Halfords logo

Halfords ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Halfords logo
Halfords ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Winparts.be logo Winparts.be
849 beoordelingen
8,5
i-Mania logo i-Mania
0 beoordelingen
10
Vc-lifestyle logo Vc-lifestyle
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Halfords

Halfords is een specialist in fiets- en autoproducten. Zou je meer willen weten over de mening en ervaringen van anderen over Halfords? Hier lees je veel reviews over het bedrijf die overzichtelijk op een rij zijn gezet. Lees de ervaringen van anderen en besluit of je een artikel bij Halfords zal kopen.

Over Halfords

Halfords Nederland is ontstaan in 2014 toen 24 franchise ondernemers een doorstart maakte na het faillissement van het moederbedrijf onder de naam Halfords.2 bv. Van oorsprong is Halfords een Engels bedrijf uit 1902 dat begon met het verkopen van fietsartikelen. Vanaf 1972 is Halfords ook in Nederland actief. Momenteel bestaat het bedrijf uit 27 winkels, verspreid door het hele land. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Veenendaal. Daarnaast kunnen klanten bestellingen plaatsen via een webshop.

Waarom kiezen voor Halfords

Halfords biedt een ruim assortiment aan fiets- en autogerelateerde producten. Ze verkopen complete dames- en herenfietsen, kinderfietsen en E-bikes en alle soorten accessoires zoals sloten, kinderzitjes, fietskleding en verlichting. Voor de auto zijn onderdelen, radio's en smeermiddelen populaire artikelen. De verhouding fiets en auto artikelen bedraagt ongeveer 80 om 20%. Iedere Halfords winkel heeft de beschikking over een fiets reparatieservice waar je gewoon kan wachten bij een kleine reparatie. Complete fietsen aan huis of nieuwe onderdelen worden op verzoek door Halfords gemonteerd.

Is Halfords betrouwbaar?

Halfords is aangesloten bij het thuiswinkel waarborgfonds en beschikt over de webshop keurmerk. Aangesloten winkels moeten voldoen aan vastgestelde voorwaarden waardoor de consument weet waar hij aan toe is. Er is een centrale klantenservice en door de verspreiding binnen heel Nederland is er altijd wel een Halfords filiaal in de buurt te vinden. Omdat alle winkels in het bezit zijn van zelfstandige ondernemers staan ze dicht bij hun klanten. Ze zichten zich op mond-tot-mondreclame en het krijgen van een gunfactor door de klant.

Klantenservice en klachten

Klanten met vragen over een product, de webwinkel of voorraadbeheer worden doorverwezen naar een winkel in de buurt. Voor vragen over betalingen kunnen klanten telefonisch terecht bij het support centrum. Op afspraak is er een bezoekadres in Rotterdam. Gaan producten binnen de garantietermijn defect dan heeft de klant recht op reparatie of vervanging van het product. Fietsen en E-bikes hebben een eigen garantieregeling waar onder anderen bepalingen staan over de constructie, accu en arbeidsloon. Deze bepalingen zijn op de website te lezen. Klachten lopen in 1e instantie via de klantenservice door het sturen van een email. Gaat dit niet naar wens dan zal de Stichting Webshop Keurmerk hierin bemiddelen. Als laatste kan de geschillencommissie (SGC) een uitspraak doen.

Wil jij ook beoordelen?

Halfords hecht veel waarde aan de mening van zijn klanten. Ben jij klant geweest bij Halfords en wil je anderen hier over verhalen, dan kan je hier je verhaal of een review plaatsen. Hierdoor krijgen potentiële klanten een goed beeld wat Halfords als winkel te bieden heeft en hoe de klanten hun service ervaren.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Halfords

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Halfords

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Winparts.be logo Winparts.be
849 beoordelingen
8,5
i-Mania logo i-Mania
0 beoordelingen
10
Vc-lifestyle logo Vc-lifestyle
0 beoordelingen
10