Helpdehoreca logo

Helpdehoreca reviews, ervaringen en beoordelingen

Helpdehoreca reviews, ervaringen en beoordelingen
574
Helpdehoreca logo
Website
Helpdehoreca
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Helpdehoreca

De laatste jaren hebben er bij veel mensen en bij veel sectoren zwaar op ingehakt. Niet in het minst bij de horeca. Verplichte sluitingen, het verlies van een groot deel van het klantenbestand, extra reglementeringen en investeringen en ga zo maar door. Het is dan ook niet toevallig dat veel initiatieven van de grond kwamen om de horeca te helpen. Helpdehoreca is er zo eentje van. Wil jij de horeca een hart onder de riem steken? Dan kan je dat met Helpdehoreca doen. Maar is dat wel de beste manier? Hoe beoordelen anderen Helpdehoreca? Wat zeggen hun ervaringen en reviews? Je ontdekt het op deze pagina!

Over Helpdehoreca

Helpdehoreca is een initiatief dat tijdens het hoogtepunt van de corona-crisis in het leven werd geroepen om noodlijdende horecazaken een reddingsboei toe te werpen. Meer concreet kan je via de website van Helpdehoreca een waardebon kopen van je favorieten horecazaak. Op die manier hebben de horecazaken in kwestie een bron van extra inkomsten zelfs wanner ze gesloten moeten zijn. Ook nu veel zaken terug open mogen gaan is het nog altijd mogelijk om via Helpdehoreca een cadeaukaart van jouw favoriete zaak te kopen. In totaal vind je via Helpdehoreca meer dan 7000 zaken terug waar je een cadeaukaart van kunt kopen. Heb je zelf een horecazaak? Dan kan je je op de website ook aanmelden om mee te doen aan deze actie. Aanmelden heeft een kleine prijs van enkele euro’s en is voor de rest volledig kosteloos voor de zaken in kwestie.

Waarom kiezen voor Helpdehoreca?

Helpdehoreca verkoopt dus cadeaukaarten voor heel wat horecazaken doorheen het land. Concreet kan je op de website via de zoekbalk jouw zaak naar keuze opzoeken om dan vervolgens via Gifty de cadeaubon te bestellen. Het saldo op jouw cadeaukaart kan je altijd controleren via de saldochecker op de website zelf. De cadeaukaarten kan je zowel digitaal bestellen als met de post bij jou thuis laten leveren. Helaas is het wel niet mogelijk om een cadeaubon om te ruilen voor een andere cadeaubon. Het geld van de cadeaubon wordt immers meteen doorgestort naar de onderneming in kwestie. Goed om te weten is dat de cadeaubonnen van Helpdehoreca onbeperkt geldig zijn en je ze dus jaren later nog altijd kunt innen. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw cadeaubon in delen te besteden. Zo kan je meerdere keren genieten van jouw aankoop. Vind je de zaak die je zoekt niet terug in de lijst? Dan kan je nog altijd even de klantendienst mailen en er wordt bekeken wat mogelijk is.

Is Helpdehoreca betrouwbaar?

Helpdehoreca is een website en een initiatief dat is ontstaan tijdens de corona-crisis. Helpdehoreca heeft echter ook een indrukwekkende rij partners die mee in het verhaal gesprongen zijn zoals bijvoorbeeld De Telegraaf en Emerce. Er is dan ook geen reden om aan te nemen dat Helpdehoreca geen betrouwbare onderneming is. De website zelf is bovendien SSL-secuur en je kunt er veilig betalen via betaalprovider Stripe. Ook is het zo dat Helpdehoreca een eigen klantendienst heeft waar je meet vragen of bij problemen terecht kunt. Ten slotte vind je op de website van Helpdehoreca ook duidelijke algemene voorwaarden en een heuse privacyverklaring terug.

Klantenservice en klachten

Staat het antwoord dat je zoekt niet tussen de veelgestelde vragen op de website? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantendienst van Helpdehoreca. Dat kan onder andere via mail. Andere opties zijn om telefonisch contact op te nemen, via WhatsApp een berichtje te sturen of de chatfunctie te gebruiken. Helpdehoreca geeft in de regel een antwoord binnen de werkdag op vragen. Heb je geen vraag maar wel een klacht? Dan kan je die best per mail doorsturen naar de klantendienst. Bij klachten ontvang je altijd een bevestiging van jouw klacht en enkele dagen tot twee weken later een echt antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij een cadeaubon van Helpdehoreca? Dan weten wij graag alles van die ervaring. Vond je de zaak van jouw keuze meteen terug op de website? Ging het betalen vlot? Kreeg je jouw cadeaubon probleemloos geleverd? Heb je toevallig enig contact gehad met de klantendienst van Helpdehoreca? Zou je de klantenservice als vriendelijk beoordelen? Werd de cadeaubon van Helpdehoreca probleemloos door de zaak van jouw keuze aanvaard? Zou je opnieuw een cadeaubon kopen of net niet? Laat het ons weten door op deze pagina een review te schrijven. Zo help je ook anderen!

Reviews over Helpdehoreca
Gerelateerde bedrijven
Surprises-winkel.nl logo
Surprises-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Surprose.nl logo
Surprose.nl
2 beoordelingen
6,7
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Mooi initiatief

Ik in de buurt van Nijmegen en maak me soms nog wel een beetje druk om de restaurants in de buurt. Dit is dus een erg goede oplossing om ze te blijven helpen door deze periode heen. Ik help er dus erg graag aan mee.

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Olaf W.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Helpdehoreca
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Surprises-winkel.nl logo
Surprises-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Surprose.nl logo
Surprose.nl
2 beoordelingen
6,7
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Helpdehoreca een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Helpdehoreca. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Helpdehoreca actief?

Helpdehoreca is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en bonnen en giftcards.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Helpdehoreca reviews? Dan kun je naar de website van Helpdehoreca gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie