Profibike logo

Profibike reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Profibike reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1870
Profibike logo
Website
profibike.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Profibike.nl

Ben je toe aan meer fietsplezier? Shop dan jouw nieuwe e-bike of andere moderne fiets bij Profibike.nl. Je kunt hieronder meer lezen over de webshop Profibike.nl, ervaringen van andere klanten bekijken en mag zelfs jouw eigen ervaring met deze webshop hieronder achterlaten.

Over Profibike.nl

Profibike.nl specialiseert zich in fietsplezier. Voor iedereen moet fietsen mogelijk zijn en daarom heeft Profibike.nl een bijzonder mooi aanbod. Je kunt namelijk in het grote aanbod aan fietsen, onder andere e-bikes, vouwfietsen, bakfietsen en speef-pedelecs vinden. Je vindt hier alles voor degene die een fiets als vervoersmiddel gebruikt en alles voor iedereen waarvan fietsen een grote passie is.

De focus van Profibike.nl ligt voornamelijk op de elektrische fietsen. Je kunt bij deze webshop dan ook altijd goed terecht voor een nieuwe elektrische fiets, onderdelen of meer informatie. Profibike.nl is een echte specialist op het gebied van elektrisch fietsen en dat merk je! Niet alleen het grote aanbod, maar ook de kennis is royaal bij Profibike.nl.

Waarom kiezen voor Profibike.nl

Er zijn genoeg redenen om jouw nieuwe elektrische fiets bij Profibike.nl te kopen. Een daarvan is de snelle levertijd. Je kunt jouw fiets aan huis laten bezorgen, maar kan deze ook zelf ophalen. Heb je echt snel een nieuwe fiets nodig? Bestel dan op een werkdag voor 12:00 uur 's middags en je kunt jouw fiets diezelfde dag nog ophalen.

Kies je voor het verzenden van jouw fiets? Dan is de kans groot dat je niets hoeft te betalen voor de verzendkosten bij Profibike.nl. Bestellingen boven de €50,- worden namelijk standaard gratis verzonden.

Profibike.nl doet er alles aan om het ruime assortiment zo duidelijk mogelijk online te beschrijven en te verbeelden. Op deze manier kun jij als klant een goed beeld krijgen van jouw potentiële nieuwe fiets. Ben je toch niet helemaal te spreken over jouw nieuwe fiets? Dan mag je altijd retourneren bij Profibike.nl. Hier hoef je als klant niets voor te betalen.

Is Profibike.nl betrouwbaar?

Profibike.nl is al jarenlang specialist op het gebied van online verkoop van e-bikes en meer. Je kunt hier dus met een gerust hart een nieuwe fiets uitzoeken en bestellen. Deze webshop is veilig en in het bezit van meerdere veiligheidskeurmerken. Zo'n veiligheidskeurmerk ontvang je niet zomaar. Een van de eisen is om een veilige online transactie mogelijk te maken. Dat kan bij Profibike.nl! Je kunt zelf kiezen hoe je jouw nieuwe fiets wilt betalen. Doe dit bijvoorbeeld veilig via Ideal en betaal per bank. Ook kun je gebruik maken van creditcard, PayPal en is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Dankzij de mogelijkheid om te retourneren, weet je dus altijd dat je veilig kunt bestellen. Mocht je niet tevreden zijn, dan stuur je jouw bestelling kosteloos terug en krijg je jouw aankoopbedrijf weer terug.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Profibike.nl staat altijd voor je klaar. Je kunt ze per telefoon bereiken, maar ook via de mail of het contactformulier. Stel jouw vraag of kijk of je op de website al meer informatie kunt krijgen. Onder het kopje 'Veelgestelde vragen' zie je namelijk het antwoord op populaire vragen staan. De klantenservice is professioneel en weet alles over e-bikes. Je kunt daarom al jouw vragen over de producten en het gebruik stellen.

Ben je niet tevreden over jouw elektrische fiets? Dan kun je deze altijd nog retourneren. Heb je een andere klacht of kom je er zelf echt niet uit? Zorg er dan voor dat je eerst contact opneemt met de klantenservice. Zij helpen je graag en zorgen ook altijd voor een goede manier om met jouw klacht om te gaan. Er kan een goede oplossing voor je worden gezocht en zo kun jij alsnog een tevreden klant van Profibike.nl worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een elektrische fiets, bakfiets of speed-pedelecs gekocht bij de webshop Profibike.nl? Laat dan aan andere klanten weten hoe jouw ervaring was. Ben je blij met jouw nieuwe fiets en hoe heb je de service van Profibike.nl ervaring? Laat jouw persoonlijke ervaring achter en laat aan nieuwe klanten weten of Profibike.nl inderdaad voor meer fietsplezier zorgt.

Reviews over Profibike

Gerelateerde bedrijven

Fietstas.com logo
Fietstas.com
2 beoordelingen
10
Dahon-vouwfietsen logo
Dahon-vouwfietsen
2 beoordelingen
10
ISMseat logo
ISMseat
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

8,9
82% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Lees onze review over Profibike

Het bedrijf Profibike is geverifieerd door ons. De webshop profibike.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Profibike is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Profibike maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van profibike.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van profibike.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Profibike.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onlangs fiets Vogue Basic besteld,snelle levering en het is een mooie fiets.

Levering fiets was snel maar mijn vrouw had geen prettig gevoel op deze fiets.
Omruilen was geen probleem maar achteraf gezien is €100,00 voor transportkosten als er toch een chauffeur in de regio is om fietsen af te leveren wel een beetje aan de hoge kant.
Verder ben ik zeer positief over het contact met de klantenservice en goede afhandeling.

Geplaatst op: 28-06-2022
Laatst bewerkt op: 28-06-2022
Geschreven door: Sjef

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Helaas slechte service

Fiets gekocht en deze werd snel afgeleverd. Helaas was men de lader vergeten. Na een paar dagen een mail gestuurd waar de lader bleef. Hou zou gelijk opgestuurd worden. Nu weer een paar dagen verder nog steeds niet ontvangen

Geplaatst op: 02-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: T V.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Matige service van de accu lader

Heb sinds dat ik de fiets kocht een kapotte accu die niet wil opladen plus er zat lak schade aan de accu. Heb het natuurlijk terug gestuurd weer nieuwe gekregen en weer het probleem dat mijn accu niet volledig oplaad lampjes knipperen ook niet terwijl die aan de lader zit. Ben hier niet zo blij mee...

Geplaatst op: 16-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastische service en zeer deskundig en vriendelijk personeel!

Wij hebben de winkel van Profibike in Dongen bezocht om een fiets te bekijken die we op internet hadden gezien. Er kwam een stagiaire naar ons toe die zeer vriendelijk was en goed luisterde en die ons bij de desbetreffende fiets bracht. Later kwam er nog een verkoper bij en met veel geduld en zeer goede service van de 2 heren werd de fiets op maat afgesteld. Toppie. Volgende dag werd de fiets afgeleverd bij ons thuis en vandaag heerlijk gefietst. Zeer tevreden. Wij wonen zelf in Amsterdam en het is zeker de moeite waard als je een fiets wilt kopen om naar Profibike toe te gaan. Ontzettend groot aanbod en laag geprijsd. Scheelt echt honderden euro's.

Geplaatst op: 18-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Margaretha K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle en goede afhandeling, prima kwaliteit ebike!

Heb hier een PUCH ebike gekocht, bestellen verliep makkelijk en snel online. Ze beloofde levering binnen 3 werkdagen en deden ze ook, top. Kwaliteit van de ebike is perfect, en heb verder geen klachten.

Geplaatst op: 09-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top zaak goede service en aftersales

Goede ervaring
2 ebikes gekocht van Puch geen klachten

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Matig

Koop ik twee elektrische fietsen bij Profibike in Dongen wordt je in de winkel goed geholpen maar na aflevering blijkt het achterlicht van 1 fiets niet te werken en de winkel verrekt het om dit kosteloos op te lossen dit is toch een slechte zaak
Zoiets moet toch op gelost worden .

Geplaatst op: 18-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan V.

7 / 10
5/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle afhandeling en een goed bedrag voor mijn ebike. Vriendelijke mensen van de klantenservice. Echt een aanrader,vdaarom krijgen ze 5 sterren van mij en mijn vrouw. Echt top!

Heel goede ervaring en vriendelijkheid van de staff.
Echt een aanrader deze profibike. Echt geweldig. Van mij krijgen ze 5 sterren om ze die verdienen.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marli A.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service

Ik heb een aantal maanden geleden een fiets gekocht bij Profibike en ik heb toen samen met de verkoper kunnen een goede fiets uitgezocht. Alles was toen ook netjes voor me afgesteld. Super!

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mirthe U.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Afspraak niet nagekomen en van service is geen sprake

Pluspunten:
Uiterst tevreden over de aankoopprocedure via de website en het telefoongesprek daarna.
De bestelde e-bike werd zeer snel thuis afgeleverd.

Minpunten:
Beloofd werd dat bij aflevering uitleg over de fiets zou worden gegeven. Dit geschiedde niet omdat de uiterst vriendelijke bezorger- de chauffeur van de bestelbus -niet over kennis van de fiets beschikte.
De volgende gebreken werden na aflevering geconstateerd:
Het naamplaatje Vogue blijkt deels los te zitten.
De linker remkabel vertoonde een lelijke knik, kennelijk t.g.v. transportschade
Het stuur was niet goed in de middenstand gemonteerd;
De remgrepen waren veel te ver naar buiten gemonteerd.
De geleverde fietstassen waren zijdelings niet bevestigd omdat dit met de klittenband strookjes niet mogelijk bleek.
Na contact hierover met de service dienst wordt gevraagd foto's toe te zenden.
Ondertussen werd in mijn woonplaats door een monteur van een fietsenstalling het merkplaatje vastgelijmd; het stuur in de middenstand gezet; de remgrepen verplaatst en de knik in de remkabel zo goed mogelijk er uit gebogen.
De service dienst geeft vervolgens als antwoord het fijn te vinden dat e.e.a. is verholpen.
Er wordt totaal niet gereageerd op de bevestiging van de fietstassen en op mijn verzoek een nieuwe
remkabel toe te zenden. Men geeft als antwoord dat dit geen kwaad kan. Mijnerzijds opmerkzaam gemaakt dat een nieuwe fiets werd aangeschaft en het onacceptabel te vinden dat geen nieuwe remkabel wordt geleverd. Als voorbeeld aangehaald dat bij aanschaf van een nieuwe auto met een deuk in het spatbord dit ook geen kwaad kan, maar eveneens onacceptabel is.
Hierop wordt gemeld dat men gezien de aard van de knik het onnodig te vinden een nieuw exemplaar toe te zenden.

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ed V.

8 / 10
5/5 2/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super service

Ik heb bij profibike vorig jaar een nieuwe elektrische fiets gekocht. Na een paar maanden ging het display stuk maar ze hebben me geweldig geholpen. Het display ging trouwens stuk door mijn eigen stomme fout want de fiets viel om tegen een steen aan. Wanneer je een betrouwbare partij zoek voor je elektrische fiets ben je bij profibike.nl zeker aan het juiste adres. Bedankt toppers!

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Angela V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Profibike


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fietstas.com logo
Fietstas.com
2 beoordelingen
10
Dahon-vouwfietsen logo
Dahon-vouwfietsen
2 beoordelingen
10
ISMseat logo
ISMseat
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Profibike een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Profibike. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,9 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Profibike actief?

Profibike is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Profibike reviews? Dan kun je naar de website van Profibike gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie