Hallmark logo

Hallmark reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Hallmark reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
217
Hallmark logo
Website
Hallmark
Categorie
Webshops

Hallmark ervaringen

De Hallmark ervaringen zijn volgens hun eigen website super positief. Maar hoe zit dat nou echt? Je leest het allemaal op onze website. Wij verzamelen de ervaringen van echte klanten en verzinnen geen cijfers. Klanten weten zo precies waar ze aan toe zijn als ze onze website hebben bekeken. Wij zijn onafhankelijk en kunnen je vertellen of een kaartje echt aankomt als je deze bestelt via de website van Hallmark. Met onze ervaringen in je achterhoofd weet je precies wat je moet doen. Heb je zelf toevallig een ervaring met de website? Deel dit direct!

Over Hallmark

Hallmark is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat al tientallen jaren bekend staat om de bekende kaartjes. Het bedrijf staat voor het sturen van een kaartje bij een belangrijk moment. Doordat we steeds meer online bestellen heeft Hallmark sinds een aantal jaren ook een webshop. Je kan hier zelf je eigen kaartje laten maken en drukken. Jouw kaartje wordt vervolgens verzonden en de volgende dag ontvangt iemand al een kaartje in huis. Ideaal als je te laat bent met het kopen van een kaartje en je toch nog wil laten weten dat je aan iemand denkt.

Kaart met cadeau

Je kan bij Hallmark niet alleen terecht om een kaartje te sturen, maar er ook direct een cadeau bij te doen. Handig als je bijvoorbeeld net niet bij een verjaardag kan zijn. Je kan bijvoorbeeld een bos bloemen meesturen of een leuk cadeau voor de pasgeboren baby. De Hallmark ervaringen over de cadeautjes kan je hier teruglezen. Je weet zo precies of je er een cadeau bij moet sturen.

Geboortekaartjes

Naast wenskaarten kan je bij Hallmark ook het geboortekaartje laten maken. Een geboortekaartje hoeft niet duur te zijn. Je kan zelfs eerst een proefdruk laten thuisbezorgen. Zo kan je voor de bevalling controleren of het kaartje helemaal naar wens is. Je hoeft nu alleen nog maar het kaartje te versturen, zodra de kleine geboren is. Je hebt bij Hallmark een ruime keuze uit bekende figuurtjes als Forever Friends en Disney.

Gerelateerde bedrijven

Office-Deals.be logo
Office-Deals.be
4 beoordelingen
8
Fietstas.com logo
Fietstas.com
2 beoordelingen
10
Brandio logo
Brandio
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

4,2
5% zou hier weer kopen
25 beoordelingen
Lees onze review over Hallmark

Ons team van experts heeft Hallmark geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Hallmark bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Hallmark is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Hallmark is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Hallmark. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Hallmark.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
De indruk wordt via track en tracé gewekt dat je brievenbus pakket op tijd bezorgd wordt. Maar op de bezorgdag blijkt ineens dat er een dag vertraging is

Dit noem ik misleidende voorlichting. Dan is wat jammer zeggen zeer kort door de bocht. Daar het pakketje voor een kind is die denkt dat je hem vergeten bent. Want je belt ook niet want er komt een verrassing met de post. Zeer slecht van het bedrijf

Geplaatst op: 20-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurgesteld en mooi moment voor altijd gemist.

Op site wordt bezorging op volgende dag beloofd. Daarom voor kleindochter haar 1ste verjaardag een mooie en vooral ook dure ballon besteld. Eerst zou de bezorging aan het begin van de dag zijn, toen later op de dag en daarna uitgesteld tot volgende dag. Wat een mooi moment zou zijn geweest werd een enorme teleurstelling. Ik bestel hier ik nooit meer en ben boos op mijzelf dat ik niet eerder de review heb gelezen. Bezorging garanderen zou verboden moeten zijn als dat niet kan worden waargemaakt.

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitschrijving.

Waarom is het zo moeilijk om je uit te schrijven.

Geplaatst op: 30-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: J.W K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Voor de 1ste maal zwaar teleurgesteld

Ik heb al veel houten verjaardagskaarten besteld. Was altijd in orde. Ik heb er nu 2 besteld en ontvangen. Deze zijn een teleurstelling. Het hout is lelijk en de kleuren zijn niet egaal. Het lijkt op vochtige plekken. Jammer.
M.v.g.

Geplaatst op: 03-04-2022
Laatst bewerkt op: 03-04-2022
Geschreven door: Conny V.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ballon is zijn geld niet waard. Na 2 dagen volledig leeggelopen.

Ballon werd afgeleverd in postkantoor op donderdag . Vrijdag heb ik de box afgehaald en ‘s avonds afgegeven aan mijn kleindochter. Alhoewel ze de ballon altijd bij het koordje vasthield was de lucht er na 2 uur reeds uit. Groot verdriet natuurlijk.

Geplaatst op: 13-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Loreine M.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer !

Ruim op voorhand bestelde ik een boeket rozen ter waarde van 36,90 (verzendingskosten inbegrepen) voor de verjaardag van een vriendin. Levering zou zaterdag 14/05 plaatsvinden, niets ontvangen. 's Avonds met lege handen naar het feest getrokken. Rozen uiteindelijk op maandag 16/05 geleverd... maar ik wou het pakket weigeren. Echter, de chauffeur dropte de doos in de hall van het appartement en éénmaal beneden, ik woon op de 1ste verdieping, was hij al vertrokken. Het waterbakje in de doos was leeg, van verse rozen is hier dus geen sprake. Jammer dat ik geen foto's kan toevoegen want 2 rozen waren al compleet verwelkt. Heb al meermaals bloemen besteld via het internet bij topbloemen.be en nooit een probleem gehad. Dus Hallmark : voor eens en altijd , nooit meer !

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 16-05-2022
Geschreven door: Peter S.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet afspraak nakomende rotzooi

Ik heb voor twee jaar bij halmark besteld, zou op een specifieke datum geleverd worden. het is maar goed dat het geen baby was. Vier dagen later kwam het .Daar het hierom een ballon , zat er niet veel lucht in. Dit jaar wilde ik het nog een keer proberen, een bos rozen met een kaart. De rozen kwamen in eerste instantie te laat(weer) 2dagen en hebben het EEN dagdeel volgehouden.
Ik denk dat goed dat men daar niets meer besteld. Ik in ieder geval niet. De prijs op zicht is misschien wel goed,als het kwaliteit was geweest

Geplaatst op: 30-04-2022
Laatst bewerkt op: 30-04-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte levering

Ik hadden ballon besteld voor iemand die 6 maanden ziekenhuis had gelegen op woensdag besteld en zal vrijdag geleverd worden maar kwam een dag later in de middag dus de verassing was er niet mee het is mijn laatste bestelling geweest

Geplaatst op: 13-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Cees B.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik zou zeggen geen serious bedrijf!! Pakket veels te laat bezorg.

Vanaf donderdag ochtend, ballonen met kaart bestel, en het zuo vrijdag binnen komen.
de jarige de hele wiekend wachten tot dat ze kwamen, maar ze waren pas maandag laat gekomen.
Ik vind het niet normaal dat ze niet aan hun afspraak houden. Volgende dag, is volgende dag en Niet over een week!!

Geen goede ervaring👎

Geplaatst op: 20-02-2022
Laatst bewerkt op: 20-02-2022
Geschreven door: Wilma V.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rampzalig

Betreft bloemen :
dag te laat terwijl een 5 tal dagen vooraf besteld. Doos en rest stonk naar sigarettenrook. Bloemen in leverings bestelwagen vermoedelijk in de vorst blijven staat de dag/nacht van ophaling. Lees andere beoordelingen, ook spijt dat ze niet eerder gelezen waren. Hallmark kwaliteit is bij mij geschonden. Nooit meer dus , zal ook de jaarlijkse kaarten wel gewoon kopen en versturen. Kost alles genoeg , en voor veel minder geld veel mooiere bloemen. Schande dus ... nu zou ik een foto moeten sturen , maar een aantal bloemen heb ik al in de groencontainer gedaan... en een paar andere tulpen er bij gestoken om nog iets van het spul toonbaar te maken voor een paar dagen. ik was zo kwaad dat ik de Amerikaanse CEO wou mailen. Ben een beetje bekoeld nu....

Geplaatst op: 17-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Daniel B.

4 / 10
4/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Te laat en in stukken geleverd

Ik had een kaart met de cijfers 50 besteld en deze laten bezorgen bij de jarige.
Het kwam 2 dagen na de verjaardag in gebroken stukken aan.
Hallmark legt de schuld bij post.nl en doet er verder niets mee.
Zonde van het geld en verrassing weg!
Voor mij nooit meer!

Geplaatst op: 11-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Claudia G.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Idioot, ze leveren niet, geven pas na de datum waarop ze moesten leveren aan dat ze te laat zijn. En dan krijg je alleen de verzendkosten GEDEELTELIJK terug in een KORTINGSBON. Belachelijk.

Geen service, idiote reactie..

Geplaatst op: 27-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Ireen

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos! Te te laat!

Te laat geleverd! Schuld ligt weer eens elders. Lijkt een gewoonte voor Hallmark.
Nooit meer! En dan nog principieel zijn ook!
Boycotten dit bedrijf!!

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Jan J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Triestig boeket van zeer lamentabele kwaliteit ontvangen van vrienden als beterschapswensm

Boeket van een tiental roze pioenen enkele dagen geleden ontvangen als beterschapswensen.
Mooie doos en netjes in een beker met water, dus gaf een verzorgde indruk. De bloemknoppen zagen er nogal gesloten uit en waren wat bruining van kleur. Ik hoopte dat ze zouden open komen, een beetje tegen beter weten in.
Bloemen zijn intussen verder aan het verpieteren, zonder te zijn open gegaan. Nog nooit zo'n triestig boeket gehad, noch gezien. Jammer, ook voor onze vrienden die goed geld betaald hebben om me blij te maken. Koop hier geen bloemen!!
Jammer dat je een minimale score moet geven, want heel de service is waardeloos

Geplaatst op: 16-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Greet S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ballonnen a raison van €39 voor geboorte, maar dagen te laat bezorgd! De lol was eraf, een klacht helpt niet. Bestel hier NIETS. Zelf heb ik te laat de slechte reviews gezien.

Leuk idee, die geboortedalingen, ook leuke kaart. Maar zonder tijdige bezorging heb je er niets aan. De lol is er dan af en het cadeau met een vertraging van enkele dagen slaat nergens op.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Sylvia B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Grote dozen poskaarten verkopen die dan maar 10% gevuld zijn, schandalig

Geplaatst op: 20-12-2020
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Jan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Wat een waardeloos bedrijf! Mijn vader ging gisteren met pensioen, dus begin van de week een ballon met kaart besteld. Nadat ik dit gedaan had, kreeg ik een mail dat levering sowieso na 17u plaatsvindt en uit kan lopen tot 23u. Dat zijn toch geen tijden meer?! Op de dag zelf na 16u zag ik dat het tussen 21u en 21u30 bezorgd zou worden. Toch maar mn vader ingelicht, want op zo'n tijdstip zou hij normaal de deur niet meer open doen, compleet logisch. Verrassing was dus weg. En erger nog, later stond er, verwacht rond 21u14. Terwijl de chauffeur toen nog zeker zo'n 30km verderop zat, dat kon ik zien via de gps! Toen ie uiteindelijk wel in de juiste woonplaats was, heeft ie daar nog zeker 10min lopen zoeken en keren, eer ie er was. Toen was het al 22u! Mn vader had al naar bed gewild en is maar buiten gaan wachten, omdat mn moeder allang sliep.. Lekkere service zo zeg, compleet waardeloos en mijn kado was allang geen verrassing meer en kwam ook nog eens als mosterd na de maaltijd. Nooit meer hallmark voor mij!!!

Geplaatst op: 22-06-2020
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Myrthe

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven want dit bedrijf en klantenservice zijn echt beneden alle pijl.
Enkele weken geleden een kaart aan iemand gestuurd en een cadeau kaart aan iemand anders. Het cadeau bleek nooit te zijn aangekomen, niet terug te vinden in mijn orders maar wel afgeschreven van mijn rekening. Ik heb tot 3x toe mijn bankafschrift moeten mailen na vele mails met de klantenservice en heb nog steeds mijn geld niet terug.
De kaart die ik had verstuurd is wel aangekomen maar ipv de tekst die ik had geschreven werd er een volledig zwart vlak afgedrukt. Na enkele mails heeft Hallmarkt de kaart opnieuw verstuurd met opnieuw hetzelfde probleem. Inmiddels krijg ik geen reactie meer op mijn mails hierover. Echt schandalig

Geplaatst op: 21-05-2020
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Plush

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dág leuke verjaardag!

Voor mijn man een lieve kaart en cadeau RUIM VAN TE VOREN besteld via Hallmark. Voor de zekerheid aangegeven dat de kaart en cadeau een dag eerder dan de verjaardag bezorgd zou worden. Schandalig...........alles werd 4 dagen later pas afgeleverd, niemand te bereiken, klantenservice geeft zich niet thuis.
Eerdaags een goede vriendin jarig.......ook weer een kaart en cadeau.....maar niet van Hallmark

Geplaatst op: 12-05-2020
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Tine

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verdroogde bloemen ontvangen zonder afzender

Na uitzoeken wie de afzender is bleek dat de Bloemen een week onderweg geweest zijn.
Klantenservice op geen enkele wijze te bereiken. Schande.
Nooit meer zoiets bestellen bij Hallmark.

Geplaatst op: 06-05-2020
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Op 21april heb ik een cadeau besteld die zou op 25april geleverd worden! Het is nu 28april de dag dat ik het cadeau nodig heb... helaas niks ontvangen en de klantenservice werkt niet!!!!! Bedankt Hallmarkt!!!! Andere sites werken gewoon door ondanks de Corona en staan hun klant netjes te Woord
Zelfs als er een vertraging is...

Geplaatst op: 28-04-2020
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ilona

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht

Iets besteld te laat geleverd en nu 5 dgn verder nog steeds niet geleverd telefonisch niet bereikbaar reageren op mails NIET. .. maar wel 17,90 betaald nooit meer wat bestellen GÉÉN aanrader

Geplaatst op: 15-04-2020
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Denise

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Daar sta je dan op je huwelijksdag, zonder kado. Halmark geeft niet thuis, klantenservice onbereikbaar en op mails reageren ze niet.
En maar afschuiven op de drukte ivm Corona. Post nl was wel op tijd met 1 kaart van een ander.
Nee Halmark denkt dat klanten niet van belang zijn. Dus op naar kaartje to go, die reageren wel.

Geplaatst op: 30-03-2020
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Peter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
BELACHELIJKE SERVICE

In een woord te noemen: BELACHELIJK. Een kaart en cadeau besteld om op de verjaardag te bezorgen. Niet aangekomen, en geen bericht ontvangen. Sta ik toch mooi voor paal dat ik niets van mezelf heb laten horen. Is voor een oudere vrouw die toch al eenzaam is en ik had haar iets moois beloofd voor haar verjaardag. Daar ik zelf ziek ben kon ik niet gaan. En......... DAN LAAT HALLMARK HET AFWETEN. kan ik net zo goed zelf gaan. Waarom krijg ik geen bericht als een pakket vertraagd is? ik moest zelf bellen om hier achter te komen. ZEER SLECHTE SERVICE.

Geplaatst op: 22-11-2019
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Cees

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Hallmark


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Office-Deals.be logo
Office-Deals.be
4 beoordelingen
8
Fietstas.com logo
Fietstas.com
2 beoordelingen
10
Brandio logo
Brandio
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hallmark een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 25 beoordelingen geplaatst over Hallmark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,2 gekregen, waarbij 5% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hallmark actief?

Hallmark is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kaarten versturen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hallmark reviews? Dan kun je naar de website van Hallmark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie