Hunkemöller logo

Hunkemöller reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Hunkemöller reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Hunkemöller logo
Website
hunkemoller.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Ervaringen Hunkemöller

Hunkemöller is al jaren een bekende lingeriewinkel in Nederland. Jonge vrouwen komen hier langs om een leuk lingeriesetje te kopen. Maar wat is de ervaring met de online shop en winkel? Zijn de slips en bh’s echt van een hoge kwaliteit of betaal je alleen de naam Hunkemöller? Dit soort vragen worden allemaal beantwoord als je op onze website de ervaringen over Hunkemöller leest. Naast het lezen van ervaringen kan je ook zelf je eigen ervaringen plaatsen en zo andere weer adviseren over Hunkemöller.

Over Hunkemöller

Hunkemöller is een Nederlandse lingeriewinkel die inmiddels over de hele wereld is uitgebreid. Zelfs in Egypte zijn er vrouwen die hun lingerie hier kunnen kopen. Het bedrijf staat vooral bekend om de soms een tikkeltje sexy lingerie. Maar wel lingerie met een hoge kwaliteit waarbij het design team regelmatig aan een nieuwe collectie werkt. De shop veranderd dan ook regelmatig en dit maakt het leuk om hier telkens weer opnieuw te gaan winkelen.

Lingerie en slips.

Hunkemöller staat vooral bekend om de lingerie en slips. Het lingerie heeft telkens weer een ander thema en onder dit thema wordt een collectie uitgebracht. Het gezicht van het lingeriemerk is al een aantal jaren Sylvie Meis. Je vind niet alleen bestaande collecties waar zij het gezicht van is, maar ze ontwerpt zelf ook collecties voor het lingeriemerk. Je kan zo je eigen Sylvie Meis in huis halen. Uiteraard promoot ze de lingerie natuurlijk zelf ook met een uitgebreide reclame campagne. De Sylvie collectie is online te koop in de shop waar je een uitgebreide keuze hebt in verschillende designs en lingerie stukken.

Gratis ophalen in de winkel.

Hunkemöller heeft de mogelijkheid om online je bestelling te plaatsen en vervolgens in de winkel op te halen. Als je een bestelling ophaalt in de winkel dan betaal je geen verzendkosten. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling gewoon thuis te laten bezorgen en geen verzendkosten te betalen. Vanaf € 50 betaal je geen verzendkosten bij Hunkemöller en ben je extra voordelig uit met je bestelling in de uitgebreide online shop.

Gerelateerde bedrijven

Backpackflags logo
Backpackflags
2 beoordelingen
8,5
Hoopo logo
Hoopo
2 beoordelingen
8,5
Scrumartikelen.nl logo
Scrumartikelen.nl
2 beoordelingen
9
4,8
28% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Ervaringen met Hunkemöller

Het bedrijf Hunkemöller is geverifieerd door ons. De webshop hunkemoller.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Hunkemöller is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hunkemöller maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Hunkemöller is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van hunkemoller.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ruiling

Erg tevreden, bh gepast in winkel met assistentie van medewerker. Zat thuis niet goed. Zonder enig probleem geholpen met omruilen, en prettig advies. Ook een klacht over sloffen werd zeer prettig opgenomen,zowel eerst Door klantenservice als later in het filiaal. Dus kortom echte service!
Zeker tot snel weer bij hunkemoller Wijchen!

Geplaatst op: 14-10-2016
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super toffe collectie

Groot Hunkemoller fan! i love de collectie echt elke keer weer. Ik koop al jaren bij de hunkemoller en mijn gehele collectie bestaat er dan ook uit. Vooral nu het weer zomer word kan ik het niet weerstaan om weer vollop in te slaan. Los van de lingerie zijn ook de bikinis een echte aanrader. Ik heb altijd dat ze nogal snel verkleuren dooor de zon en chloor, maar met die van Hunkemoller doe ik er echt veel langer mee.

Geplaatst op: 04-04-2016
Geschreven door: Debora

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige!

Deze winkel is echt top. De collecties zijn te gek en de service is echt heel goed. Ik bestel vaak online en dan is mijn bestelling echt snel binnen.
In de winkel krijg ik goede service en advies over de juiste maat voor mij. Super fijn. zeker een 10 waard.

Geplaatst op: 20-01-2016
Geschreven door: Rosa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Voelde me als klant teveel

Geen optimale klantbeleving in filiaal haarlem. Leuke bh's, maar niet of nauwelijks in maat 70c.

Geplaatst op: 18-08-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet online kopen je bent je geld kwijt

Klantenservice reageert niet na tientallen mails. Je stuurt meerdere dingen terug en ze registreren er maar een paar van of 1! Dus koop daar niets online, alleen in de winkel. Je bent gewoon je geld kwijt!

Geplaatst op: 24-01-2020
Geschreven door: Chantal

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belachelijke klantenservice

Ik heb hier wat besteld voor mijn vriendin. Hier heb ik 2 weken niks meer van gehoord en nooit wat ontvangen. Ik heb gemaild naar de klantenservice, een week later nog geen gehoor. Daarna maar even bellen. Telefoniste kon de order niet vinden en moest goed doorzoeken. Uiteindelijk toch nog gevonden, bleek de order geannuleerd te zijn vanuit hun omdat ze het product niet op voorraad hadden. Ik heb daar ten eerste nooit wat van gehoord, ten tweede verwachtte ik dat ik dan wel mijn geld terug zou krijgen. Telefoniste gaf aan dat het 2 werkdagen na annuleren zou kunnen duren. Ik zit nu 10 werkdagen te wachten en ik heb het nog steeds niet terug. Telefoniste gaf aan dat ik het product opnieuw kon bestellen maar deze is limited edition en was uitverkocht. Daarna heeft zij het gesprek beeindigd omdat ze me niet verder kon helpen.

1. vreemd dat je een order annuleert zonder je klant daarvan op de hoogte te stellen.
2. Vreemd dat je je geld niet terug krijgt.
3. Vreemd dat de telefoniste niet verder wilt graven en de telefoon ophangt

Geplaatst op: 30-12-2019
Geschreven door: Beau

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
No service whatsoever

Such bad experience. I ordered with Black Friday. My order got canceled for no reason without a notification to myself. I paid by gift card and online banking. Had to call 3 x to get my money refunded, which took 2 weeks! On top of that they couldn’t extend me the same offer in store, only online (however never received the discount code they promised to send). My gift card is now only valid in store. Simple solution was to just send me the goods, but they were not allowed. Or to give me an instore discount code. The worst experience ever, not customer friendly at all. Don’t ever order anything here!

Geplaatst op: 14-12-2019
Geschreven door: Francine

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik kom hier niet weer

Ze willen niet dat je je shoptegoed gebruikt. Ik heb het op een bestelling gebruikt, maar zodra je iets retourneert halen ze het zonder te vragen maar weer uit je bestelling zodat je nog een keer moet bestellen om je shoptegoed te gebruiken en het artikel die je hebt gehouden gewoon mag betalen.
Contact gehad met de klantenservice maar ze kunnen er niets aan doen.
Zeer kinderachtig dit en slechte klantenservice die er niets mee doet.

Geplaatst op: 06-11-2019
Geschreven door: Priscilla

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Koop hier niets want als het niet goed is krijg je een tegoedbon
Maar dit kun je niet weten want bij sommige winkels staat dit alleen op de kassabon zoals in duckenburg Nijmegen.
Dan heb je het product al gekocht erg slecht dus.

Geplaatst op: 01-08-2019
Geschreven door: Ben

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Koop hier niets want als het niet goed is krijg je een tegoedbon
Maar dit kun je niet weten want bij sommige winkels staat dit alleen op de kassabon zoals in duckenburg Nijmegen.
Dan heb je het product al gekocht erg slecht dus.

Geplaatst op: 01-08-2019
Geschreven door: Ben

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Koop hier niets want als het niet goed is krijg je een tegoedbon
Maar dit kun je niet weten want bij sommige winkels staat dit alleen op de kassabon zoals in duckenburg Nijmegen.
Dan heb je het product al gekocht erg slecht dus.

Geplaatst op: 01-08-2019
Geschreven door: Ben

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Hunkemöller


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Backpackflags logo
Backpackflags
2 beoordelingen
8,5
Hoopo logo
Hoopo
2 beoordelingen
8,5
Scrumartikelen.nl logo
Scrumartikelen.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hunkemöller een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Hunkemöller. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,8 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hunkemöller actief?

Hunkemöller is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) webshops en lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hunkemöller reviews? Dan kun je naar de website van Hunkemöller gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie