Oscar Autoverhuur logo

Oscar Autoverhuur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Oscar Autoverhuur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4469
Oscar Autoverhuur logo
Website
oscar.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Oscar Autoverhuur

Er zijn zo van die momenten dat het wel handig is om even een auto te kunnen huren. Je bent bijvoorbeeld op weekend. Of misschien ben je op reis. Misschien heeft jouw partner de wagen nodig en moet je zelf maar zien dat je uit de voeten kunt. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een auto te huren? Dan kan je online eens een kijkje nemen bij Oscar Autoverhuur. Maar is Oscar Autoverhuur wel de juiste keuze voor jou? Om dat te weten te komen is het een goed idee om er even de reviews en ervaringen van echte klanten op na te lezen. Die beoordelingen van Oscar Autoverhuur lees je hier. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan!

Over Oscar Autoverhuur

Oscar Autoverhuur is een website die werd opgericht in 2018 door de Deense broers Dannie en Christian. Deze ondernemers waren niet aan hun proefstuk toe want ze hebben in het verleden reeds meerdere succesvolle start-ups, zoals bijvoorbeeld Nordic Oil, opgericht. Oscar Autoverhuur is een onderneming die zich, zoals je uit de naam wel af kunt leiden, richt op het verhuren van auto’s. Oscar Autoverhuur pakt dit aan vanuit een grote expertise van software en pakt dit aan op een innovatieve manier. Het is niet voor niets dat Oscar Autoverhuur de snelst groeiende start-up binnen de sector is. Oscar Autoverhuur werkt via onafhankelijke franchisevestigingen waarvan je er in Nederland al meer dan dertig terug kunt vinden. Dat aantal vestigingen wordt echter in sneltempo uitgebreid! Blijf je graag op de hoogte van nieuwe locaties en aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Oscar Autoverhuur!

Waarom kiezen voor Oscar Autoverhuur?

Bij Oscar Autoverhuur vind je natuurlijk heel wat verschillende auto’s om te huren op heel wat verschillende locaties. Zo vind je franchises van Oscar Autoverhuur in plaatsen zoals Tiel, Weert, Woerden, Almere, Barneveld, Dronten en ga zo maar door. Op de website vind je een handig overzicht van de huidige locaties. Bij Oscar Autoverhuur kan je terecht voor het huren van personenauto’s, bestelbussen, verhuisbussen en ook personenbussen. Op de website vind je ook heel wat informatie terug over de prijzen die aangerekend worden. Zo weet je op voorhand wat je te wachten staat. Goed om te weten is dat de brandstof niet inbegrepen is in de huurprijs en dat het verplicht is om aan te geven of je naar het buitenland reist met één van de wagens.

Is Oscar Autoverhuur betrouwbaar?

Oscar Autoverhuur is een recente speler op de markt maar dat betekent niet dat het team achter de website geen tonnen ervaring heeft binnen de bedrijfswereld. Beide oprichters zijn gekende namen binnen de Europese zakenwereld. Bovendien werkt Oscar Autoverhuur via onafhankelijke franchise wat betekent dat alle franchisenemers ook onder de Nederlandse wetgeving vallen. Op de website zelf vind je informatie terug zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en natuurlijk ook het adres van de hoofdzetel. Tevens vind je bij Oscar Autoverhuur een eigen klantendienst terug. Ook de verbinding met de website is veilig. Wil je betalen? Dan kan dat in je eigen vertrouwde bankomgeving per kredietkaart!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraagje voor de klantendienst? Dan kan je op de website best eerst even de sectie met de veelgestelde vragen doornemen. Hier vind je heel wat informatie terug over het bedrijf en over de procedures bij diverse situaties. Is jouw vraag toch niet opgelost? Dan kan je de klantendienst van Oscar Autoverhuur altijd contacteren tijdens de kantooruren per telefoon. Ook kan je een mail sturen of via de website gebruik maken van het chatvenster. Ten slotte is het ook mogelijk om een brief op te sturen naar het adres van de hoofdzetel. De klantendienst van Oscar Autoverhuur reageert in de regel binnen enkele werkdagen op vragen en bij problemen. Klachten stuur je best per mail door voorzien van alle relevante informatie.

Wil jij ook beoordelen?

Huurde jij al eens een wagen bij Oscar Autoverhuur? Dan ben jij de geknipte persoon om een review achter te laten over deze onderneming. Wat vind je bijvoorbeeld van het aanbod aan wagens? Zijn de locaties gemakkelijk te vinden? Is de service goed en zijn ze vriendelijk? Zou je jouw ervaring met Oscar Autoverhuur met andere woorden positief noemen? Wat vind je van de prijzen van de wagens? Jouw beoordeling van Oscar Autoverhuur kan het verschil maken voor onze bezoekers!

Reviews over Oscar Autoverhuur

Gerelateerde bedrijven

Sunny Cars logo
Sunny Cars
54 beoordelingen
7,1
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
TUI Cars logo
TUI Cars
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Oscar Autoverhuur

Oscar Autoverhuur is geverifieerd door ons expert team. De webshop Oscar Autoverhuur bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Oscar Autoverhuur lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Oscar Autoverhuur. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van oscar.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van oscar.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Oscar Autoverhuur.

Geplaatst op: 08-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Belachelijk slecht

Belachelijk bedrijf. 20 minuten in de regen en de kou moeten wachten, omdat ze “even weg” waren. Toen we eenmaal de bus kregen werd ons enorm opgedrongen om maar even snel de voorwaarden te tekenen. Wij klikten de voorwaarden open en kregen alleen maar een zwart scherm.

Vervolgens het busje in een enorm smerige conditie gekregen. Koffievlekken op de stoelen en zelfs nog allemaal nootjes van de vorige huurder. Mijn vriendin heeft een zware notenallergie dus ik kon eerst zelf de bus gaan schoonmaken voordat we konden vertrekken.

De bus NIET volgetankt gekregen (hebben hier bewijs van).

Na het inleveren meerdere telefoontjes gekregen of wij nog de tank willen betalen, omdat wij hem niet vol hebben terug gegeven. €75 vroegen ze!!!!!

Na een lang gesprek te hebben gehad via de klantenservice zeiden ze dat dit een “foutje” was en ze het “per ongeluk” dubbel hebben gefactureerd. Bijzonder dit…..

Ik raad dit bedrijf ten zeerste af voor iedereen die een busje of auto wilt huren. Zijn veel betere plekken in de buurt van Breda en Zevenbergen waar je met GOEDE klantvriendelijkheid en de juiste voorschriften en service wordt geholpen.

Geplaatst op: 20-01-2023
Laatst bewerkt op: 20-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Oscar Autoverhuur


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sunny Cars logo
Sunny Cars
54 beoordelingen
7,1
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
TUI Cars logo
TUI Cars
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oscar Autoverhuur een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Oscar Autoverhuur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oscar Autoverhuur actief?

Oscar Autoverhuur is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oscar Autoverhuur reviews? Dan kun je naar de website van Oscar Autoverhuur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie