Onzehond.nl logo

Onzehond.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Onzehond.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3042
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Onzehond.nl

Ons team van experts heeft Onzehond.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Onzehond.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Onzehond.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Onzehond.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Onzehond.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Behulpzaam en efficiënt

De medewerker die mijn bestelling nam was zeer behulpzaam en efficiënt. Ik ben net begonnen met het gebruik van deze service en ik zou het aan mijn vrienden aanbevelen als hun huisdieren speciaal voer nodig hebben - het werd de volgende dag bij mijn dierenarts afgeleverd.

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne L.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onzehond.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3
Libelle logo
Libelle
5 beoordelingen
7
Flow Magazine logo
Flow Magazine
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onzehond.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Onzehond.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onzehond.nl actief?

Onzehond.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onzehond.nl reviews? Dan kun je naar de website van Onzehond.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie