Plesk logo

Plesk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Plesk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2433
Plesk logo
Website
plesk.com
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Plesk

Zoek je een betrouwbaar WebOps hosting platform dan kun je prima een beroep doen op Plesk. Om een beter beeld te geven van de diensten die Plesk je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Plesk voor je op een rijtje gezet. Op basis van die informatie kun je zelf prima beslissen of jij ook kiest voor Plesk.

Over Plesk

Plesk bestaat vanaf 2001 en geldt als een toonaangevend hosting platform voor het uitvoeren, automatiseren en laten groeien voor websites en hostingbedrijven. Plesk geldt als het enige platform dat draait op meer dan 384.000 servers. Het automatiseert 11 miljoen websites en 15 miljoen postbussen en dat in 32 talen en verdeeld over 140 landen.

Waarom kiezen voor Plesk?

Je kiest voor Plesk omdat het platform het leven van elke SysAdmin en het MKB behoorlijk gemakkelijker maakt. Bovendien blijft het platform van Plesk steeds maar weer waarde toevoegen aan tal van cloudservices. Plesk bied je een eenvoudige en veilige web infrastructuur die wordt beheerd door web professionals en hostingbedrijven. De mensen van Plesk begrijpen precies wat de klanten willen en bouwen een hostingplatform waar jij als klant echt van houdt en wat jij nodig hebt.

Is Plesk betrouwbaar?

Bij het doornemen van de Plesk reviews en ervaringen valt op dat de bestaande klanten allemaal zeer tevreden zijn over Plesk en zeker ook over de betrouwbaarheid. Van loze beloftes is geen sprake. Bovendien werkt Plesk met diep respect voor middelen en milieu. Het werkt bovendien volledig transparant en staat het een cultuur van leiderschap, inclusie, uitvoering en respect voor. Ook de ongebreidelde informatie die Plesk je geeft wordt gezien als een sterk punt en geeft vertrouwen dat je te maken hebt met een partij die je écht wil helpen.

Klantenservice en klachten

Hoewel men bij Plesk er alles aan doet om het iedere individuele klant naar de zin te maken, blijft er sprake van mensenwerk. Dat betekent dat er wel eens iets mis kan gaan. Wil je een klacht indienen over de diensten van Plesk, dan kun je prima bellen met Plesk, zoals je ook een e-mail kunt sturen met daarin de klacht. Plesk is eveneens actief op de social media kanalen Facebook, Twitter en LinkedIn. Je kunt dus ook via die kanalen proberen contact te leggen met deze specialist. Omdat men bij Plesk hecht aan klanttevredenheid, zal er steeds alles aan gedaan worden om de klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je twijfels bij een bepaald product of dienst? Dan heb je vaak erg veel baat bij de beoordelingen van bestaande klanten. Vanuit de eerste hand krijg je dan praktische informatie over de dienstverlening van Plesk. Met die informatie ben je beter in staat een weloverwogen beslissing te nemen. Door vooraf de beoordelingen goed door te lezen verklein je in elk geval de kans op het maken van een verkeerde keuze aanzienlijk. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het kost je amper tijd en moeite, je doet er andere mensen echter een groot plezier mee.

Reviews over Plesk

Gerelateerde bedrijven

Neostrada logo
Neostrada
5 beoordelingen
6,4
AWIN Benelux logo
AWIN Benelux
2 beoordelingen
9,5
Wallester logo
Wallester
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Plesk

Het bedrijf Plesk is geverifieerd door ons. De webshop plesk.com is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Plesk is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Plesk maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Plesk is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van plesk.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top programma

Als software ontwikkelaar maak ik graag gebruik van plesk om al mijn website goed te kunnen managen en een goed overzicht te houden van alle websites die ik heb. Alles is gemakkelijk op te zetten wat erg fijn is!

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hugo B.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plesk


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Neostrada logo
Neostrada
5 beoordelingen
6,4
AWIN Benelux logo
AWIN Benelux
2 beoordelingen
9,5
Wallester logo
Wallester
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plesk een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Plesk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plesk actief?

Plesk is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas en hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plesk reviews? Dan kun je naar de website van Plesk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie