Jumbo logo

Jumbo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Jumbo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Jumbo logo
Website
jumbo.com
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Jumbo

Meer weten over de supermarkt Jumbo? Hier lees je niet alleen meer over de historie, het aanbod en de services van Jumbo supermarkt, ook kun je hier de persoonlijke ervaringen van klanten van de Jumbo lezen. Op deze pagina lees je persoonlijke reviews met ervaringen en beoordelingen over de Jumbo.

Over Jumbo

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen dat al 95 jaar bestaat. Wat ontstaan is vanuit een plaatselijke supermarkt, is vandaag de dag een van de bekendste supermarktketens van het land. Zo zijn er in Nederland maar liefst meer dan 650 Jumbo vestigingen en een aantal Jumbo Foodmarkten en Jumbo City stores. De bekendheid heeft deze supermarkt gekregen door het grote en voordelige aanbod aan A-merken en het eigen bekende en voordelige Jumbo huismerk. Je kunt bij Jumbo niet alleen in de winkel shoppen, maar veel filialen bieden ook een online supermarkt aan. Hier kun je online jouw boodschappen bestellen en aan huis laten bezorgen.

Jumbo is vooral bekend en populair geworden door de unieke actie van gratis boodschappen voor de derde wachtende in de rij. Iedere derde klant die aansloot in de rij voor de kassa, kreeg zijn of haar boodschappen gratis. Dit maakte Jumbo erg bekend en hiermee onderscheidden zij zich ook. Door een grote bezetting aan personeel konden zij een snelle service aan de kassa bieden, waardoor de gratis boodschappen nauwelijks voorkwamen. Vandaag de dag geldt deze regel niet en is het voor klanten ook mogelijk om te shoppen en betalen via de zelfscan.

Jumbo is sinds 2019 ook de Belgische markt gaan bezetten. Wat de Jumbo uniek maakt, is niet alleen het ruime aanbod, maar ook de grote verscheidenheid aan verse producten in de winkel. Zo is er niet alleen een versafdeling voor vlees, kaas en brood beschikbaar, maar worden er bij veel filialen ook verse pizza's, vis en andere maaltijden bereid voor de klanten.

Waarom kiezen voor Jumbo

Jumbo is de beste supermarkt voor iedereen die houdt van A-merken, maar niet te veel wilt betalen. Jumbo is het voordeligst op het gebied van A-merken en het kan uiteindelijk een hoop schelen door jouw A-merk producten hie te kopen.

Naast de gunstige lage prijzen voor de A-merken, heeft Jumbo nog voordeligere prijzen. Jumbo heeft namelijk ook een grote collectie aan huismerkproducten. Deze producten vind je in alle segmenten terug en worden verkocht voor spotprijzen. Je kunt de huismerkproducten herkennen aan het gele Jumbo logo op de verpakking. Wanneer je flink op de kleintjes moet letten, is het voordelig om de huismerken te kopen.

Iedere week heeft Jumbo nieuwe aanbiedingen. Je kunt de folder van de Jumbo per post opgestuurd krijgen, maar ook online bekijken via de website. Iedere week stunt Jumbo met aanbiedingen. Dit kunnen 1 + 1 gratis acties zijn, maar ook aanbiedingen waarbij je vast percentage korting krijgt. Door slim te shoppen met de aanbiedingen, kun je flink besparen op jouw kosten voor de boodschappen.

Bestel je jouw boodschappen online? Ook dan heb je een ruime keuze en hoef je niet lang te wachten op de levering. Standaard levert Jumbo de eerstvolgende dag. Wil je jouw boodschappen sneller in huis of op een specifiek tijdstip ontvangen? Dat kan tegen een kleine betaling. Je kunt online op Jumbo.com jouw adres invoeren en zien of levering aan huis mogelijk is in jouw regio.

Is Jumbo betrouwbaar?

Jumbo is een van de meest gewaardeerde supermarkten van Nederland. Ook heeft Jumbo al veel prijzen ontvangen. Zo is de Jumbo meerdere keren verkozen tot beste supermarkt van het jaar. Dit komt niet alleen door het aanbod, maar ook door de uitstekende service. Zowel in de winkel als online kun je genieten van de beste service, duidelijke informatie en hulp op maat bij het bestellen.

In de winkels van Jumbo kun je altijd veilig betalen met cashgeld, pin, creditcards en checks. Online heb je de mogelijkheid om veilig te betalen met Ideal en kun je ook nog met Paypal betalen. Door een eigen Jumbo account aan te maken, kun je jouw eerdere aankopen bekijken, favoriete producten opslaan en sneller bestellen. Maak veilig een eigen account aan online en sla jouw persoonlijke gegevens veilig op. Zo kun je zonder zorgen extra gemakkelijk jouw boodschappen online bestellen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een product, wil je weten of Jumbo een specifiek product verkoopt of heb je advies nodig? Zowel in de winkel als online kun je contact opnemen met de klantenservice. Je wordt altijd persoonlijk geholpen door een vriendelijke medewerker van de klantenservice. Je kunt de Jumbo eenvoudig bereiken via de mail, het contactformulier online of door gewoon even te bellen.

Heb je een product gekocht dat over de datum is? Of heb je bij jouw online bestelling niet al jouw boodschappen gekregen? Dan mag je jouw klacht altijd melden. Jumbo gaat professioneel om met klachten en het is eenvoudig om producten die niet goed zijn tegen betaling te retourneren. Meld daarom altijd een klacht, wanneer je niet tevreden bent.

Wil jij ook beoordelen?

Waarom koop jij graag bij Jumbo supermarkten? Bestel je online of koop je jouw boodschappen in de winkel? Hier kun je als klant van de Jumbo een review schrijven over jouw ervaringen. Als je Jumbo een beoordeling zou moeten geven, wat zal jouw eindoordeel dan zijn? Schrijf bijvoorbeeld iets over hun aanbod, de service en de klantvriendelijkheid in de winkel en online. Laat jouw mening weten en deel hier jouw review over Jumbo supermarkten.

Reviews over Jumbo

Gerelateerde bedrijven

Colaris.nl logo
Colaris.nl
2 beoordelingen
9
Wijnvoordeel logo
Wijnvoordeel
4 beoordelingen
7,5
Johnny's Burger logo
Johnny's Burger
2 beoordelingen
9
4,7
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over jumbo.com

Het bedrijf Jumbo is geverifieerd door ons. De webshop jumbo.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Jumbo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Jumbo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Jumbo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van jumbo.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Jumbo.

Geplaatst op: 26-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ze maken hun beloftes van hun reclames niet waar!

Via jumbo.nl veel boodschappen niet geleverd gekregen. Telefonisch is de klachtenlijn constant niet bereikbaar door te weinig personeel of teveel klachten. Na online melding te hebben gemaakt werd aangegeven dat ik binnen 2 werkdagen te horen zou krijgen hoe het verder zou gaan. IK heb na een week de klacht nogmaals ingediend en wacht nog steeds. De boodschappen zijn gedaan op 12 januari en ook de online klacht. De herhaling van de klacht een week later. Het is inmiddels 24 jan. en het is nog steeds radiostilte

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 24-01-2022
Geschreven door: Stuart

6 / 10
2/5 5/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Qua bestelling afleveren slecht

Via jumbo online mijn bestelling ingebracht. Bij aflevering werden twee sets cola zero (pak van 6 flessen) geleverd terwijl ik er maar één wou hebben. Volgens de chauffeur was dat geen probleem. Hij heeft de tweede set cola zero weer mee terug genomen.
Even later op de dag bleek op mijn betalingsoverzicht dat ik toch voor twee sets cola zero had betaald.
Meteen een email naar Jumbo gestuurd met mijn klacht. Vervolgens een mededeling van Jumbo dat door de grote drukte het wat langer zou duren voor dat er actie genomen zou worden. Dit bericht heb ik inmiddels drie keer ontvangen. Het is nu 4 weken geleden dat dit heeft plaats gevonden. Schandalig.

Geplaatst op: 19-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-12-2021
Geschreven door: Renné S.

5 / 10
1/5 2/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel beloven weinig geven

Het is erg mooi om goede reclame aan te kondigen, maar als het dan zover is, niks in de winkel te vinden, De promoties zijn zogezegd "niet geleverd".
Dit ruikt zeer erg naar boerenbedrog waar de klant de dupe van is, of hoop Jumbo dat we dan maar wat anders kopen in de winkel (sorry hoor maar daar doe ik niet aan mee).
Ook de klantendienst reageert hier zeer slecht op: "Te druk" zodat geen antwoord gegeven wordt.
Als het inderdaad zo druk is op de klantendienst wordt het de hoogste tijd dat er personeel aangeworven wordt.

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 11-01-2022
Geschreven door: Robert S.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ontzettend slecht personeel aan de Merwede (Dordrecht)

Nu bijna twee jaar in de pandemie, hebben de medewerkers EN leiding gevend personeel nog steeds geen flauw benul hoe een mondkapje werkt.

Heb menigmaal kunnen waarnemen hoe een vakkenvuller tegen senioren aan staat te hijgen op 10 cm afstand met het kapje rond z'n nek, alsof het een sieraad is. Ik zou mij helemaal kapot schamen als ik diegene was.

Ik begrijp dat het weren van klanten zonder mondkapje soms lastig kan zijn, maar om dit te zien bij de filiaal manager (hypocriet stuk stront), is toch wel heel slap.

Ook zou ik bij dit filiaal vrijwel altijd om de bon moeten vragen, aangezien producten toch wel heel vaak dubbel worden aangeslagen, zonder enige correctie of pardon. Gratis bonnetje, scheelt toch gek genoeg weer meerdere euros.

Al bij al, erg jammer, want dit soort gehannes zou makkelijk voorkomen kunnen worden met een klein beetje discipline en een scheutje professionaliteit.
Het ontbreekt hen hier aan beiden.

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-01-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alleen al de ervaring hoe je je review in moet dienen klopt niet.

Leuke reclames, waarbij zj een goede sfeer neerzetten, maar daar blijft het ook blij. Ik heb geen behoefte om deze supermarkt te bezoeken en zeker niet nadat ik zie hoe deze review is opgezet..

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 09-12-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Jumbo


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Colaris.nl logo
Colaris.nl
2 beoordelingen
9
Wijnvoordeel logo
Wijnvoordeel
4 beoordelingen
7,5
Johnny's Burger logo
Johnny's Burger
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jumbo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Jumbo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jumbo actief?

Jumbo is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen , koffie & thee , levensmiddelen , dranken , bier , wijn en eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Jumbo reviews? Dan kun je naar de website van Jumbo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie