Libelle logo

Libelle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Libelle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2319
Libelle logo
Website
libelle.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Libelle

De Libelle kennen we allemaal wel. Maar wist je ook dat je naast het magazine online artikelen kunt bestellen, zoals boeken, uitjes, cursussen, reizen maar ook schilderijen en bijvoorbeeld fotoproducten? Heb jij ook iets leuks gezien op de site van Libelle en wil je graag weten hoe de ervaringen van anderen zijn? Dat kan en wel hier. Waarom zou je bij Libelle iets bestellen? En hoe werkt dat eigenlijk? Ook dat vind je hier. Mocht je zelf ervaringen hebben met Libelle en de producten die ze verkopen, dan vragen we je vriendelijk of ook jij jouw beoordeling hier wil achterlaten. Zo weet iedereen een goed beeld te krijgen van Libelle en hun artikelen.

Over Libelle

Libelle is een vrouwenmagazine, een bekend weekblad, wat al heel veel jaren bestaat. Waarschijnlijk is jouw moeder er al mee opgegroeid”¦ Maar ook online weten ze veel te vertellen. En ook online zijn er leuke dingen te koop bij Libelle. Leuke uitjes of reizen (ook de lezersreizen), bijvoorbeeld. Maar daarnaast verkopen ze ook diverse andere artikelen, die eigenlijk allemaal wel iets te maken hebben met vrouw zijn, gezelligheid, gezondheid en ontwikkeling. En vergeet de Libelle zomerweek niet! Libelle is onderdeel van DPG Media in Amsterdam.

Waarom kiezen voor Libelle

Kiezen voor Libelle is kiezen voor iets leuks, zo simpel is het eigenlijk wel. Ga je voor een online cursus of heb je zin om een dag lekker te winkelen op de Libelle zomerweek? Een vakantie of een leuk concert? Maar je kunt ook aan ”˜gewone’ artikelen denken zoals een kookboek, een fotoproduct, sieraden of misschien is een fitnesstoestel wel iets voor jou. Eigenlijk is het assortiment behoorlijk ruim. Je kunt trouwens ook gewoon losse nummers bestellen van het magazine. De link op de site leid je dan naar de betreffende site die dit regelt.

Is Libelle betrouwbaar?

Libelle bestaat al heel lang, al ruim voordat internet was uitgevonden. Dat moet toch al wel iets zeggen, toch? Betalen bij de Libelleshop doe je heel veilig via iDEAL, dus dat zit ook wel goed. Libelle is onderdeel van DPG Media, welke groot is in uitgeversland. Betrouwbaarheid moet dus gewoon wel aan de orde zijn.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is er natuurlijk voor jou. Bij al jouw vragen en klachten staan ze voor je klaar. Heb je producten gekocht en wil je die retourneren? Dan doe je dat na overleg met de klantenservice. Je kunt mailen of bellen tussen 8:30 en 17:00 uur op werkdagen. Mailen kan je ook gewoon via de site doen. Bij dit formulier kom je door onderin op contact te klikken.

Wil jij ook beoordelen?

Op reis geweest met Libelle? Een dagje weg of naar een concert? Of heb je een kookboek gekocht, een e-bike of wat voor ander product dan ook: wil jij een review schrijven voor ons? Door de beoordelingen hier te plaatsen kunnen we met elkaar duidelijk maken hoe tevreden we zijn over Libelle. Was het product wat jij verwacht had? Was het bestellen van de tickets goed te doen? Hoe reageerde de klantenservice bij een eventuele klacht? Kortom: hoe beoordeel jij Libelle? Alvast bedankt voor jouw recensie!

Reviews over Libelle

Gerelateerde bedrijven

Flair logo
Flair
6 beoordelingen
5,3
Stijlvol Wonen logo
Stijlvol Wonen
2 beoordelingen
9
BubblyDoo logo
BubblyDoo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Libelle

Libelle is geverifieerd door ons expert team. De webshop Libelle bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Libelle lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Libelle. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van libelle.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van libelle.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Boeven!

Ik ben al jaren abonnee, maar toen ik op wilde zeggen hadden ze mijn abonnement stilzwijgend verlengd.
Volgens Libelle is dit telefonisch gebeurd maar willen ze de geluidsopname niet met mij delen. Onzin en schandalig!!
Niet aan beginnen!

Geplaatst op: 04-08-2022
Laatst bewerkt op: 04-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
^6 nummers voor €6,- ??????

6 nummers voor €6,- DOE HET NIET
vergeet het maar, men schrijft je gewoon in voor een abonnement. Je kunt er zelf achteraan om het te annuleren. Vervolgens krijg je een rekening voor hun fout.
Daarna een incassobureau.
Niemand die begrijpt dat er daar een fout gemaakt kan worden, wij moeten betalen voor hun fouten.
Ook het incassobureau snapt het niet, of ze hebben geen telefoon.
FLANDERIJN21199244

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: FLANDERIJN21199244

4 / 10
2/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanbieding van libelle stopt automatisch niet dus.Oplichters

AAnbieding van libelle.Stopt automatisch.Niet dus.Proberen dan een bedrag van je te claimen.Dat is pure oplichting.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Libelle tijdschrift

Het wordt tegenwoordig steeds minder gebruikenlijk dat mensen een abonnement hebben op een tijdschrift maar de mensen die hier wel nog behoefte aan hebben kunnen zeker goed gebruik maken van deze site aangezien het precies is wat ik naar op zoek was!

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niek W.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Libelle


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Flair logo
Flair
6 beoordelingen
5,3
Stijlvol Wonen logo
Stijlvol Wonen
2 beoordelingen
9
BubblyDoo logo
BubblyDoo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Libelle een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Libelle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Libelle actief?

Libelle is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Libelle reviews? Dan kun je naar de website van Libelle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie