mResell logo

mResell reviews, ervaringen en beoordelingen

mResell reviews, ervaringen en beoordelingen
2790
mResell logo
Website
mResell
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen mResell

Heb je een andere iPhone of iPad nodig? Schaf je deze het liefst zo goedkoop mogelijk aan? Dan kun je wellicht een goede deal sluiten met mResell. Verder is het ook mogelijk om je eigen apparaat bij hen te koop aan te bieden. Het is natuurlijk altijd leuk om nog weer wat geld retour te krijgen voor je oude toestel. Voordat je echter in zee gaat met dit bedrijf, ben je op zoek naar beoordelingen van andere klanten. Je hebt groot gelijk. Op die manier weet je tenminste al snel of mResell wel of geen betrouwbaar bedrijf is. Wij verzamelden de recensies en je vindt ze hieronder handig op een rijtje.

Over mResell

mResell is van oorsprong een Zweedse refubischer. Ze zijn inmiddels ook al een poos actief op de Nederlandse markt. Ze hebben een uitgebreid assortiment op het gebied van iPhones en iPads. Ook maakt dit bedrijf het je mogelijk je eigen gebruikte iPad, MacBook, iPhone of ander apparaat aan hen te verkopen. Zo verdien je natuurlijk makkelijk wat geld terug.

Waarom kiezen voor mResell

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je nu precies bij mResell zou kopen. Ze hebben namelijk een grote voorraad Apple producten. De levering is razendsnel. Zeker als je iPhone kapot is, kun je niet snel genoeg een nieuwe in huis hebben. Meestal lukt dit binnen 1 werkdag. Verder zie je op de website een duidelijk overzicht van kwaliteitsgradaties. Een andere reden om te kiezen voor mResell is dat je hier gemakkelijk je eigen Apple product kunt verkopen. De werkwijze wordt duidelijk beschreven op de site, dus het kost je nauwelijks moeite om iets te kopen of te verkopen. Koop je een refurbished apparaat, dan wil je natuurlijk wel dat het in orde is met de kwaliteit. Elk product wordt door gecertificeerde Apple experts gecheckt. Verder kun je zelf kijken voor welk kwaliteitsniveau je kiest. Apparaten krijgen in deze webwinkel een aantal sterren. Dit varieert van 1 to5 5. Je ziet echter in de shop dat er alleen elektronica met 3 of meer sterren worden aangeboden. Kies je voor 5 sterren, dan betaal je meer, maar dan weet je wel zeker dat het apparaat in zeer goede conditie is. Soms zelfs zo goed als nieuw. 4 Sterren betekent dat er lichte gebruikerssporen zijn en bij 3 sterren is er duidelijke cosmetische schade. Denk dan aan dingen zoals krassen op het scherm. Het is dus maar net waar jij voor kiest. Een bijzonder fraaie iPhone of een apparaat met iets gebruikerssporen maar dan wel voor een veel lagere prijs. Wel is elk toestel dat je koopt verder helemaal in orde, dat wil zeggen dat het volledig functioneert zoals het zou moeten doen. Wil je het beste van het beste, maar toch net even iets goedkoper? Dan kies je voor de gradatie ongeopend. Dan heb je dus echt een gloednieuw apparaat.

Is mResell betrouwbaar?

mResell is een betrouwbaar bedrijf. Je krijgt ook zeker garantie op de producten die je bij hen aanschaft. Je kunt op allerlei manieren contact opnemen met de klantenservice. Verder vertellen de recensies van andere klanten je dat het een goed idee is om bij deze shop te bestellen. Er zijn nog niet heel veel reviews te vinden, omdat het bedrijf nog relatief nieuw is in Nederland. Je kunt op allerlei manieren betalen en ook in een veilige omgeving zoals iDeal.

Klantenservice en klachten

Het is zeker mogelijk om contact op te nemen met deze webshop. Er is een telefoonnummer te vinden op de site. Je spreekt dan meteen een van de medewerkers. Wil je liever een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier, dan kan dat ook. Of je laat even een berichtje achter op Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Jij hebt ervaring met mResell? Je kocht hier een gebruikte iPad of iPhone. Hoeveel sterren had jouw apparaat? Kwam dat overeen met de kwaliteit die het apparaat dan zou moeten hebben? Wil je een recensie schrijven over jouw ervaring met dit bedrijf? Andere consumenten die overwegen hier te kopen vinden het prettig als ze jouw beoordeling kunnen lezen. Het helpt hen namelijk om een weloverwogen beslissing te nemen. Ook als je een van jouw eigen apparaten aan hen hebt verkocht, is het fijn als je daar een review over opstelt.

Reviews over mResell
Gerelateerde bedrijven
Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
Eibmarkt.com logo
Eibmarkt.com
0 beoordelingen
10
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Duidelijk en gemakkelijk

Ik heb een iPhone X verkocht. Het proces verliep duidelijk, soepel en binnen een week had ik het afgesproken bedrag op mijn bankrekening staan. Beveel deze dienst zeker aan.

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jade V.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over mResell
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
Eibmarkt.com logo
Eibmarkt.com
0 beoordelingen
10
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is mResell een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over mResell. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is mResell actief?

mResell is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de mResell reviews? Dan kun je naar de website van mResell gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie