Polaroid logo

Polaroid reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Polaroid reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2435
Polaroid logo
Website
eu.polaroid.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Polaroid

Geen enkele fotograaf die nog nooit van Polaroid heeft gehoord. Twijfel je toch of een Polaroid de beste keuze is voor jou? Wel, dan helpen we je graag op weg. Speciaal voor jou hebben we wat informatie over het bedrijf verzameld en beoordelingen van klanten die al dan niet een goede ervaring met het bedrijf hebben.

Over Polaroid

De Polaroid Corporation werd in 1937 opgericht door de Amerikaanse wetenschapper Edwin H. Land, maar stond toen nog niet bekend als een leider op het gebied van instantfotografie (zoals het nu is). Polaroid gebruikte polarisatietechnologie (een optisch filter) om allerlei gekke producten te maken, waaronder 3D-films en verblindingsreducerende brillen voor honden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontwierp en vervaardigde het innovatieve bedrijf veel producten voor de strijdkrachten, waaronder een infrarood nachtkijker en gekleurde filters voor afstandsmeters en periscopen, een object waarmee je rond muren, hoeken of andere obstakels kunt kijken.

Terwijl hij in 1944 met zijn gezin op vakantie was, vroeg de driejarige dochter van Land hem waarom ze de foto die hij zojuist van haar had gemaakt niet op zijn camera kon zien. Binnen dezelfde dag beweerde de productieve uitvinder dat hij het camera-ontwerp, de film en de chemie had bedacht die de wens van zijn dochter konden vervullen. Het duurde nog drie jaar voordat hij eindelijk zijn visie realiseerde en voor het eerst instant camerafilm aan het publiek presenteerde.

De uitvinding van Land was een enorme mijlpaal in de geschiedenis van de fotografie, omdat het het tijdige traditionele proces van het medium transformeerde in iets dat slechts enkele minuten duurde. In 1948 werd de Polaroid Land Model 95-camera geboren, waarmee deze opwindende technologie in de handen van de consument kwam.

Waarom kiezen voor Polaroid

Polaroid staat tegenwoordig wereldwijd bekend als een fototoestel waarbij je de foto´s meteen zonder extra hulp kunt ontwikkelen. Hoewel traditionele fotografie aan invloed heeft geminderd door moderne smartphones met ingebouwde camera, heeft Polaroid de laatste jaren weer aan belangstelling gewonnen. Net het nostalgiegevoel van de kleine tastbare foto´s van Polaroid hebben hier voor gezorgd.

Ook vandaag de dag staat Polaroid nog voor een uitstekende kwaliteit en staat het bijna uitsluitend bekend voor zijn fototoestellen, ondanks dat het meer producten aanbiedt. Denk maar aan de Polaroid Now en de Polaroid OneStep+.

Is Polaroid betrouwbaar?

Polaroid is een grote naam in de fotografiewereld. Hun concept van je eigen foto´s meteen ontwikkelen is nog niet geëvenaard door andere merken waardoor ze uniek zijn hierin. Polaroid geniet daarom ook grote faam binnen de fotografiewereld en hebben wereldwijd een grote klantenbasis.

Klantenservice en klachten

Polaroid biedt een uitstekende klantenservice waarbij ze vragen of klachten proberen te behandelen naar de wens van de klant. Zo zijn ze bereikbaar via mail of via een formulier op hun website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ook een fototoestel of een ander product van Polaroid gekocht? Dan horen we graag je ervaringen hiermee. Of deze nu positief zijn of negatief. Schrijf nu een beoordeling voor Polaroid.

Reviews over Polaroid

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
DectDirect.nl logo
DectDirect.nl
3 beoordelingen
8,3
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Polaroid

Het bedrijf Polaroid is geverifieerd door ons. De webshop eu.polaroid.com is al sinds 1988 een betrouwbare partij om te bestellen. Polaroid is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Polaroid maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van eu.polaroid.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van eu.polaroid.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Polaroid.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super leuk

Ik heb sinds vorig jaar een polaroid camera gekocht en ik ben er echt super blij mee. Het is echt fantastisch om mee op vakantie te nemen en het is ook fijn dat je meteen de foto in je hand hebt. Wel aan de dure kant maar dat heb ik ervoor over!

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Benjamin Z.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Polaroid


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
DectDirect.nl logo
DectDirect.nl
3 beoordelingen
8,3
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Polaroid een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Polaroid. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Polaroid actief?

Polaroid is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en fotografie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Polaroid reviews? Dan kun je naar de website van Polaroid gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie