Superfietsen.nl logo

Superfietsen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Superfietsen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1944
Superfietsen.nl logo
Website
Superfietsen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Superfietsen.nl

Wil je een nieuwe fiets? Vandaag de dag koop je eenvoudig een nieuwe fiets online. Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod van Superfietsen.nl. Wij leggen je meer uit over deze webshop en je kunt hieronder aan de pagina de ervaringen van klanten van Superfietsen.nl lezen. Ook kun je als klant van Superfietsen.nl hieronder zelf een beoordeling of review achterlaten van deze webshop.

Over Superfietsen.nl

Superfietsen.nl is met 10 jaar ervaring een grote speler op de markt van online fietsverkoop. Wat startte als een droom om een online onderneming te starten voor de fietsliefhebber, is in die 10 jaar uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse webshops voor fietsen.

Je kunt hier voor iedereen een nieuwe fiets vinden. Het aanbod bestaat uit fietsen voor heren, dames en kinderen. Ook kun je hier een E-bike kopen of een leuke bakfiets voor het hele gezin. Naast het aanbod aan fietsen, kun je ook alle extra benodigdheden en accessoires voor jouw fiets kopen. Zo is het mogelijk om hier fietstassen te kopen, maar ook onderdelen voor jouw fiets. Dankzij het grote aanbod en de grote afname, kan Superfietsen.nl de prijs zo laag mogelijk houden.

Waarom kiezen voor Superfietsen.nl

Bij Superfietsen.nl weet je dat je altijd een goede fiets koopt. Ze hebben hier de bekende merken, maar ook kleinere merken die het goed doen. Je leest altijd meer informatie over de fietsen online en kunt zelfs online advies vragen over jouw nieuwe aankoop.

Daarnaast is het natuurlijk ook vanwege de service fijn om bij Superfietsen.nl te shoppen. Wil je nog snel een nieuwe fiets? Je hoeft nooit lang te wachten op jouw bestelling. Bestel vandaag voor 16:00 uur een nieuwe fiets bij Superfietsen.nl en deze wordt de volgende werkdag al verzonden. Ook heb je altijd een proefperiode en kun je jouw fiets nog altijd retourneren.

Winkel je vaker bij Superfietsen.nl? Maak dan een gratis account aan en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo hoef je nooit meer korting te missen en kun je unieke deals ontvangen. Met een eigen account voor Superfietsen.nl geniet je ook van extra shopgemak.

Is Superfietsen.nl betrouwbaar?

Bij Superfietsen.nl hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid of betrouwbaarheid. Deze webshop is al 10 jaar in de lucht en heeft veel tevreden klanten. Hierdoor weet je dat je altijd aan een goed (online) adres bent. Ook de veilige betaalmogelijkheden maken het tot een betrouwbare webshop. Je kunt gewoon online betalen en mag zelf kiezen of dit via het veilige Ideal gaat, via een overschrijving of gewoon met creditcard. Met een eigen account kun je al deze gegevens ook opslaan bij deze webshop. Zo hoef je bij een volgende aankoop niet nogmaals de betalingsgegevens en betalingsvoorkeuren op te geven.

Klantenservice en klachten

Bij Superfietsen.nl werken er ervaren medewerkers die alles weten over fietsen, onderhoud en het online aanbod bij Superfietsen.nl. Mocht je dus een vraag hebben, waar je online geen antwoord op kunt vinden, kun je deze altijd stellen bij de klantenservice. Deze zijn op werkdagen altijd te bereiken en je mag ze zowel bellen, of kunt jouw vraag per mail sturen. Je kunt altijd snel een goed antwoord verwachten op jouw specifieke vraag.

Natuurlijk gaat Superfietsen.nl professioneel om met klachten of op- en aanmerkingen over de collectie, een bestelling of een service. Ben je niet tevreden over de producten of de service van Superfietsen.nl? Dan hoef je niet middels een derde partij jouw klacht te uitten, maar kun je rechtstreeks contact opnemen met Superfietsen.nl. Je kunt dan gewoon de klantenservice bellen of mailen en jouw klacht laten blijken. Zij zullen altijd voor een professionele klachtenafdeling zorgen.

Wil jij ook beoordelen?

Wil je zelf ook een beoordeling achterlaten over Superfietsen.nl? Wanneer je hier weleens een aankoop hebt gedaan, kun je hieronder jouw persoonlijke ervaring achterlaten. Je kunt iets vertellen over de fiets die je hebt gekocht, hoe lang je op jouw bestelling moest wachten of wat je van de klantenservice vond. Laat jouw eigen beoordeling achter om andere klanten een breder perspectief te bieden van de webshop Superfietsen.nl.

Reviews over Superfietsen.nl
Gerelateerde bedrijven
Stella Fietsen logo
Stella Fietsen
59 beoordelingen
5,9
Adoebike logo
Adoebike
0 beoordelingen
10
Ikwilvanmijnfietsaf logo
Ikwilvanmijnfietsaf
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Hele fijne winkel

Een hele fijne winkel. Ik heb er een elektrische fiets gekocht. Deze bleek toch niet zo lekker te fietsen als gehoopt. Omruilen ging heel gemakkelijk. Aan alle wensen (ander stuur, kinderzitje van oude fiets) kon worden voldaan. Niets was een probleem. Ik kan de winkel van harte aanbevelen.

Geplaatst op: 12-09-2022
Laatst bewerkt op: 12-09-2022
Geschreven door: Ivanna H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top fiets!

De fiets is in goede orde ontvangen. Alles was netjes en stevig verpakt. Wel jammer dat je bij de combideal van de fiets en de krat geen bevestigingsmateriaal krijgt om de krat vast te zetten op de voordrager. Verder is mijn echt super tevreden met de fiets!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Priscilla Z.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Superfietsen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Stella Fietsen logo
Stella Fietsen
59 beoordelingen
5,9
Adoebike logo
Adoebike
0 beoordelingen
10
Ikwilvanmijnfietsaf logo
Ikwilvanmijnfietsaf
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Superfietsen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Superfietsen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Superfietsen.nl actief?

Superfietsen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Superfietsen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Superfietsen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie