Jabra logo

Jabra reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Jabra reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4702
Jabra logo
Website
jabra.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Jabra

Als je op zoek bent naar een echte goede headset voor bijvoorbeeld op kantoor, in een callcenter of handige dopjes die je in je oren kunt plaatsen om muziek mee te luisteren, dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar de producten van Jabra. Misschien dat het merk je niet direct wat zegt, maar het de verwachting is wel dat dit merk zijn opmars zal gaan maken. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën en daarnaast zien de producten er ook stijlvol uit. Het aanbod aan producten is uitgebreid zodat er voor iedereen wel een headset of een oordopje bij zit die goed bij hem of haar past. Misschien heb je zelf nog nooit gehoord van de website of ben je juist benieuwd naar wat anderen van het merk of van de producten en de dienstverlening van Jabra vinden. Daarom hebben we de meest waardevolle en duidelijke reviews voor je verzameld op deze pagina. Dit kan misschien helpen om te kijken naar wat Jabra precies inhoudt en of de dienstverlening van het bedrijf ook goed zal aansluiten bij jouw wensen.

Over Jabra

Jabra is een bedrijf dat al vele jaren bestaat. Het is ruim 150 jaar geleden met het maken van technologie. Dit klinkt als een hele tijd en dat is het natuurlijk ook. In de tijd van de industriele revolutie is het bedrijf al aan de slag gegaan met het produceren van elektronica waarmee het leven makkelijker kan worden gemaakt. Met de jaren zijn de ontwikkelingen alleen maar beter geworden, en nu maakt het voor het bedrijf ook niet uit of je een groot bedrijf hebt waarvoor je technologie nodig hebt of dat je hobbymatig wilt genieten van een mooie wandeling in de natuur waarbij je prachtige muziek wilt luisteren. Voor beide groepen en voor iedereen op de wereld is er een mooi product bij waarvoor je kan kiezen.

Waarom kiezen voor Jabra

Het bedrijf schenkt een grote aandacht aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën en aan het ontwikkelen van stijlvolle producten. Dat is goed te zien aan de producten die al reeds door het bedrijf op de markt zijn gebracht. Veel bedrijven maken nu al gebruik van de producten van het merk, omdat de headsets bijvoorbeeld erg handig werken. Noise Cancelling is ook een onderdeel waar het bedrijf erg meesterlijk in is. Vaak heb je headsets en koptelefoons waarvan wordt aangegeven dat deze noise cancelling hebben, maar dan is dat niet altijd het geval en hoor je alsnog de achtergrondgeluiden door de koptelefoon heen. Dit kan storend werken wanneer je bijvoorbeeld een headset op hebt die je gebruikt voor zakelijke doeleinden. Ook wanneer je lekker van muziek wilt genieten, is het vervelend als er achtergrondgeluiden te horen zijn. Jabra doet dus uitgebreid research naar materialen en naar technische manieren waarop technologie beter tot zijn recht komt. Dit is ook een streven van het merk, en vandaar dat de producten ook aanspreken bij een breder publiek.

Is Jarbra betrouwbaar?

Jabra is een betrouwbaar merk dat met jarenlang ervaring er alleen maar in slaagt om de producten beter te maken en de collectie steeds verder uit te breiden. Jabra is dan ook wereldwijd bekend en de website is op een internationale manier ingedeeld. Zo kun je kiezen voor diverse regio's in de wereld zodat je goed de bestellingen kunt doen. De informatie op de website is duidelijk beschreven en daarnaast is het bestelproces makkelijk. Er wordt gebruik gemaakt van een winkelmandje waarin je makkelijk en snel de gewenste producten kunt plaatsen. Daarna kun je zelf de opties kiezen voor de bezorging en kun je op verschillende veilige manieren betalen.

Klantenservice en klachten

Als je vragen hebt voor de klantenservice dan is het altijd mogelijk deze te stellen. Dit kun je doen door schriftelijk contact op te nemen via het contactformulier. Ditzelfde geldt voor wanneer je klachten hebt. Bij klachten kun je deze zelfde contact manieren gebruiken en zal je klacht zo spoedig mogelijk in behandeling worden gnomen. Door deze snelle afhandeling getuigd het bedrijf ook weer van vakkundigheid en kun je er altijd op rekenen dat je advies op maat krijgt voordat je producten definitief koopt.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien heb je zelf al ervaring met het kopen van producten bij Jabra. In dat geval is aan jou de vraag of je zelf een review achter wilt laten. Dat kun je doen op deze pagina. Je zult anderen ermee helpen om een keuze te maken of ze ook bij Jabra willen kopen of niet. Wees zo volledig mogelijk!

Reviews over Jabra

Gerelateerde bedrijven

Unbound VR logo
Unbound VR
7 beoordelingen
7,3
123watches logo
123watches
1 beoordeling
10
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
13 beoordelingen
6,6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Jabra

Ons team van experts heeft Jabra geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Jabra bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Jabra is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Jabra is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van jabra.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Jabra.

Geplaatst op: 30-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Jabra


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unbound VR logo
Unbound VR
7 beoordelingen
7,3
123watches logo
123watches
1 beoordeling
10
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
13 beoordelingen
6,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jabra een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Jabra. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jabra actief?

Jabra is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Jabra reviews? Dan kun je naar de website van Jabra gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie