Luister.nl logo

Luister.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Luister.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3041
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Luister.nl

Luister.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Luister.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Luister.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Luister.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Luister.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Luister.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Luister.nl.

Geplaatst op: 30-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel gemakkelijk

Het was heel gemakkelijk om door de site te navigeren, het downloaden van mijn beleid verliep als een fluitje van een cent. Blij dit aanbod te hebben gevonden.

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lynn W.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Luister.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bicycling logo
Bicycling
2 beoordelingen
9,5
Libelle logo
Libelle
5 beoordelingen
7
Kek Mama logo
Kek Mama
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Luister.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Luister.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Luister.nl actief?

Luister.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Luister.nl reviews? Dan kun je naar de website van Luister.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie