Oordopjes-kopen.nl logo

Oordopjes-kopen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Oordopjes-kopen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3746
Oordopjes-kopen.nl logo
Website
oordopjes-kopen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Oordopjes-kopen.nl

Ben je op zoek naar oordopjes? Ben jij zo iemand die bij het minste of geringste geluid klaarwakker in je bed ligt? Heb je te maken met een snurkende partner? Dit kunnen natuurlijk uitstekende redenen zijn om oordopjes te bestellen. Sommige mensen gebruiken oordopjes tijdens het zwemmen of tijdens het thuiswerken. Of zoek jij vooral naar oorkappen omdat je kind snel is afgeleid? Wil je een keuze maken uit een heel ruim assortiment, dan kom je al snel uit bij Oordopjes-kopen.nl. Als je wilt weten wat andere consumenten vertellen over deze shop, bekijk dan hieronder de reviews. Wij verzamelden de recensies die andere mensen schreven over Oordopjes-kopen.nl. Heb je deze beoordelingen doorgenomen, dan weet je meteen of het je wel of geen goed idee lijkt om bij dit bedrijf te bestellen.

Over Oordopjes-kopen.nl

Oordopjes-kopen.nl is een onderdeel van CoolSafety. Dit bedrijf is gevestigd in Leusden. Zij vormen een snel groeiend webwinkel-concept. Ze verkopen en verzenden op grote schaal in diverse branches allerlei producten. Veel artikelen hebben te maken met veiligheid.

Waarom kiezen voor Oordopjes-kopen.nl

Voor welk doeleinde je ook oordopjes nodig hebt, bij Oordopjes-kopen.nl vind je ze zeker. Alle gangbare en minder gangbare oordopjes zijn bij hen wel zo ongeveer verkrijgbaar. Je kunt per thema zoeken op hun website. Wil je bijvoorbeeld oordopjes gebruiken tijdens het slapen, dan heb je meteen de keuze tussen herbruikbaar of wegwerp oordopjes. Verder is het meteen mogelijk om te filteren op het merk of het soort oordopjes. Heb je juist oordopjes nodig ter bescherming als je gaat zwemmen, dan zoek je bij dat topic. Ook dan heb je veel keus. Onderaan de pagina zie je ook nog advies als je twijfelt welke oordopjes je het beste kunt kopen. Verder zijn er onder meer oordopjes verkrijgbaar die je gebruikt in het vliegtuig, tijdens schietsport, tijdens het thuis werken of voor in de bouw. Er is ook speciale gehoorbescherming voor baby’s en kinderen verkrijgbaar. Ook oorkappen kunnen gebruikt worden als gehoorbescherming. Deze zijn dus ook bij dit bedrijf te bestellen. Zoek je als bedrijf of organisatie naar oordopjes en wil je deze dus in grote hoeveelheden bestellen, dan kan het handig zijn om voor een van de voordeelpakketten te kiezen. Tenslotte zijn er nog accessoires zoals opbergkokertjes voor oordopjes of slaapmaskers verkrijgbaar via deze webshop. Wil je meteen profiteren van een leuke korting, dan is het handig om je even in te schrijven voor de nieuwsbrief. De levering vindt snel plaats en bestel je voor 25 euro of meer, dan betaal je geen portokosten.

Is Oordopjes-kopen.nl betrouwbaar?

Oordopjes-kopen.nl is een betrouwbaar bedrijf. Ze bestaan al jaren en verkopen producten op allerlei gebieden. Ze zijn namelijk een onderdeel van een groter geheel. Ze staan bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Verder zijn ze lid van de kamer van koophandel en hun website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit herken je aan het groene slotje. Het geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via deze webshop. De grootste betaalmethodes van Nederland worden door hen aangeboden. Verder is dit een Nederlands bedrijf en je kunt op allerlei manieren contact met de klantenservice opnemen. Je ziet tenslotte ook in de review dat andere klanten tevreden zijn over hun producten als ook over de geleverde producten.

Klantenservice en klachten

Deze webwinkel vindt het van belang dat klanten tevreden zijn. Als je een slechte ervaring hebt, dan kun je dat meteen delen met iemand van de klantenservice. Het is het makkelijkst om je klacht in te vullen op het contactformulier. Vermeld je bestelnummer er gelijk even bij. Binnen een week ontvang je dan een reactie. Klachten worden heel serieus genomen en je kunt als klant ook altijd nog terugvallen op de service van het Webwinkel Keurmerk. Contact opnemen kan via de mail of telefonisch.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij altijd oordopjes die bij dit bedrijf vandaan komen? Kun je niet meer zonder? Is jouw kind blij met de oorkappen, zodat hij of zij zich goed kan concentreren? Schrijf een review over jouw ervaring met deze webshop. Willen andere consumenten voor de eerste keer bij dit bedrijf bestellen, dan zijn ze blij met jouw recensie. Jouw beoordeling helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Reviews over Oordopjes-kopen.nl
Gerelateerde bedrijven
Perfumetrader logo
Perfumetrader
2 beoordelingen
8,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Techniparts logo
Techniparts
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Meerdere bestellingen geplaatst bij ze omdat ik goede ervaringen hoorde van vrienden, maar allemaal drama.

Meerdere bestellingen geplaatst bij ze eind februari en begin maart omdat ik goede ervaringen hoorde van vrienden, maar tot nu toe nog niks binnen gekregen. Al meerdere mails gestuurd en ze houden je telkens voor de gek door een uit de lucht gegrepen leveringdatum te noemen. Maar als die dag eenmaal voorbij komt en je stuurt weer een bericht, zeggen ze dat het vertraagd is vanuit de distributeur. Nooit, maar dan ook nooit hier iets kopen!! Waardeloos!

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: W. D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekende Service, snel geleverd

Kwaliteit en vlotte levering.

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Oordopjes-kopen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Perfumetrader logo
Perfumetrader
2 beoordelingen
8,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Techniparts logo
Techniparts
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oordopjes-kopen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Oordopjes-kopen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oordopjes-kopen.nl actief?

Oordopjes-kopen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oordopjes-kopen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Oordopjes-kopen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie