Little indians logo

Little indians reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Little indians reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4322
Little indians logo
Website
little-indians.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Little indians

Zoek je een online shop waar je eigenlijk alles voor je kleintje wel kunt bestellen? En ben jij zo’n ouder die kritisch kijkt naar het speelgoed, de kleding en de andere producten die je gebruikt voor je kindje? Misschien word je dan wel heel erg blij van de webshop Little indians. Wellicht vind je daar precies wat bij jou en je kindje past. Wij hebben in ieder geval alvast de reviews van andere klanten voor je verzameld. Ze zijn voor je samengevat en handig op een rijtje gezet. Zijn andere ouders en kinderen blij met de producten van Little indians of valt het uiteindelijk toch tegen? En is de service ook in orde of lees je regelmatig in recensies dat mensen kritiek hebben? Lees en ontdek het zelf en beslis daarna op een weloverwogen wijze of jij wel of niet bij deze winkel wilt shoppen.

Over Little indians

Little indians is gestart in 2014. De winkel werd opgericht in Rotterdam door Vanessa Erasmus. Zij had zelf 2 kleine jongens en kon niet echt leuke eigenzinnige kleding vinden voor deze boys. Dit deed haar besluiten zelf een shop te beginnen. En dan vooral met producten die aansluiten bij de leefstijl van de moderne moeders van nu. Ze begon heel eenvoudig en klein met alleen een paar schoentjes en slechts 8 leggings. Vanaf 2015 besloot ze te gaan samenwerken met de Franse ontwerpster Telliez. Ook vandaag worden de herkenbare Little Indians producten nog steeds door haar ontworpen. Inmiddels kreeg Little indians ook winkels als klant. In 2017 kwam er een speciale lijn voor kinderen met een gevoelige huid. De verzorgingsproducten zijn helemaal vrij van chemische stoffen. In dit jaar verhuisde de online winkel naar de Goudsesingel in Rotterdam. Er volgden meer verhuizingen en er was sprake van een grote groei. Inmiddels kun je bij deze winkel terecht voor zo goed als alles wat je nodig hebt in de eerste jaren van je kindje. Een belangrijke gedachte is dat we met het fabriceren van onze spullen de wereld niet mogen verpesten voor de toekomstige generatie. Er wordt dan ook veelvuldig gebruik gemaakt van ge-upcyclede stoffen. De hele collectie bestaat zoveel mogelijk uit duurzame materialen en is geproduceerd op een mens- en milieuvriendelijke manier. De belangrijkste visie van Little indians is om de wereld een stukje mooier en duurzamer te maken. De kleding is zowlel tijdloos als trendy. Tegenwoordig gebeurt alles vanuit het kantoro in Ridderkerk. Van het selecteren van de stoffen tot het ontwerpen van de prints. De productie vindt voor het grootste gedeelte plaats in Turkije.

Waarom kiezen voor Little indians

Bij Little indians vind je kleding, speelgoed, verzorgingsproducten, beddengoed en meer voor jonge kinderen. Alles wordt op een duurzame manier ontworpen en geproduceerd. Er wordt veel gebruik gemaakt van organisch katoen. Vind je het aantrekkelijk om met korting te shoppen, dan kun je kijken bij de sale. Ook is er een spaarprogramma, dus als je regelmatig bestelt, kun je ook op die manier voordelig je inkopen doen. Je mag verder rekenen op een snelle verzending binnen 1 of 2 werkdagen.

Is Little indians betrouwbaar?

Little indians timmert inmiddels al heel wat jaren aan de weg. Je mag zeker vertrouwen op de betrouwbaarheid van deze winkel. Je ziet ook een adres van het kantoor in Ridderkerk waar tevens de winkel te vinden is. De klantenservice is prima te bereiken en andere consumenten beoordelen dit bedrijf positief.

Klantenservice en klachten

Wil je een vraag stellen aan de klantenservice van deze shop, dan kun je bellen of mailen. Ook is het mogelijk om via de social media een berichtje achter te laten.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij een nieuwe slab of beker voor je kleintje nodig hebt, dan ga je als eerste naar Little indians? Is er nieuwe kleding nodig dan bestel je dat vaak bij deze online winkel? In dat geval heb je vast al veel ervaring met de shop. Schrijf daarover een review en laat anderen weten hoe jij deze winkel beoordeelt. Je helpt andere moeders enorm als je in een recensie vertelt wat jouw ervaringen zijn. Zo maak je het voor een ander gemakkelijker om een weloverwogen beslissing te nemen en hier wel of niet te bestellen.

Reviews over Little indians

Gerelateerde bedrijven

Goedgemerkt logo
Goedgemerkt
2 beoordelingen
9,5
i-Mania logo
i-Mania
27 beoordelingen
9,4
Nana beebi logo
Nana beebi
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Little indians

Ons team van experts heeft Little indians geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Little indians bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Little indians is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Little indians is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van little-indians.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Little indians.

Geplaatst op: 16-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Little indians


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Goedgemerkt logo
Goedgemerkt
2 beoordelingen
9,5
i-Mania logo
i-Mania
27 beoordelingen
9,4
Nana beebi logo
Nana beebi
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Little indians een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Little indians. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Little indians actief?

Little indians is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Little indians reviews? Dan kun je naar de website van Little indians gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie