Hallmark logo

Hallmark ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

12 beoordelingen • 3,4
Hallmark logo
Hallmark ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
12 beoordelingen • 3,4
Beoordeling
12 beoordelingen
3,4
5 sterren
17%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
8%
1 ster
75%
Bestelproces
3,7
Service
3,3
Prijs
3,3
Levering
3,3

Gerelateerde bedrijven

Vlaggenclub logo Vlaggenclub
0 beoordelingen
10
Hoopo.eu logo Hoopo.eu
0 beoordelingen
10
Horecavoordeelshop logo Horecavoordeelshop
0 beoordelingen
10

Hallmark ervaringen

De Hallmark ervaringen zijn volgens hun eigen website super positief. Maar hoe zit dat nou echt? Je leest het allemaal op onze website. Wij verzamelen de ervaringen van echte klanten en verzinnen geen cijfers. Klanten weten zo precies waar ze aan toe zijn als ze onze website hebben bekeken. Wij zijn onafhankelijk en kunnen je vertellen of een kaartje echt aankomt als je deze bestelt via de website van Hallmark. Met onze ervaringen in je achterhoofd weet je precies wat je moet doen. Heb je zelf toevallig een ervaring met de website? Deel dit direct!

Over Hallmark

Hallmark is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat al tientallen jaren bekend staat om de bekende kaartjes. Het bedrijf staat voor het sturen van een kaartje bij een belangrijk moment. Doordat we steeds meer online bestellen heeft Hallmark sinds een aantal jaren ook een webshop. Je kan hier zelf je eigen kaartje laten maken en drukken. Jouw kaartje wordt vervolgens verzonden en de volgende dag ontvangt iemand al een kaartje in huis. Ideaal als je te laat bent met het kopen van een kaartje en je toch nog wil laten weten dat je aan iemand denkt.

Kaart met cadeau

Je kan bij Hallmark niet alleen terecht om een kaartje te sturen, maar er ook direct een cadeau bij te doen. Handig als je bijvoorbeeld net niet bij een verjaardag kan zijn. Je kan bijvoorbeeld een bos bloemen meesturen of een leuk cadeau voor de pasgeboren baby. De Hallmark ervaringen over de cadeautjes kan je hier teruglezen. Je weet zo precies of je er een cadeau bij moet sturen.

Geboortekaartjes

Naast wenskaarten kan je bij Hallmark ook het geboortekaartje laten maken. Een geboortekaartje hoeft niet duur te zijn. Je kan zelfs eerst een proefdruk laten thuisbezorgen. Zo kan je voor de bevalling controleren of het kaartje helemaal naar wens is. Je hoeft nu alleen nog maar het kaartje te versturen, zodra de kleine geboren is. Je hebt bij Hallmark een ruime keuze uit bekende figuurtjes als Forever Friends en Disney.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Hallmark

profielfoto van Claudia G.
Claudia G.
11-04-2021
3 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Te laat en in stukken geleverd

Ik had een kaart met de cijfers 50 besteld en deze laten bezorgen bij de jarige.
Het kwam 2 dagen na de verjaardag in gebroken stukken aan.
Hallmark legt de schuld bij post.nl en doet er verder niets mee.
Zonde van het geld en verrassing weg!
Voor mij nooit meer!

profielfoto van Jan
Jan
20-12-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oplichting

Grote dozen poskaarten verkopen die dan maar 10% gevuld zijn, schandalig

profielfoto van Myrthe
Myrthe
22-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Wat een waardeloos bedrijf! Mijn vader ging gisteren met pensioen, dus begin van de week een ballon met kaart besteld. Nadat ik dit gedaan had, kreeg ik een mail dat levering sowieso na 17u plaatsvindt en uit kan lopen tot 23u. Dat zijn toch geen tijden meer?! Op de dag zelf na 16u zag ik dat het tussen 21u en 21u30 bezorgd zou worden. Toch maar mn vader ingelicht, want op zo'n tijdstip zou hij normaal de deur niet meer open doen, compleet logisch. Verrassing was dus weg. En erger nog, later stond er, verwacht rond 21u14. Terwijl de chauffeur toen nog zeker zo'n 30km verderop zat, dat kon ik zien via de gps! Toen ie uiteindelijk wel in de juiste woonplaats was, heeft ie daar nog zeker 10min lopen zoeken en keren, eer ie er was. Toen was het al 22u! Mn vader had al naar bed gewild en is maar buiten gaan wachten, omdat mn moeder allang sliep.. Lekkere service zo zeg, compleet waardeloos en mijn kado was allang geen verrassing meer en kwam ook nog eens als mosterd na de maaltijd. Nooit meer hallmark voor mij!!!

profielfoto van Plush
Plush
21-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven want dit bedrijf en klantenservice zijn echt beneden alle pijl.
Enkele weken geleden een kaart aan iemand gestuurd en een cadeau kaart aan iemand anders. Het cadeau bleek nooit te zijn aangekomen, niet terug te vinden in mijn orders maar wel afgeschreven van mijn rekening. Ik heb tot 3x toe mijn bankafschrift moeten mailen na vele mails met de klantenservice en heb nog steeds mijn geld niet terug.
De kaart die ik had verstuurd is wel aangekomen maar ipv de tekst die ik had geschreven werd er een volledig zwart vlak afgedrukt. Na enkele mails heeft Hallmarkt de kaart opnieuw verstuurd met opnieuw hetzelfde probleem. Inmiddels krijg ik geen reactie meer op mijn mails hierover. Echt schandalig

profielfoto van Tine
Tine
12-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
dág leuke verjaardag!

Voor mijn man een lieve kaart en cadeau RUIM VAN TE VOREN besteld via Hallmark. Voor de zekerheid aangegeven dat de kaart en cadeau een dag eerder dan de verjaardag bezorgd zou worden. Schandalig...........alles werd 4 dagen later pas afgeleverd, niemand te bereiken, klantenservice geeft zich niet thuis.
Eerdaags een goede vriendin jarig.......ook weer een kaart en cadeau.....maar niet van Hallmark

profielfoto van R.
R.
06-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verdroogde bloemen ontvangen zonder afzender

Na uitzoeken wie de afzender is bleek dat de Bloemen een week onderweg geweest zijn.
Klantenservice op geen enkele wijze te bereiken. Schande.
Nooit meer zoiets bestellen bij Hallmark.

profielfoto van Ilona
Ilona
28-04-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Op 21april heb ik een cadeau besteld die zou op 25april geleverd worden! Het is nu 28april de dag dat ik het cadeau nodig heb... helaas niks ontvangen en de klantenservice werkt niet!!!!! Bedankt Hallmarkt!!!! Andere sites werken gewoon door ondanks de Corona en staan hun klant netjes te Woord
Zelfs als er een vertraging is...

profielfoto van Denise
Denise
15-04-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Heel slecht

Iets besteld te laat geleverd en nu 5 dgn verder nog steeds niet geleverd telefonisch niet bereikbaar reageren op mails NIET. .. maar wel 17,90 betaald nooit meer wat bestellen GÉÉN aanrader

profielfoto van Peter
Peter
30-03-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Daar sta je dan op je huwelijksdag, zonder kado. Halmark geeft niet thuis, klantenservice onbereikbaar en op mails reageren ze niet.
En maar afschuiven op de drukte ivm Corona. Post nl was wel op tijd met 1 kaart van een ander.
Nee Halmark denkt dat klanten niet van belang zijn. Dus op naar kaartje to go, die reageren wel.

profielfoto van Cees
Cees
22-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
BELACHELIJKE SERVICE

In een woord te noemen: BELACHELIJK. Een kaart en cadeau besteld om op de verjaardag te bezorgen. Niet aangekomen, en geen bericht ontvangen. Sta ik toch mooi voor paal dat ik niets van mezelf heb laten horen. Is voor een oudere vrouw die toch al eenzaam is en ik had haar iets moois beloofd voor haar verjaardag. Daar ik zelf ziek ben kon ik niet gaan. En......... DAN LAAT HALLMARK HET AFWETEN. kan ik net zo goed zelf gaan. Waarom krijg ik geen bericht als een pakket vertraagd is? ik moest zelf bellen om hier achter te komen. ZEER SLECHTE SERVICE.

Schrijf een review over Hallmark

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Vlaggenclub logo Vlaggenclub
0 beoordelingen
10
Hoopo.eu logo Hoopo.eu
0 beoordelingen
10
Horecavoordeelshop logo Horecavoordeelshop
0 beoordelingen
10