Fietsen4all.nl logo

Fietsen4all.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fietsen4all.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2408
Fietsen4all.nl logo
Website
fietsen4all.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fietsen4all.nl

Nederland is een fietsland bij uitstek. Nergens anders vind je zoveel fietsen en nergens anders vind je zoveel fietspaden. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets die zeer betaalbaar is, denk dan eens aan Fietsen4all.nl. Om meer te weten te komen over deze aanbieder van nieuwe fietsen hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je zelf beslissen om al dan niet zaken te gaan doen met Fietsen4all.nl.

Over Fietsen4all.nl

Fietsen4all.nl biedt nieuwe fietsen aan en doet dat tegen een zeer vriendelijke prijs. Dat heeft alles te maken omdat het gaat om nieuwe fietsen met kleine lakschade. Soms echter is die schade zo gering, dat die amper waarneembaar is. De fiets is nieuw en er is nog nooit op gefietst. De prijzen zijn vanwege de geringe krasjes zeer aantrekkelijk. Dat maakt fietsen kopen bij Fietsen4all.nl zeer de moeite waard. Bovendien spaar je het milieu door dergelijke uitstekende fietsen te kopen. Omdat deze fietsen toch verkocht worden, wordt zogenaamde fietsverspilling tegen gegaan en groeit de afvalberg niet nog verder.

Waarom kiezen voor Fietsen4all.nl?

Je kiest vooral voor Fietsen4all.nl vanwege de zeer aantrekkelijke prijzen waarvoor je elektrische fietsen, damesfietsen, herenfietsen, transportfietsen, omafietsen en kinderfietsen aanschaft. Met de schade aan de fietsen valt het reuze mee en de fiets is verder technisch helemaal perfect en kan de vergelijking met elke andere nieuwe fiets aan. Op deze fietsen fiets je veilig en de fietsen voldoen aan alle eisen die aan een nieuwe fiets gesteld worden.

Is Fietsen4all.nl betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen wordt duidelijk dat je met een zeer betrouwbare partner te maken hebt. Er worden alleen technisch perfecte fietsen verkocht tegen een lage prijs. Dat je te maken hebt met een betrouwbare aanbieder van fietsen blijkt ook wel uit het feit dat Fietsen4all.nl beschikt over het Webwinkel Keurmerk. Daardoor weet je eigenlijk al dat je te maken hebt met een betrouwbare aanbieder. Andersom heeft Fietsen4all.nl ook erg veel vertrouwen in de klant. Zo kun je bij deze aanbieder bijvoorbeeld achteraf en gespreid betalen. Wat ook al vertrouwen geeft is dat je op elke fiets die je bij Fietsen4all.nl koopt gewoon garantie krijgt.

Klantenservice en klachten

Mocht je vragen hebben of een klacht hebben over een product of dienst van Fietsen4all.nl , dan kun je gewoon bellen met deze specialist in nieuwe fietsen. Je kunt ook een e-mail sturen naar deze aanbieder. Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van Fietsen4all.nl kun je ook een gratis abonnement nemen op de nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie uit beoordelingen van bestaande klanten kun jij een betere beslissing nemen. Dat komt omdat het altijd zeer praktische informatie betreft, informatie waar je dus echt iets aan hebt. Om die reden willen we je verzoeken om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen als die lastige keuzes moeten maken. Typisch een geval van een kleine moeite en iemand anders écht helpen.

Reviews over Fietsen4all.nl
Gerelateerde bedrijven
Fietstas.com logo
Fietstas.com
1 beoordeling
10
Omnibikeparts.com logo
Omnibikeparts.com
2 beoordelingen
10
Stella Fietsen logo
Stella Fietsen
60 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede en snelle service

Fiets besteld. Achteraf betaald door problemen met het kopen van de fiets bij een andere webshop. Wij waren dus erg op onze hoeden. Maar dat bleek achteraf niet nodig te zijn bij fietsen4all. De fiets was binnen 3 dagen bij ons geleverd. Makkelijk af te stellen. Voor herhaling vatbaar!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marjan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fietsen4all.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fietstas.com logo
Fietstas.com
1 beoordeling
10
Omnibikeparts.com logo
Omnibikeparts.com
2 beoordelingen
10
Stella Fietsen logo
Stella Fietsen
60 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fietsen4all.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fietsen4all.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fietsen4all.nl actief?

Fietsen4all.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fietsen4all.nl reviews? Dan kun je naar de website van Fietsen4all.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie