Norton logo

Norton reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Norton reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Norton logo
Website
norton.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Norton

Een optimale bescherming van je apparaten - het is een overweging die ons allemaal aangaat. Wegens het ruime aanbod op de markt wordt een weloverwogen beslissing uitdagend, maar gelukkig sta je er allesbehalve alleen voor. Zij die je voorgingen lieten uitgebreide ervaringen achter. Op basis hiervan maak je een keuze waar je geen spijt van krijgt. Is Norton betrouwbaar? Waarin maakt Norton het verschil? Hieronder ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over Norton’s missie.

Over Norton

Norton AntiVirus (NAV) - beter gekend als Norton - is een frequent gebruikt anti-virusprogramma van hoogstaande kwaliteit. Bij aankoop van nieuwe apparatuur zoals laptops en computers, werd het vaak reeds voorgeïnstalleerd. Omstreeks 1994 nam Symantec Central Point Anti-Virus (CPAV) over en vandaag de dag opereert het nog steeds als Norton’s moeder. Norton wordt beschouwd als het meest bekende product binnen het aanbod van Symantec.

Waarom kiezen voor Norton?

Norton biedt een brede waaier aan toepassingen. Je rekent op talrijke producten en diensten, ontworpen met oog op een uitmuntende beveiliging van je apparaten. Er wordt ingezet op WiFi- en VPN-doeleinden en daarnaast wordt er een bijzonder belang aan online privacy gehecht. Naargelang je abonnementspakket - van gratis tot betalend - beschik je over verscheidene opties en extra’s. Een LiveUpdate-functionaliteit zorgt voor een eenvoudige afhandeling van de nieuwste updates. Met een toepassing genaamd ‘productactivatie’ ontvang je een nauwkeurige antipiraterijbescherming. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen drie pakketten - Norton 360 Standard, Deluxe en Premium. Dankzij regelmatige acties en voordeligheden bespaar je een aanzienlijk percentage van het prijskaartje. Apparaatbeveiliging voor één, vijf of tien PC’s, Macs®, smartphones of tablets, antispy-, mal- en ransomware, een firewall, 10-50-75GB aan cloudopslag, wachtwoordbeheer én Secure VPN zijn slechts voorbeelden van Norton’s pakketinhouden.

Is Norton betrouwbaar?

Een samenwerkingsverband van experts, vakspecialisten en medewerkers zorgt voor een voortdurende groei. Bij Norton wordt er uitgegaan van een hands-on, zorgvuldige aanpak en dit op maat van de klant als individu. Men is steeds op zoek naar innovatieve overwegingen, bedoeld om beveiligingen verder aan te scherpen. Wanneer je rondvraag doet binnen je omgeving (welke beveiligingsapparatuur gebruikt men zoal?) zal Norton ongetwijfeld meer dan eens doorklinken.

Klantenservice en Klachten

Dankzij het efficiënte systeem van Norton, los je veel problemen zelf op. Je ontvangt uitgebreide aanwijzigingen en wanneer je naar www.support.norton.com surft, stelt er zich een lijst aan veelgestelde vragen beschikbaar. Binnen je persoonlijke portaalomgeving ontvang je ondersteuning, op maat van je producten. Zit je met verdere vragen, opmerkingen, suggesties of klachten? Een klantenservice helpt je graag verder. Een chat bereik je zonder wachttijden en met inbegrip van een real time vertaalprogramma. Norton-experts bieden daarnaast telefonische ondersteuning.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kreeg je een helder beeld omtrent Norton’s aanbod en kwaliteiten. Het werd je ongetwijfeld duidelijk dat wanneer het om beveiliging gaat, Norton een zekere meerwaarde biedt. Sloot je intussen een abonnement af? Aarzel niet en help overige geïnteresseerden verder door een eigen beoordeling achter te laten.

Gerelateerde bedrijven

Bullguard logo
Bullguard
2 beoordelingen
9,5
Avira logo
Avira
2 beoordelingen
9
Tenable logo
Tenable
2 beoordelingen
9,5
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Norton

Het bedrijf Norton is geverifieerd door ons. De webshop norton.com is al sinds 1991 een betrouwbare partij om te bestellen. Norton is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Norton maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Norton is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van norton.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Norton.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima spul

Goede virusscanner zonder te vele poes pas. doet wat het moet doen en doet dit uitstekend. nooit virussen gehad dus ik ben erg content hiermee.

Geplaatst op: 16-04-2021
Geschreven door: Willem B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Norton


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bullguard logo
Bullguard
2 beoordelingen
9,5
Avira logo
Avira
2 beoordelingen
9
Tenable logo
Tenable
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Norton een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Norton. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Norton actief?

Norton is vooral actief in de categorie software-en-programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Norton reviews? Dan kun je naar de website van Norton gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie