Plusjop logo

Plusjop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Plusjop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2641
Plusjop logo
Website
plusjop.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Plusjop

Ga je de tuin opknappen en wil je daarvoor het een en ander aan materiaal bestellen? Zoek je naar een leuk speelhuisje voor de kinderen of een mooie lamp voor bij de voordeur? Plusjop zou dan wellicht een ideaal adres voor je kunnen zijn. Misschien keek je er al even rond en leek het je wel wat om hier de sierbestrating te bestellen. Hoe zit het echter precies met dit bedrijf? Is het wel een betrouwbaar adres en hoe is de kwaliteit van de tuinmeubelen? Je wilt uiteraard wel dat ze lang meegaan. Wij verzamelden de beoordelingen van andere klanten. Deze reviews over Plusjop lees je hieronder. Zo kun je vervolgens een weloverwogen keuze maken om hier wel of niet te kopen.

Over Plusjop

Plusjop is een totaalleverancier voor tuin en bestrating. Dit bedrijf geeft aan het adres te zijn op het terrein van tuinartikelen, sierbestrating en meer. De prijzen zijn laag en de producten worden binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Plusjop gelooft in de kracht van internet. Zij hebben voor verschillende branches en sectoren een overzichtelijke webshop ontwikkeld. Ook ondernemers kunnen bij hen eenvoudig en doelgericht in een paar stappen hun benodigdheden bestellen. Duizenden artikelen zijn altijd op voorraad. Bestel je meer, dan loopt de korting ook beduidend op.

Waarom kiezen voor Plusjop

Pluspop is een webshop voor particulieren, maar ook voor ondernemers. Je kunt hier namelijk alles vinden wat je nodig hebt voor je tuin en voor de bestrating. Eigenlijk is alles wat je maar wenst leverbaar. De voorraad is enorm, dus alles is snel leverbaar. Zelfs een spoedlevering behoort tot de mogelijkheden. De medewerkers van dit bedrijf stappen gerust nog na 17:00 uur in hun auto om iets langs te brengen. De service is van hoogwaardige kwaliteit. Voor grote bestellingen, maar voor particulieren die een enkel artikel bestellen wordt eveneens alles gedaan zodat de klant tevreden is. Bestellen kan via de site, maar ook via de app, de mail of de telefoon. Wil je bijvoorbeeld een hele grote bestelling doen, dan kun je altijd even langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Bij een grote bestelling lopen de kortingen enorm op. Heb je zelf als particulier een bepaald product nodig voor in de tuin, dan is dit snel te vinden. Wil je een snoeischaar, dan gebruik je eenvoudig de zoekbalk. Hetzelfde geldt voor tuinhuisjes en tuinbanken. Dus ook voor kleinere bestellingen ben je bij Plusjop aan het goede adres.

Is Plusjop betrouwbaar?

Plusjop is absoluut een betrouwbaar bedrijf. Je ziet dat er een adres in Enkhuizen wordt genoemd en je kunt zelf ook een afspraak maken om daar langs te gaan. Verder zie je op de site allerlei projecten die al eerder zijn uitgevoerd. De klantenservice is ook op diverse manieren te benaderen. Je kunt als je wilt bestelde producten terugsturen en binnen een week staat het geld dan weer op je rekening. Uiteraard zijn hier een aantal voorwaarden aan verbonden. Om meer te weten over de betrouwbaarheid van een shop, zijn recensies altijd handig. Veel klanten zijn zeer tevreden. Ze roemen de scherpe prijzen, het ruime aanbod, het deskundige advies en de snelle levering. Er zijn ook negatieve beoordelingen. Dit is echter haast niet te voorkomen als je als bedrijf veel orders levert.

Klantenservice en klachten

Je kunt op heel veel verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van deze shop. Mailen, bellen, chatten of je maakt een afspraak om langs te gaan. Ook het sturen van een WhatsApp behoort tot de mogelijke opties.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Plusjop? Bestelde je voor je bedrijf heel wat producten op deze site? Hoe beoordeel je dit bedrijf? Heb jij als particulier weleens iets besteld bij deze winkel? Wat is je ervaring? Ben je tevreden over de producten? En werd de bestelling op tijd geleverd? Was het nodig om contact op te nemen met de klantenservice en ging dat allemaal naar wens? Misschien was je niet tevreden en heb je zelfs een klacht ingediend. Dat kan gebeuren en dat hoeft niet altijd negatief te zijn. Het is vooral cruciaal hoe een bedrijf hiermee omgaat en of dit naar tevredenheid wordt opgelost. Beschrijf het in een review en help daarmee andere consumenten. Door jouw recensie te lezen weten ze beter wat ze van Plusjop kunnen verwachten.

Reviews over Plusjop

Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
11 beoordelingen
6,9
Tuinposter.nl logo
Tuinposter.nl
1 beoordeling
10
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,8
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Plusjop

Plusjop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Plusjop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Plusjop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Plusjop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Plusjop is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van plusjop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Plusjop.

Geplaatst op: 14-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Over 15 jaar online bestellen valt plusjop qua slechte aftercare in mijn top 2. Top jop

Na jaren online besteld te hebben, valt Plusjop in mijn top 2 van slechtste behandeling. Na het ontvangen van een verkeerde bestelling, heb ik een over een paar maanden 10 talle malen gebeld en geemaild. Elke keer werd mij beloofd dat ze er op terug zouden komen met een passende oplossing. Uiteindelijk hebben ze het verkeerd geleverde product opgehaald. Mijn geld heb ik nog steeds niet terug een paar maanden na datum van ophalen verkeerd geleverde product. Mijn email wordt niet meer beantwoordt. Voor nu ben ik gewoon glashard opgelicht. Hopelijk krijg ik mijn geld alsnog terug. Wat een tijd en energie dit bedrijf mij gekost heb, is het nog te ontvangen bedrag niet waard.

Geplaatst op: 14-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bram

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling beschadigd tijdens transport en tot nu niet geleverd

Bestelling niet geleverd. Moest na week wachten er zelf achter aan gaan en toen bleek het artikel beschadigd te zijn tijdens transport. Medewerker kon mij niet vertellen of het artikel opnieuw verstuurd zou worden want misschien zou het beschadigd artikel toch nog naar mij verstuurd worden en dan zou ik er 2 hebben ipv 1. Het gaat om een artikel van 14,99. Volgens mij is een tevreden klant belangrijker dan dat bedrag. Ik wacht af wanneer het wel komt. Voor spullen voor de rest van de tuin ga ik toch maar even elders kijken in de tussentijd.

Geplaatst op: 25-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie tuinkas gekocht bij plusjop

Fantastisch mooie tuinkas gekocht bij deze webwinkel. Ik ben er super tevreden mee en mijn plantjes groeien als kool!

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hannah H.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plusjop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
11 beoordelingen
6,9
Tuinposter.nl logo
Tuinposter.nl
1 beoordeling
10
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plusjop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Plusjop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plusjop actief?

Plusjop is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plusjop reviews? Dan kun je naar de website van Plusjop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie