Nouveau logo

Nouveau reviews, ervaringen en beoordelingen

Nouveau reviews, ervaringen en beoordelingen
2367
Nouveau logo
Website
Nouveau
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Nouveau

Zoek je een leuk vrouwentijdschrift? Denk dan eens aan de Nouveau. Om duidelijk te maken wat dit tijdschrift je zoals kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen voor je doorgenomen en puntig samengevat. Met die extra informatie wordt het voor jou gemakkelijker om al dan niet ook een abonnement te nemen op Nouveau.

Over Nouveau

Nouveau is een tijdschrift dat elke maand verschijnt en zich speciaal richt op de vrouw. In Nouveau.nl heeft het ook een online platform. Het tijdschrift is er voor de sprankelende vrouw met smaak en vaste onderwerpen in het tijdschrift zijn mode & Beauty, lifestyle en kunst. Nouveau is een onderdeel van DPG, dat staat voor De PersGroep. Deze uitgever is in handen van de Belgische familie Van Thillo, die meer magazines uitbrengt in de vorm van onder andere Ariadne at Home, Autoweek, Feeling Wonen, Flair, Libelle, Margriet, Ouders van Nu, Stijlvol Wonen en vt Wonen.

Waarom kiezen voor Nouveau?

In hun reviews en ervaringen geven lezers van Nouveau aan dat ze elke maand opnieuw met smart wachten tot de Nouveau op de deurmat ploft. Dat zegt veel over de inhoud, die steeds opnieuw buitengewoon gevarieerd is en alles biedt wat de sprankelende vrouw interesseert. De redactie kiest steeds voor veel variatie in onderwerpen en biedt actuele thema’s aan op het online platform. Het tijdschrift is meer verdiepend en gaat dieper op bepaalde zaken in. Daardoor zullen magazine en platform elkaar meer dan uitstekend aan.

Is Nouveau betrouwbaar?

Ja, Nouveau is betrouwbaar. Het magazine valt trouw elke maand bij jou op de mat en het biedt steeds de gewenste kwaliteit. Zoals gesteld is Nouveau een product van DPG. Daarmee is de naam van een betrouwbare uitgever genoemd. De familie Van Thillo bouwde het media imperium zorgvuldig op, nadat het al in 1978 een belang van 50 procent kreeg in het Vlaams dagblad Het Laatste Nieuws. Tegenwoordig is De PersGroep een van de belangrijkste mediagroepen van de Benelux.

Klantenservice en klachten

Nouveau is zeer transparant en geeft je alle gelegenheid om contact te leggen, bijvoorbeeld om een klacht in te dienen. Zo kun je schriftelijk een klacht indienen, het adres van Nouveau vind je gewoon op de website. Je kunt ook gewoon bellen en een e-mail sturen. Daarnaast is het ook actief op de social media kanalen Facebook en Twitter. Ook langs die weg kun jij contact zoeken met het tijdschrift. Mogelijkheden voldoende dus om in contact te komen met het populaire tijdschrift.

Wil jij ook beoordelen?

Aan beoordelingen van lezers heb je echt wat als je twijfelt een abonnement op een tijdschrift te nemen. Het gaat altijd om onafhankelijke informatie vanuit de eerste hand. De informatie is praktisch en je weet zo precies wat je kunt verwachten van het tijdschrift. Om die reden willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen bij het nemen van lastige beslissingen. Want lastig kan het nog best zijn om een geschikt tijdschrift te vinden dat aansluit bij jouw wensen.

Reviews over Nouveau
Gerelateerde bedrijven
Bicycling logo
Bicycling
1 beoordeling
9,5
Libelle logo
Libelle
4 beoordelingen
7
JFK Magazine logo
JFK Magazine
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke website

De website ziet er erg leuk en vrouwlijk uit. De contect die erop wordt gezet blijft ook geupdate en is altijd leuk om te lezen. Ik ben ook al een tijdje lid van het magazine omdat ik het geld het zeker waard vind.

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lucas H.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nouveau
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bicycling logo
Bicycling
1 beoordeling
9,5
Libelle logo
Libelle
4 beoordelingen
7
JFK Magazine logo
JFK Magazine
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nouveau een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Nouveau. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nouveau actief?

Nouveau is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nouveau reviews? Dan kun je naar de website van Nouveau gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie