uitgebreid overzicht met veelgestelde vragen op de website. Neem hier eerst een kijkje, want de kans is groot dat je hier het antwoord op je vragen vindt. Indien dit niet het geval is, kun je telefonisch, via het contactformulier of via social media contact opnemen met de klantenservice. Qatar Airways is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens gevlogen met Qatar Airways of een hotel of huurauto gereserveerd via deze organisatie? Laat dan jouw beoordeling achter op ervaringensite.nl om andere reizigers te helpen bij het plannen van hun reis. Hoe beviel de vlucht je? Wat vond je van de service aan boord? Wat zijn de voor- en nadelen van vliegen met Qatar Airways? Door jouw mening te delen help je anderen om de beste keuze te maken.

Reviews over Qatar Airways
Gerelateerde bedrijven
Alltours logo
Alltours
8 beoordelingen
5,8
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9
Overtocht.nl logo
Overtocht.nl
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Qatar Airways

Het bedrijf Qatar Airways is geverifieerd door ons. De webshop qatarairways.com is al sinds 1997 een betrouwbare partij om te bestellen. Qatar Airways is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Qatar Airways maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van qatarairways.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van qatarairways.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Qatar Airways.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Beste Airline ter wereld!

Een groot Tv scherm biedt een keur aan films en Tv series uit diverse continenten en met divers culturele achtergronden.
En dn is natuurlijk de thuishave in Qatar. De luchthaven is zo overweldigend groot en van zoveel gemakken voorzien. Eten is alle soorten en maten en de sfeer is opgeruimd internationaal georiënteerd.
Het loyaliteitsprogramma is zeer royaal te noemen en heel handig en zonder veel poespas in het gebruik. Qatar Airways waardeert haar gasten als geen ander.
UIt Nederland richting Azie? Qatar Airways met een comfortabel overstap in Qatar.
Naar Afrika? Qatar Airways!

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg vriendelijk personeel

We hebben makkelijk tickets kunnen boeken via de site en deze waren ook gemakkelijk te gebruiken. We hebben echt een super vlucht gehad en ik ben blij dat ik hier mee ben gevlogen.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roy P.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Qatar Airways
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alltours logo
Alltours
8 beoordelingen
5,8
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9
Overtocht.nl logo
Overtocht.nl
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Qatar Airways een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Qatar Airways. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Qatar Airways actief?

Qatar Airways is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Qatar Airways reviews? Dan kun je naar de website van Qatar Airways gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie