Helpdehoreca logo

Helpdehoreca reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Helpdehoreca reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Helpdehoreca

Helpdehoreca is geverifieerd door ons expert team. De webshop Helpdehoreca bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Helpdehoreca lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Helpdehoreca. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Helpdehoreca.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Helpdehoreca.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Helpdehoreca.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooi initiatief

Ik in de buurt van Nijmegen en maak me soms nog wel een beetje druk om de restaurants in de buurt. Dit is dus een erg goede oplossing om ze te blijven helpen door deze periode heen. Ik help er dus erg graag aan mee.

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 29-06-2021
Geschreven door: Olaf W.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Helpdehoreca


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
16 beoordelingen
4,5
Startselect logo
Startselect
2 beoordelingen
8
Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Helpdehoreca een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Helpdehoreca. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Helpdehoreca actief?

Helpdehoreca is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en bonnen en giftcards.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Helpdehoreca reviews? Dan kun je naar de website van Helpdehoreca gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie