Partly.nl logo

Partly.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Partly.nl logo
Partly.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Refurbished.nl logo Refurbished.nl
0 beoordelingen
10
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
Refurbished-iphone.shop logo Refurbished-iphone.shop
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Partly.nl

Een product gekocht bij Partly.nl of heb je een bestelling geplaatst die niet vlot verliep. We horen graag je ervaring met het bedrijf! Schrijf een beoordeling over Partly.nl en help andere klanten in hun beslissing tot aankoop.

Over Partly.nl

Partly.nl is begonnen in 2013 met het repareren van smartphones. Hun eerste reparatie voerden ze uit in een studentenhuis in Utrecht onder de naam 'Phone Repair Utrecht'. Later dat jaar verhuisden ze nog naar een kantoor van waaruit ze op grotere schaal smartphones gingen repareren. Tot op vandaag is dit nog steeds de core business van het bedrijf, maar toch werd de volgende logische stap om online ook onderdelen te gaan verkopen. Eind 2013 ontstond dan ook de webwinkel zoals we deze vandaag kennen. Twee jaar later werd de naam van het bedrijf gewijzigd naar Partly verkopen ze ook onderdelen aan bedrijven. Partly zou voortaan ook niet alleen smartphones repareren en onderdelen verkopen, maar ook volledig refurbished toestellen, hoesjes en opladers aanbieden.

Waarom kiezen voor Partly.nl

We leven tegenwoordig in een wegwerpmaatschappij, en daar horen helaas ook onze smartphones bij. De meeste toestellen kennen maar een korte levensduur, maar wie duurzaam in het leven staat, wil niet zomaar overschakelen op een nieuw duur toestel. Vaak is het slechts een bepaald onderdeel dat versleten is en kan het vervangen ervan je smartphone weer een nieuw leven geven. Daar komt Partly in het verhaal voor. Door het herstellen en aanbieden van onderdelen, verlengen ze de levensduur van je smartphone. Is je telefoon toch aan vervanging toe, dan kan je ook bij hen terecht voor een refurbished smartphone. Deze worden volledig gecontroleerd en hersteld.

Wie bestelt bij Partly.nl geniet ook een uitstekende service. Niet alleen is er een gratis snelle levering (voor 17u besteld, morgen in huis), maar ook achteraf geniet u van een garantie op uw aankoop. Daarnaast kan je ook tot 14 dagen na je aankoop een beroep doen op het retourneringsrecht.

Is Partly.nl betrouwbaar?

Partly.nl is een online webwinkel met een vestiging in Breukelen, Nederland. Het bedrijf biedt een garantie op al hun producten en klanten kunnen een beroep doen op hun retourneringsrecht tot 14 dagen na aankoop. Ook wanneer je je aankoopbewijs kwijt bent of een klacht hebt, staat een klantendienst tot je beschikking.

Klantenservice en klachten

Partly.nl probeert zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor zijn klanten. Daarom biedt het verschillende kanalen aan om de klantendienst te bereiken. Een medewerker bereiken met je vraag of opmerkingen kan via telefoon, Whatsapp, via Facebook of gewoon via mail. De klantenservice is bereikbaar op iedere werkdag van 10u tot 17u30. Online kun je hen ook buiten deze uren bereiken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een leuke of minder goede ervaring met een aankoop op Partly.nl? Dan stellen we het op prijs mocht je een review schrijven over hoe je ervaring. Is je aankoop tijdig toegekomen? Werkt het refurbished product naar behoren? Of heb je een beroep moeten doen op de garantie? Laat het toekomstige klanten weten.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Partly.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Partly.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Refurbished.nl logo Refurbished.nl
0 beoordelingen
10
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
Refurbished-iphone.shop logo Refurbished-iphone.shop
0 beoordelingen
10