MYoMY logo

MYoMY reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
MYoMY reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
MYoMY logo
Website
myomy.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website
MYoMY (2007) is beroemd geworden met het iconische ontwerp MY PAPER BAG. Het duurzame alternatief voor de welbekende papieren zak. Inmiddels brengt MYoMY verschillende tassen en accessoires op de markt, waarbij ethiek en esthetiek feilloos worden gecombineerd. Fairtrade, met respect voor de natuur, en een tijdloos design dat jaren meegaat.

MYoMY maakt tassen en portemonnees samen met fairtrade productiepartners in India en Bangladesh. De collectie bestaat uit een Essentials collectie (never out of stock), twee seizoenscollecties (spring/summer en autumn/winter) en een aantal Limited Edition drops, zoals de vegan collectie gemaakt van gerecyclede PET flessen in samenwerking met Waste2Wear. Reviews over MYoMY

Gerelateerde bedrijven

Van Arendonk logo
Van Arendonk
2 beoordelingen
9
Maritieme-decoratie logo
Maritieme-decoratie
2 beoordelingen
9,5
Lataza logo
Lataza
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over MYoMY

MYoMY is geverifieerd door ons expert team. De webshop MYoMY bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is MYoMY lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via MYoMY. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

MYoMY is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van myomy.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MYoMY.

Geplaatst op: 02-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over MYoMY


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Van Arendonk logo
Van Arendonk
2 beoordelingen
9
Maritieme-decoratie logo
Maritieme-decoratie
2 beoordelingen
9,5
Lataza logo
Lataza
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MYoMY een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over MYoMY. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MYoMY actief?

MYoMY is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lederwaren , modeaccessoires en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MYoMY reviews? Dan kun je naar de website van MYoMY gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie