Nanostopper logo

Nanostopper reviews, ervaringen en beoordelingen

Nanostopper reviews, ervaringen en beoordelingen
2864
Nanostopper logo
Website
Nanostopper
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Nanostopper

Wil jij jouw eten en drinken langer vers houden? Dan zou je kunnen overwegen voor Nanostopper te kiezen. Om Nanostopper nader aan je voor te stellen hebben we een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Op basis van die samenvatting kun jij vervolgens beslissen om ook voor Nanostopper te kiezen.

Over Nanostopper

Nanostopper maakt onderdeel uit van Airtender. Nanostopper bied je gepatenteerde technologie die zorgt voor volledige afdichting. Het maakt daarbij gebruik van tweevoudige afdichtingen en met behulp van Nanostopper zorg je voor ”˜minimum waste en maximum taste’. De universele vacuümstopper is perfect voor flessen en glazen potten, zoals je het meer toepassingsmogelijkheden biedt voor het langer vers houden van eten en drinken. Bovendien wordt zo de productie van plastic verminderd, net als de productie van verpakkingen. Er wordt door het gebruik van de Nanostopper minder voedsel verspild en dat heeft nadrukkelijk impact op mens en milieu. Daarbij is de Nanostopper erg gemakkelijk in gebruik.

Waarom kiezen voor Nanostopper?

Door gebruik te maken van de Nanostopper en dus je eten en drinken te vacumeren, komt er minder zuurstof bij je eten en dat betekent automatisch ook minder oxidatie. Je wijn wordt daardoor minder snel zuur en je chips blijft veel langer lekker knapperig. Bovendien komen er zo geen bacteriën en schimmels bij je eten of drinken. Je voedsel bederft zo beduidend minder snel. Reden om voor de Nanostopper te kiezen is zeker ook de eenvoudige wijze van gebruik. Het kost je amper moeite om de houdbaarheid van je eten en drinken te optimaliseren.

Is Nanostopper betrouwbaar?

The proof of the pudding is the eat. Uit de positieve reviews en ervaringen die we door hebben genomen, blijkt dat de Nanostopper precies doet wat het belooft. Het is een betrouwbaar product dat er inderdaad voor zorgt dat je eten minder snel bederft en dat er inderdaad tal van positieve neveneffecten optreden door het gebruik van de Nanostopper. De gebruikers zijn duidelijk in hun oordeel: de Nanostopper is uitermate betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht in willen dienen over de Nanostopper, dan kan dat op tal van verschillende manieren. Je kunt dat schriftelijk doen, want het adres vind je gewoon op de website. Je kunt je klacht ook per e-mail kenbaar maken en je kunt gewoon bellen. Je kunt eventueel ook nog contact leggen met Nanostopper via Facebook, Pinterest en Instagram, want ook op die social media kanalen is Nanostopper actief.

Wil jij ook beoordelen?

Er is amper meer waardevolle informatie voor te stellen dan de beoordelingen die door bestaande klanten zijn gemaakt. Zij hebben ervaren hoe een product of dienst werkt en kunnen je dus echt helpen bij het maken van de juiste keuze. Door die beoordelingen goed door te nemen neem je in elk geval altijd een weloverwogen besluit en voorkom je de kans op een verkeerde keuze aanzienlijk. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het is slechts een beperkte tijdsinvestering en je helpt er andere mensen echt mee.

Reviews over Nanostopper
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
17 beoordelingen
6,2
Saramart logo
Saramart
3 beoordelingen
5
HBM Machines logo
HBM Machines
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Prachtig product tegen redelijke prijs.

Een prachtige uitvinding, die ook mooi is uitgevoerd. Even onder de knie krijgen hoe het werkt en dan genieten maar. In een handomdraai perfecte gaten in potjes gemaakt om zo alle gewenste producten vacuüm te bewaren. En het gaat inderdaad daarna supersnel. Iets uit het potje gehaald? Met een paar keer pompen heb je de pot weer vacuüm. Ee heel handig product om in huis te hebben. Ik heb helaas geen aandelen maar zeg wel: "Kopen!".

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super product

De klantenservice van de website is uitstekent. Ze willen je graag helpen en dat doen ze super vriendelijk. De Nanostopper is echt een top product. Je kunt met dit kleine apparaatje al veel doen zodat dingen langer vers blijven.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Denzel K.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig product wat aansluit om mijn duurzame leven

Ik ben helemaal fan van dit product. Geniaal hoe ze dit systeem in zo'n compact apparaat hebben gekregen. Zolang je je kruiden, crackers, koekjes, muesli, sausje enz. enz. maar in een pot stopt met een metalen deksel kun je dit product gebruiken. Het blijft gewoon heel veel langer houdbaar, doordat de zuurstof eruit gaat. En zuurstof zorgt juist voor bederf. Je hoeft geen dure apparaten en bakjes te kopen, alleen dit kleine en voordelige product. Als je twijfelt; ik zeg: doen. Hier ga je geen spijt van krijgen! En oja, de service van Nanostopper is ook top, dus als er wat is dan helpen ze je daar met plezier.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerrit V.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nanostopper
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
17 beoordelingen
6,2
Saramart logo
Saramart
3 beoordelingen
5
HBM Machines logo
HBM Machines
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nanostopper een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Nanostopper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nanostopper actief?

Nanostopper is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nanostopper reviews? Dan kun je naar de website van Nanostopper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie