KekMama Voordeelshop logo

KekMama Voordeelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

KekMama Voordeelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2348
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over KekMama Voordeelshop

Het bedrijf KekMama Voordeelshop is geverifieerd door ons. De webshop KekMama Voordeelshop is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. KekMama Voordeelshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. KekMama Voordeelshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

KekMama Voordeelshop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van KekMama Voordeelshop te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van KekMama Voordeelshop.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over KekMama Voordeelshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AD Webwinkel logo
AD Webwinkel
5 beoordelingen
6
Coolshop logo
Coolshop
4 beoordelingen
6,8
Margriet Voordeelshop logo
Margriet Voordeelshop
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KekMama Voordeelshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over KekMama Voordeelshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KekMama Voordeelshop actief?

KekMama Voordeelshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KekMama Voordeelshop reviews? Dan kun je naar de website van KekMama Voordeelshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie