Partly.nl logo

Partly.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Partly.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1853
Partly.nl logo
Website
Partly.nl
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen Partly.nl

Een product gekocht bij Partly.nl of heb je een bestelling geplaatst die niet vlot verliep. We horen graag je ervaring met het bedrijf! Schrijf een beoordeling over Partly.nl en help andere klanten in hun beslissing tot aankoop.

Over Partly.nl

Partly.nl is begonnen in 2013 met het repareren van smartphones. Hun eerste reparatie voerden ze uit in een studentenhuis in Utrecht onder de naam 'Phone Repair Utrecht'. Later dat jaar verhuisden ze nog naar een kantoor van waaruit ze op grotere schaal smartphones gingen repareren. Tot op vandaag is dit nog steeds de core business van het bedrijf, maar toch werd de volgende logische stap om online ook onderdelen te gaan verkopen. Eind 2013 ontstond dan ook de webwinkel zoals we deze vandaag kennen. Twee jaar later werd de naam van het bedrijf gewijzigd naar Partly verkopen ze ook onderdelen aan bedrijven. Partly zou voortaan ook niet alleen smartphones repareren en onderdelen verkopen, maar ook volledig refurbished toestellen, hoesjes en opladers aanbieden.

Waarom kiezen voor Partly.nl

We leven tegenwoordig in een wegwerpmaatschappij, en daar horen helaas ook onze smartphones bij. De meeste toestellen kennen maar een korte levensduur, maar wie duurzaam in het leven staat, wil niet zomaar overschakelen op een nieuw duur toestel. Vaak is het slechts een bepaald onderdeel dat versleten is en kan het vervangen ervan je smartphone weer een nieuw leven geven. Daar komt Partly in het verhaal voor. Door het herstellen en aanbieden van onderdelen, verlengen ze de levensduur van je smartphone. Is je telefoon toch aan vervanging toe, dan kan je ook bij hen terecht voor een refurbished smartphone. Deze worden volledig gecontroleerd en hersteld.

Wie bestelt bij Partly.nl geniet ook een uitstekende service. Niet alleen is er een gratis snelle levering (voor 17u besteld, morgen in huis), maar ook achteraf geniet u van een garantie op uw aankoop. Daarnaast kan je ook tot 14 dagen na je aankoop een beroep doen op het retourneringsrecht.

Is Partly.nl betrouwbaar?

Partly.nl is een online webwinkel met een vestiging in Breukelen, Nederland. Het bedrijf biedt een garantie op al hun producten en klanten kunnen een beroep doen op hun retourneringsrecht tot 14 dagen na aankoop. Ook wanneer je je aankoopbewijs kwijt bent of een klacht hebt, staat een klantendienst tot je beschikking.

Klantenservice en klachten

Partly.nl probeert zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor zijn klanten. Daarom biedt het verschillende kanalen aan om de klantendienst te bereiken. Een medewerker bereiken met je vraag of opmerkingen kan via telefoon, Whatsapp, via Facebook of gewoon via mail. De klantenservice is bereikbaar op iedere werkdag van 10u tot 17u30. Online kun je hen ook buiten deze uren bereiken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een leuke of minder goede ervaring met een aankoop op Partly.nl? Dan stellen we het op prijs mocht je een review schrijven over hoe je ervaring. Is je aankoop tijdig toegekomen? Werkt het refurbished product naar behoren? Of heb je een beroep moeten doen op de garantie? Laat het toekomstige klanten weten.

Gerelateerde bedrijven
2dekansje.com logo
2dekansje.com
23 beoordelingen
5,0
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
You-Mobile logo
You-Mobile
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Partly.nl

Het bedrijf Partly.nl is geverifieerd door ons. De webshop Partly.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Partly.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Partly.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Partly.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Partly.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Partly.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super slecht

The customer service cannot be reached, you are kept on the phone for ages and lateron they will just hang up on you asking you to call later because they are too busy at the moment. I kept calling and around 17:25 a message came up that there's one customer ahead of you, l kept waiting and the last thing l knew they hung up on me. l immediateky called back, but guess what? Got the machine saying they were closed. This is been going on now for 2days. On Friday 17/9/21, the machine was on the entire day saying "we are open from 10- 17:30" l called more than 20 times during these hours, but they could not be reached.
THE WORSE COMPANY EVER!!!

I bought an iPhone from them last summer online and went with the after pay option. When l got the phone, l realised it was not charging, so the next day l took it to them, they gave me a receipt but failed to send this info to the after pay company. This company kept sending me reminders to pay their money. I contacted partly and they said they will sort it out with after pay which they never did and now the company has taken me to an incasso bureau and now l am in court to pay €712 on a phone l don't even have.
HOW CRUEL!!!

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Netjes geregeld

Het bestellen ging erg vlot. De informatie die we hadden ontvangen was verder erg duidelijk en de levering ging ook super snel. Alles zat ook netjes en stevig verpakt. Super geregeld allemaal!

Geplaatst op: 17-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Karlijn H.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Partly.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
2dekansje.com logo
2dekansje.com
23 beoordelingen
5,0
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
You-Mobile logo
You-Mobile
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Partly.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Partly.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Partly.nl actief?

Partly.nl is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie en 2e hands.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Partly.nl reviews? Dan kun je naar de website van Partly.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie