Wijnvoordeel logo

Wijnvoordeel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wijnvoordeel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Wijnvoordeel logo
Website
wijnvoordeel.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wijnvoordeel

Wijn kopen is niet moeilijk, maar goede wijn online aanschaffen niet altijd gemakkelijk. Wijnvoordeel is een specialist op het gebied van alle soorten wijn uit 12 verschillende wijnlanden. Wil jij meer te weten komen over Wijnvoordeel dan staan hier diverse reviews op een rijtje. Lees wat Wijnvoordeel te bieden heeft en bepaal of jij ook wijn via Wijnvoordeel gaat bestellen.

Over Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is letterlijk in 1999 begonnen op de zolderkamer van René en Henriet Tulner. Als liefhebber van mooie wijnen maakt hij zelf zijn eerste website waarmee hij de eerste wijnen verkocht. In de loop van de jaren is Wijnvoordeel gegroeid tot een landelijk bekend bedrijf met meerdere medewerkers. In alle jaren is hun missie gelijk gebleven: het voor een spectaculaire lage prijs aanbieden van gerenommeerde wijnen. Hiervoor zijn ze steeds op zoek naar de mooie wijnaanbiedingen van Nederland. Hun motto is 'slim gekocht, smaak verzekerd'.

Waarom kiezen voor Wijnvoordeel

Via Wijnvoordeel heeft de klant keuze uit meer dan 400 wijnen uit alle bekende wijngebieden ter wereld. De klant besteld online rode, witte en roséwijnen of kiest voor een feestelijke mousserende wijn of een speciaal wijncadeau. De wijn wordt aan de deur geleverd, waardoor de klant niet met een doos wijnflessen hoeft te sjouwen. Door een effectieve bedrijfsvoering en een scherpe inkoop is het mogelijk om de wijn flink onder de normale winkelprijs aan te bieden.

Is Wijnvoordeel betrouwbaar?

Wijnvoordeel bestaat al 22 jaar en is in die tijd gegroeid tot een online winkel met landelijke bekendheid. In 2017 wint het bedrijf de publieksprijs tijdens de Shopping Awards XL in de categorie eten en drinken. Het bedrijf is gevestigd in het Friese Gorredijk en beschikt over een eigen klantenservice. Het klantenbestand ligt tegen de 500.000 actieve bestellers waarmee een omzet van ongeveer 30 miljoen euro wordt behaald. In de Twinkle 100, het overzicht van de bekendste e-commerce shops in Nederland bezet Wijnvoordeel de 47ste plaats. Wijnvoordeel is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Wijnvoordeel is tijdens kantooruren en op zaterdag telefonisch te bereiken voor alle soorten vragen over hun wijnen en bestellingen. Daarbij is het ook mogelijk om het bedrijf via een email te benaderen. Een uitgebreide FAQ geeft duidelijk antwoord op vele veel gestelde vragen. Er is een regeling rondom proefgarantie op het moment dat een pakket wijn 'kurk' bevat. Binnen 14 dagen kan een bestelling zonder opgave van redenen worden geannuleerd. Klachten moeten via de mail worden ingediend waarna het bedrijf binnen 48 uur contact opneemt. Na uiterlijk 14 dagen volgt een inhoudelijke reactie. Is de oplossing niet naar wens dan kan de klacht door de Geschillencommissie Thuiswinkel worden beoordeeld.

Wil jij ook beoordelen?

Goede wijn behoeft geen krans, maar goede reviews van bestaande klanten geven een heel prima beeld over de wijnen van Wijnvoordeel. Ben jij klant bij Wijnvoordeel dan kan je hier een review achterlaten. Bezoekers van deze website krijgen hierdoor een goed beeld wat Wijnvoordeel te bieden heeft en kunnen goed geïnformeerd beslissen of ze ook via Wijnvoordeel hun wijn in huis gaan halen.

Reviews over Wijnvoordeel

Gerelateerde bedrijven

Visser-wijnen logo
Visser-wijnen
2 beoordelingen
9,5
Wijnbeurs logo
Wijnbeurs
2 beoordelingen
9,5
Megagadgets logo
Megagadgets
2 beoordelingen
9,5
8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Wijnvoordeel

Ons team van experts heeft Wijnvoordeel geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Wijnvoordeel bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Wijnvoordeel is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Wijnvoordeel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van wijnvoordeel.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Wijnvoordeel.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed afgewerkt

Mijn bestelling was super goed afgewerkt. De wijn die ik wilde bestellen was helaas niet op voorraad dus ik kreeg wijnvoordeel op de fles die ik wilde. Super service!

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2021
Geschreven door: Ruben R.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Is eigenlijk men voor de gek houden.

Wat grappig ,
Pierre Baptiste Grenache Rosérosé kost €5,99.
springt de prijs in deze actie tijd van 2de fles half geld in eens naar €6,79 DUS €1,70 pfles
meer dan is de actie 2de voor de helft maar dat is niet waar dus.
Is eigenlijk men voor de gek houden.
benieuwd hoe anderen hier over denken.
raar hoor. men geeft wel antwoordt maar ook weer niet echt, gooit me op de nieuwe alcoholwet. onzin de prijs versprong 25% blijft 25% en dat mag. 2de mail geen reactie levering niet altijd op de afgesproken dag

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 28-07-2021
Geschreven door: Edwin L.

5 / 10
4/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Wijnvoordeel


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Visser-wijnen logo
Visser-wijnen
2 beoordelingen
9,5
Wijnbeurs logo
Wijnbeurs
2 beoordelingen
9,5
Megagadgets logo
Megagadgets
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wijnvoordeel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Wijnvoordeel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wijnvoordeel actief?

Wijnvoordeel is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wijnvoordeel reviews? Dan kun je naar de website van Wijnvoordeel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie