Microsoft logo

Microsoft reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Microsoft reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2981
Microsoft logo
Website
microsoft.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Microsoft

Microsoft is een bedrijf dat de meeste mensen wel kennen van de software of hardware. Misschien denk je erover na om over te stappen op Microsoft nadat je al jaren een ander besturingssysteem gewend bent, of wil je meer weten over de laptops of tablets van dit techbedrijf. Door de Microsoft reviews op deze pagina te lezen kom je er achter of deze producten aansluiten bij jouw wensen. Heb je zelf ervaring met de software of hardware van Microsoft? Twijfel dan niet en laat direct jouw beoordeling achter om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Over Microsoft

Het Amerikaanse bedrijf Microsoft werd in 1975 opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Tegenwoordig zijn er gigantisch veel Microsoft-producten en -services om uit te kiezen voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Van Surface en Microsoft 365 tot de Xbox, Windows, Azure en veel meer. De missie van Microsoft: "Stel elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat om meer te bereiken". Dit wil zeggen dat de klant centraal staat bij alles dat Microsoft doet.

Waarom kiezen voor Microsoft

Microsoft Office is het meest gebruikte software pakket wereldwijd. Velen zijn dan ook groot geworden met programma's als Word, PowerPoint en Excel. Werken op een computer of laptop zonder deze programma’s is haast ondenkbaar. Inmiddels zijn er diverse Microsoft Office Software pakketten waar je uit kunt kiezen, waaronder Microsoft Office en Microsoft 365. Je gebruikt deze software op verschillende apparaten, niet alleen op Windows apparaten maar ook macOS-, iOS- en Android-apparaten. Daarnaast heb je een ruime keuze uit innovatieve laptops, 2-in-1's en accessoires.

Is Microsoft betrouwbaar?

Microsoft bestaat al tientallen jaren en is inmiddels een groot beursgenoteerd bedrijf. De software en hardware wordt wereldwijd gebruikt, niet alleen door consumenten maar ook door bedrijven, scholen en universiteiten en overheden. Microsoft heeft talloze prijzen gewonnen en staat bekend als zeer gebruiksvriendelijk en innovatief. De kans dat je nog nooit van dit bedrijf gehoord hebt achten we dan ook klein. Toch is het altijd prettig om beoordelingen te lezen voordat je besluit om ergens te gaan shoppen. Op deze manier krijg je unieke informatie, wat je helpt bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice en klachten

Op de website van Microsoft valt zeer veel informatie te vinden met betrekking tot zowel de software als de laptops, tablets en Xbox. Neem hier altijd eerst een kijkje voordat je besluit om de klantenservice te contacteren. De kans is namelijk zeer groot dat jouw vraag al beantwoord wordt in de sectie met veelgestelde vragen. Ook handleidingen zijn online te vinden. Wil je toch een medewerker van Microsoft spreken? Dan neem je contact op door je probleem te omschrijven. Vervolgens word je op de juiste manier doorgestuurd.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een tevreden of een ontevreden Microsoft gebruiker? Laat jouw beoordeling over Microsoft achter zodat je andere klanten helpt bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld of je een particuliere of een zakelijke klant bent, welk Microsoft product je gebruikt en wat de voor- en nadelen hiervan zijn.

Reviews over Microsoft
Gerelateerde bedrijven
ST shop logo
ST shop
1 beoordeling
9,5
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,7
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over Microsoft

Microsoft is geverifieerd door ons expert team. De webshop Microsoft bestaat al sinds 1991 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Microsoft lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Microsoft. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Microsoft is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van microsoft.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Microsoft.

Geplaatst op: 14-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht steken nog vast in de prehistorie qua betaling,

ik ben precies bijna verplicht om mijn ondrive te upgraden ookal heb ik bijna heel mijne pc leeggemaakt kloppen de aangegeven gbs niet dan denk ik oke voor 2 euro per maand cva dan doe ik dat wel en geuss what... ge kunt niet eens met bankcontact betalen komen af met paypall die u dan visa betalingen voorsteld,, heb ik niet ik moet dat niet hebben een visa kaart ik betaal alles liever direct maar dat is duidelijk niet mogelijk bij jullie .

Geplaatst op: 01-04-2023
Laatst bewerkt op: 01-04-2023
Geschreven door: Brenda L.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen service zonder retourlink

8-7-2022. Toetsenbord en muis gekocht bij de MS Store, minder dan een jaar geleden. Muis is stuk. In mijn bestelgeschiedenis staat geen mogelijkheid/link voor retourzending. Ik moet Microsoft bellen. Daar kom ik niet verder dan het telefoonmenu, dat weer door verwijst naar dezelfde website waar ik niet verder kom. Chatten via India brengt me ook niet verder. Slechte service, Microsoft. Ik kom hier niet meer terug.

Geplaatst op: 08-07-2022
Laatst bewerkt op: 08-07-2022
Geschreven door: Ed B.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeef tevreden

Ik heb samen met Outlook het pakket van Microsoft ik betaal vast bedrag per jaar zeer tevreden

Horeca zwolle Cafe Voorstraat

Geplaatst op: 09-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin Vennik zwolle V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte sevice bij problemen.

Mijn hotmail account meer dan een maand niet kunne inloggen. Probleem meermaals aangekaart maar telkens standaardtekst gekregen die niets hielp.
2 staps verificatie kan niet worden uitgeschakeld waardoor ik geen nieuwe. paswoord kon kiezen. Nooit gedacht dat zo'n bedrijf zulke slechte service zou geven zeer jammer en teleurstellend.

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rachid H.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg goed geholpen

Ik ben super goed geholpen door de klantenservice van Microsoft. Ik had in het begin geen idee hoe het programmatje werkten maar door de fantastische hulp snap ik nu alles. Bedankt!

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tim V.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Microsoft
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ST shop logo
ST shop
1 beoordeling
9,5
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Microsoft een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Microsoft. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Microsoft actief?

Microsoft is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Microsoft reviews? Dan kun je naar de website van Microsoft gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie