Green Up The City logo

Green Up The City reviews, ervaringen en beoordelingen

Green Up The City reviews, ervaringen en beoordelingen
2884
Green Up The City logo
Website
Green Up The City
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Green Up The City

Green Up The City helpt om de (stads)biodiversiteit te verhogen en draagt bij aan een beter milieu. Wil je meer weten over dit unieke concept en de ervaringen van gebruikers te weten komen? Lees dan gauw verder voor meer informatie over Green Up The City en lees hier de reviews van klanten van Green Up The City.

Over Green Up The City

Green Up The City is gestart vanuit de wens om de biodiversiteit te verhogen en plantenonderhoud eenvoudiger te maken, zeker voor in de stad. Een beter klimaat begint bij meer biodiversiteit, zowel in de stad als in de dorpen. Green Up The City maakt het een stuk eenvoudiger om groener bezig te zijn. De planten worden in composteerbare potten geleverd en hebben een fantastisch wortelnetwerk. Dit betekent dat het sterkte planten zijn dat zowel in de tuin, als op het balkon goed kunnen overleven.

Bij Green Up The City kun je handige boxen kopen met planten. Stel zelf een plantenbox samen met jouw favoriete planten uit de collectie, of kies een samengestelde box uit. Zo kun je bijvoorbeeld de Vlinderbox selecteren met planten die vlinders aantrekken. Ook kun je bij Green Up The City extra producten bestellen om jouw planten beter te verzorgen, denk aan potgrond e.d..

Waarom kiezen voor Green Up The City

Wil jij duurzamer leven en meer doen voor het klimaat? Dan is extra groen altijd goed. Heb je geen groene vingers? Dat hoef met de planten van Green Up The City ook niet. Deze zijn sterk, komen in composteerbare potten en worden voorzien met informatie over het onderhoud. Zo is het een stuk eenvoudiger om een (stads)tuin aan te leggen.

Green Up The City voorkomt verspilling van planten. Door bij Green Up The City voorkom je dat goede planten weggegooid zouden worden en help je verspilling tegen te gaan. Ook geniet je hierdoor gelijk van een betere prijs voor de planten.

Green Up The City heeft een groot aanbod aan planten en veel diversiteit. Je kunt prachtige kamerplanten selecteren of lekker groen voor op het balkon. Je zoekt en vindt eenvoudig de planten waar je naar op zoek bent en kunt het aanbod filteren en aanpassen voor een sneller zoekresultaat.

Is Green Up The City betrouwbaar?

Deze webshop is betrouwbaar en voorzien van veiligheidskeurmerken. Ook alle planten zijn 100% gifvrij en biologisch. Dit zie je ook terug op de labels van de verpakkingen.

Je kunt bij de webshop van Green Up The City ook altijd veilig betalen. Je kunt zelf bepalen hoe dit er voor jou uitziet. Dit kan bijvoorbeeld gewoon via de bank met een veilige online transactie met Ideal. Ook kun je gebuirk maken van het online betaalportal Paypal of kun je een betaling voldoen met creditcard. Green Up The City gaat veilig om met jouw gegevens en de betaalpagina is altijd extra beveiligd.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over het concept achter Green Up The City of heb je specifieke vragen over een plant? Dan kun je Green Up The City altijd bereiken via de klantenservice. Dit kan gewoon online door te mailen, chatten, appen of gewoon door Green Up The City te bellen. Er staat altijd iemand voor je klaar om je verder te helpen en jouw dringende vragen te beantwoorden.

Zijn jouw plantjes niet netjes aangekomen of heb je een klacht over de webshop? Je kunt de klantenservice van Green Up The City gewoon contacteren met een klacht. Je hoeft niet een apart klachtenformulier in te voeren, maar kunt jouw kritiek gelijk melden bij de klantenservice van Green Up The City. Zij zullen de bestelling aanpassen, geld teruggeven of wellicht een coupon cadeau geven als oplossing voor de klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Staat jouw balkon ook in bloei dankzij de boxen van Green Up The City? Of heb je weleens een box aan iemand cadeau gedaan? Vertel dan wat jouw ervaring was met Green Up The City en waarom je gekozen hebt om hier te bestellen. Voor nieuwe klanten is het bijzonder prettig om persoonlijke verhalen te horen over Green Up The City. Laat weten wat de pluspunten waren en welke verbeterpunten jij Green Up The City zou aanbevelen. Schrijf in jouw review ook of je de boxen van Green Up The City zou aanraden aan anderen en of je in toekomst wellicht zelf nogmaals een Green Up The City box zou bestellen.

Gerelateerde bedrijven
Tropilex logo
Tropilex
1 beoordeling
9
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
Rouwboeket.nl logo
Rouwboeket.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke plantjes

Sinds ik ben verhuisd naar de stad begon ik het tuinieren een beetje te missen. Gelukkig kwam ik bij Green up the city uit en hun boden een goede oplossing voor mij. Ik heb meer planten besteld en ben er super blij mee.

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joey V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Green Up The City
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tropilex logo
Tropilex
1 beoordeling
9
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
Rouwboeket.nl logo
Rouwboeket.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Green Up The City een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Green Up The City. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Green Up The City actief?

Green Up The City is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Green Up The City reviews? Dan kun je naar de website van Green Up The City gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie