Printsy.nl logo

Printsy.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Printsy.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1868
Printsy.nl logo
Website
Printsy.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Printsy.nl

Kaartjes printen voor gelegenheden als een feestdag of een geboorte moest je vroeger bij de drukker doen. Vandaag de dag kan je ze ook gewoon online bestellen en laten drukken bij websites zoals Printsy.nl. Maar is dat wel betrouwbaar? Is de kwaliteit wel wat je verwacht? Op basis van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten kan je hier al een gefundeerde mening over vormen. Op deze pagina vind je reviews terug van Printsy.nl. Zo zie je in één oogopslag of Printsy.nl te vertrouwen valt of niet.

Over Printsy.nl

Printsy.nl zag in 2006 het levenslicht en was daarmee een echte trendsetter op het gebied van online kaartjes laten bedrukken. In de beginjaren gingen ze onder de naam Geboortekaartjesdrukkerij.nl door het leven en daar lag de focus ook. Nadien werd het assortiment sterk uitgebreid en is de naam veranderd naar Printsy.nl. De kernwaarden van de webshop zijn het leveren van kwaliteit, innovatie, personalisatie en klantenbeleving. Dat zie je mooi terug op de website zelf. Zo pakt Printsy.nl geregeld uit met aanbiedingen en kortingen voor de klanten. Op de webshop zelf kan je altijd even een kijkje nemen welke acties op eender welk moment lopen. Je kunt ook op de social media pagina’s van het bedrijf terecht om niks te missen. Eender welk kaartje dat je laat drukken kan volledig gepersonaliseerd worden dankzij de award winnende ontwerptool die ook op tablet of smartphone gesmeerd werkt. Heb je geen inspiratie? Dan kan je ook één van de basisthema’s van Printsy.nl zelf kiezen en op basis daarvan verder werken.

Waarom kiezen voor Printsy.nl?

Printsy.nl is dan wel begonnen met het uitsluitend afdrukken van geboortekaartjes, maar heeft het daar zeker niet bij gelaten. Op de website vind je de volgende categorieën, terug: geboorte, trouwen, verhuizen, uitnodiging, rouwen en kerst. Naast gewone kaartjes verkoopt Printsy.nl ook jouw ontwerp als schilderij, fotoboeken, magneetkaartjes, posters en nog veel meer. Leuk om te weten is dat de enveloppen gratis geleverd worden bij elke bestelling en dat je bovendien een gratis proefdruk aan kunt vragen. Je wilt natuurlijk op voorhand een voorbeeld van een kaartje om er zeker van te zijn dat het naar wens is. Dit doe je door de code proefdruk in te voeren bij jouw bestelling. Dat kan je bij Printsy.nl dan ook aanvragen. Plaats je een bestelling? Dan wordt deze mits voor 15.00 uur besteld en betaald dezelfde werkdag verzonden en in de regel de dag erna geleverd. Betalen kan via iDeal, Creditcard, Bancontact en PayPal.

Is Printsy.nl betrouwbaar?

Bij Printsy.nl worden de betalingen via een SSL-verbinding beveiligd. Dit is de internationale standaard en komt erop neer dat veilig betalen gegarandeerd is. Ook vind je meteen op de homepage alle relevante bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Zit je met vragen of problemen? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Printsy.nl. Ook bij klachten weet je meteen waar je aan toe bent: de procedure staat duidelijk omschreven op de website. Om vertrouwen te winnen publiceert Printsy.nl ook de beoordelingen en reviews van klanten op hun website. Ten slotte zijn ze ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk. Kortom: ja Printsy.nl is betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Loopt er iets niet naar wens en vind je het antwoord niet bij de FAQ terug? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Printsy.nl. Dat kan van maandag tot vrijdag tussen 8 uur en 17 uur telefonisch, maar ook per mail of via de chat. In het weekend is de klantenservice gesloten. Wil je een klacht indienen? Dan vind je op de klachtenpagina de juiste werkwijze. Een klacht kan je telefonisch, per mail of per post indienen. Je ontvangt altijd een bevestiging van ontvangst en binnen de 14 dagen een antwoord. Wordt er geen oplossing gevonden? Dan kan je verdere stappen ondernemen bij de Stichting Webshop Keurmerk en de afdeling bemiddeling. Ten slotte kan een geschil ook nog worden voorgelegd aan de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruikte jij in het verleden al eens de diensten van Printsy.nl? Dan kan je ons vast vertellen wat jouw ervaringen met deze webshop zijn in de vorm van een review. Zou je de diensten als kwaliteitsvol beoordelen? Was je tevreden met de levertijd en geleverde hulp? Werkt de ontwerptool lekker of net niet? Schrijf op deze pagina een review met jouw ervaringen en help de volgende klant een stukje vooruit!

Reviews over Printsy.nl
Gerelateerde bedrijven
Canvasfoto met wissellijst logo
Canvasfoto met wissellijst
1 beoordeling
9,5
Greetz logo
Greetz
57 beoordelingen
4,8
Posterton logo
Posterton
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super aardige mensen

Er werken echt super aardige mensen en ze hebben mij super goed geholpen. Het cadeau was precies op tijd en mijn dochter was er super blij mee. Echt een leuke website om spullen op te kopen.

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Matthijs V.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Printsy.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Canvasfoto met wissellijst logo
Canvasfoto met wissellijst
1 beoordeling
9,5
Greetz logo
Greetz
57 beoordelingen
4,8
Posterton logo
Posterton
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Printsy.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Printsy.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Printsy.nl actief?

Printsy.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Printsy.nl reviews? Dan kun je naar de website van Printsy.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie