Internet-automotive logo

Internet-automotive reviews, ervaringen en beoordelingen

Internet-automotive reviews, ervaringen en beoordelingen
1242
Internet-automotive logo
Website
Internet-automotive
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Internet-automotive

Om van je auto een droomauto te maken, ga je doorgaans aan de slag met accessoires. Er zijn heel veel aanbieders van dergelijke accessoires die je wat dat betreft echt kunnen helpen. Een daarvan is Internet-automotive. Om er achter te komen of deze partij de voor jou beste partij is, hebben we de reviews en ervaringen op een rijtje gezet. Op basis daarvan kun je gemakkelijker beslissen of je ook zaken gaat doen met Internet-automotive.

Over Internet-automotive

Internet-automotive is een onderdeel van Tom Omnichannel Management (TOM). Dit is een innoverend multichannel B2B en retail organisatie. TOM is actief vanaf 2005. Internet-automotive is een zeer voordelig adres als je zoekt naar auto-accessoires. Met de producten kun je gemakkelijk zowel het interieur als het exterieur van de auto naar wens aanpassen. Het aanbod is groot en varieert van automatten en dakdragers tot stuurhoezen en decoratief materiaal voor het stylen van de vierwieler. Met de producten van Internet-automotive kun je het comfort van de auto vergroten en verander je een gemiddelde auto in een droomauto.

Waarom kiezen voor Internet-automotive?

Je kiest voor Internet-automotive vanwege het zeer royale aanbod. Er zijn rond de half miljoen artikelen op voorraad en in totaal kies je bij deze aanbieder uit ongeveer 25.000 artikelen. Kiezen voor Internet-automotive betekent eveneens kiezen voor een snelle levering. De producten zijn voor jou overzichtelijk gerangschikt in de categorien audio, autostoelen, schoonmaken, vloeistoffen, wieldoppen, nekkussens, veiligheidsaccessoires, fietsendragers en dashcams. Ondanks het feit dat de prijzen al bijzonder laag zijn, tref je bij deze aanbieder nog regelmatig aantrekkelijke kortingen en scherpe aanbiedingen. Nog een voordeel is dat je zelf een account aan kunt maken. Bestel je voor de tweede keer, dan gaat het bestelproces nog sneller.

Is Internet-automotive betrouwbaar?

Afgaand op de vele reviews en ervaringen heb je met Internet-automotive te maken met een zeer betrouwbare partner. Het bedrijf houdt zich aan de wet- en regelgeving, getuige ook het feit dat het het ”˜Trusted Shops’ predicaat heeft. Zo geniet je kopersbescherming als je zaken doet met deze specialist en dat is wel een prettige gedachte uiteraard. De webshop mag zich derhalve ook een gecertificeerde webshop noemen. TOM, de moederorganisatie, behoort daarnaast bij de vijf snelst groeiende webwinkels van ons land. Ook dat zegt iets over de betrouwbaarheid van deze specialist.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou om wat voor reden ook een klacht hebben over de dienstverlening van Internet-automotives, dan kun je via de website een e-mailformulier invullen en mailen. Contact leggen kan eveneens via de social media kanalen Facebook en Instagram. Om op de hoogte te blijven van alles wat deze specialist doet kun je eveneens een gratis abonnement afsluiten op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Met de beoordelingen ben jij geholpen bij het maken van de juiste keuzes. De informatie vanuit de praktijk geeft je vaak net dat laatste zetje in de juiste richting. Daarom willen wij jou vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun je andere mensen ook van dienst zijn als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Internet-automotive
Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
906 beoordelingen
8,2
Laadpaal Outlet logo
Laadpaal Outlet
2 beoordelingen
9,5
Motointegrator logo
Motointegrator
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Internet-automotive

Ons team van experts heeft Internet-automotive geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Internet-automotive bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Internet-automotive is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Internet-automotive is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Internet-automotive te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Handig voor onderweg

Ik gebruik deze webshop altijd als we weer op vakantie gaan. Het scheelt echt om een aantal spullen van deze website te kopen aangezien je een stuk minder last hebt van de irritaties onder het rijden!

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arie A.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Internet-automotive
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
906 beoordelingen
8,2
Laadpaal Outlet logo
Laadpaal Outlet
2 beoordelingen
9,5
Motointegrator logo
Motointegrator
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Internet-automotive een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Internet-automotive. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Internet-automotive actief?

Internet-automotive is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Internet-automotive reviews? Dan kun je naar de website van Internet-automotive gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie