Installatievakwinkel.nl logo

Installatievakwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Installatievakwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1745
Installatievakwinkel.nl logo
Website
installatievakwinkel.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Installatiewinkel.nl

Als je naarstig op zoek bent naar een specialist op het gebied van installatie, dan zou je eens kunnen denken aan Installatiewinkel.nl. Om inzichtelijk te maken welke producten en diensten deze specialist je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen nog eens tegen het licht gehouden. Op basis van onze samenvatting van de beoordelingen kun je vervolgens besluiten om eventueel ook voor Installatiewinkel.nl te kiezen.

Over Installatiewinkel.nl

Installatiewinkel.nl is een specialist als het gaat om installatie. Het kan een zeer groot assortiment aan onder meer CV-ketels, radiatoren, schakelmateriaal, thermostaten en verschillende soorten en maten sanitair. Het is simpelweg dé absolute specialist in alle voorkomende installatiewerken. Installatiewerk.nl levert bovendien de bekende merken en levert die altijd tegen de scherpste prijzen.

Waarom kiezen voor Installatiewerk.nl?

Heel simpel, Installatiewinkel.nl is bekend met alle voorkomende installatiewerken. Bovendien wordt gewerkt met merken als Vaillant, Remeha, Itho Daalderop, Nefit, Atag, Radson, Thermic en Vasco, om slechts het topje van de ijsberg te benoemen. De prijzen zijn zeer concurrerend en Installatiewinkel.nl staat nadrukkelijk voor kwaliteit, altijd deskundig advies en ook altijd een zeer snelle levering. Als geen ander onderkent de specialist dat je graag snel over je bestelde producten wilt kunnen beschikken. Bij Installatiewinkel.nl vind je alles, van schakelmateriaal, groepenkast, installatiemateriaal en sanitair tot aan bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen, gereedschap en beveiliging. Bij deze aanbieder kun je bovendien zelf een bezorgdag kiezen en vind je al met al ruim twintigduizend verschillende artikelen. Ook de ervaring, de aanbieder is al dertig jaar actief, spreekt in het voordeel van Installatiewinkel.nl.

Is Installatiewinkel.nl betrouwbaar?

Er bestaat, als we de beoordelingen van Installatiewinkel.nl er eens bijnemen, geen enkele twijfel over de betrouwbaarheid van deze specialist. Want je hebt gewoon te maken met een betrouwbare partner. Van de bestaande klanten krijgt Installatiewinkel.nl een 8,6 als rapportcijfer. Ook de merken waarmee gewerkt wordt gevende klant nadrukkelijk vertrouwen. Vertrouwen biedt ook het feit dat je in de veilige betaalomgeving van je eigen bank met iDeal kunt betalen.

Klantenservice en klachten

Van klachten lezen we in elk geval in de beoordelingen niets terug. Natuurlijk kan er wel eens een keer iets misgaan en voel je toch de behoefte om een klacht in te dienen. Speciaal voor klachten en vragen is er een speciaal contactformulier gemaakt op de website van Installatiewinkel.nl. Via dat formulier kun je snel en zo uitvoerig als je wenst je klacht neerleggen. Wil je helemaal niets missen van de aanbiedingen van deze aanbieder, abonneer je dan op de nieuwsbrief die door deze specialist regelmatig verstuurd wordt.

Wil jij ook beoordelen?

Mocht je twijfelen tussen verschillende aanbieders of producten dan kan niets je beter helpen als de beoordelingen van bestaande klanten. De informatie die je er uit kunt halen is onafhankelijk en vooral ook praktisch. Het is in veel gevallen precies de informatie die je zoekt. Met de extra informatie in je achterhoofd neem je altijd een betere beslissing en bovendien reduceer je de kans om voor het verkeerde product of de verkeerde specialist te kiezen. Daarom vragen wij je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is maar heel even werk en je kunt andere mensen er een heel groot plezier mee doen.

Reviews over Installatievakwinkel.nl

Gerelateerde bedrijven

Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6
dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Kapstokkendirect.nl logo
Kapstokkendirect.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Installatievakwinkel.nl

Het bedrijf Installatievakwinkel.nl is geverifieerd door ons. De webshop installatievakwinkel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Installatievakwinkel.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Installatievakwinkel.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van installatievakwinkel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van installatievakwinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Installatievakwinkel.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne site

Ik heb een tijdje zitten zoeken naar een aantal producten die ik nergens kon vinden behalve bij deze webshop. Ik heb ze meteen besteld en ze waren super snel binnen!

Geplaatst op: 14-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rowan H.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Installatievakwinkel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6
dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Kapstokkendirect.nl logo
Kapstokkendirect.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Installatievakwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Installatievakwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Installatievakwinkel.nl actief?

Installatievakwinkel.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten en huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Installatievakwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Installatievakwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie