Gereedschappelijk logo

Gereedschappelijk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Gereedschappelijk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3726
Gereedschappelijk logo
Website
Gereedschappelijk
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Gereedschappelijk

Het ene gereedschap is het andere niet. Als je voor één keertje thuis een klus uit moet voeren heb je een andere kwaliteit nodig dan wanneer je als professional elke dag aan de slag bent. Ben je op zoek naar kwaliteitsvol gereedschap? Naar apparatuur waarmee je als professional uit de voeten kunt? Dan vind je dat bij Gereedschappelijk. Natuurlijk moet je hun woord er niet op geloven. Daarom vind je op deze webpagina ervaringen met, beoordelingen van en reviews over Gereedschappelijk. Zo weet jij of ze bij Gereedschappelijk spijkers met koppen slagen of de net de bal mis.

Over Gereedschappelijk

Gereedschappelijk is een webshop waar je terecht kunt om professionele klusmaterialen aan te kopen. De website bestaat al sinds 2007 en werd opgericht als een zolder- en garageonderneming. Vandaag de dag is Gereedschappelijk echter uitgegroeid tot een belangrijke speler in de sector. De sterke punten van Gereedschappelijk zijn een specialistische kennis, een uitstekende prijs en het feit dat Gereedschappelijk een onafhankelijke speler is. Zo moet het hele team van Gereedschappelijk verplicht trainingen volgen bij diverse fabrikanten. Deze scholingen zorgen voor een accurate kennis en een sterk netwerk aan contacten. Dat netwerk aan contacten verklaart waarom er vaak een passende oplossing voor elk probleem kan worden gevonden. Ook is het zo dat Gereedschappelijk ondanks een onafhankelijke aanbieder te zijn een trotse verdeler is van heel wat gerenommeerde merken. Je vindt er producten van bijvoorbeeld Makita, DeWalt, HiKOKI, Hitachi, Rems, Stanley en ga zo maar door. Ten slotte kan Gereedschappelijk een goede prijs aanbieden door in grote aantallen aan te kopen en de prijzen van de concurrentie in de gaten te houden.

Waarom kiezen voor Gereedschappelijk?

Bij Gereedschappelijk vind je alles wat je nodig hebt om professioneel aan de slag te gaan voor elke klus. Het assortiment bestaat uit meer dan 20 000 verschillende producten van alle topmerken. Bovendien krijg je de normale garantie en altijd heb je recht op 30 dagen bedenktijd na de levering van jouw bestelling. Als je binnen de 30 dagen retour stuurt krijg je jouw geld terug zonder dat je een reden op moet geven. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: accu gereedschap, elektrisch gereedschap, laster- en meetapparatuur, lucht- en gas gereedschap, tuin gereedschap, accessoires en verbruiksartikelen en ten slotte aanbiedingen en merken. Gevonden wat je zocht? Dan geniet je bij Gereedschappelijk van gratis verzending bij bestellingen boven de 50 euro. Bestel je voor 17 uur? Dan worden artikelen die op voorraad zijn reeds de volgende werkdag aan huis geleverd. Is jouw aankoop binnen de garantieperiode defect? Dan komt Gereedschappelijk het ophalen en gemaakt terug afleveren.

Is Gereedschappelijk betrouwbaar?

Gereedschappelijk is een onderneming die al sinds 2007 actief is in de sector en dan ook een rijke geschiedenis al achter de rug heeft. Bovendien heeft het bedrijf in die periode heel wat contacten opgebouwd die garant staan voor de betrouwbaarheid van Gereedschappelijk. Ook vind je op de website reviews terug over Gereedschappelijk geschreven door echte klanten en beschikt het bedrijf over een eigen klantenservice waar je met vragen en bij problemen terecht kunt. Ook is Gereedschappelijk een lid van Stichting Webshop Keurmerk. Ten slotte is de verbinding met de website een veilige verbinding en kan je bij Gereedschappelijk ook veilig betalen. Dat kan via iDeal, met een overschrijving vooraf, door middel van een factuur, met PayPal, achteraf met IN3 of door met de kredietkaart te betalen. Opties zat dus!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een product op de website? Of zit je met een probleem? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Gereedschappelijk. Dat kan door een brief te sturen naar de hoofdzetel, door telefonisch contact op te nemen, door een mail te sturen of door via WhatsApp een berichtje te sturen. Heb jeen klacht? Dan kan je jouw klacht best per mail naar de klantendienst sturen. Klachten worden binnen de 14 dagen na ontvangst beantwoord. Ben je niet tevreden met het antwoord? Dan kan je contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens gereedschap bij Gereedschappelijk? Dan zijn wij op zoek naar wat jij ons kan vertellen over deze webshop. Is de service zoals beschreven? Hoe ervaar jij de kwaliteit van het gereedschap? Hoe zou je de levering beoordelen? Op basis van jouw review en jouw antwoorden op die vragen beslissen onze bezoekers of ze al dan niet bij Gereedschappelijk iets kopen.

Reviews over Gereedschappelijk

Gerelateerde bedrijven

Grandado.com logo
Grandado.com
992 beoordelingen
8,7
Puincontainershop.nl logo
Puincontainershop.nl
2 beoordelingen
9,5
HBM Machines logo
HBM Machines
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Gereedschappelijk

Gereedschappelijk is geverifieerd door ons expert team. De webshop Gereedschappelijk bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Gereedschappelijk lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Gereedschappelijk. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Gereedschappelijk is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Gereedschappelijk te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Gereedschappelijk


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Grandado.com logo
Grandado.com
992 beoordelingen
8,7
Puincontainershop.nl logo
Puincontainershop.nl
2 beoordelingen
9,5
HBM Machines logo
HBM Machines
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gereedschappelijk een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Gereedschappelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gereedschappelijk actief?

Gereedschappelijk is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gereedschappelijk reviews? Dan kun je naar de website van Gereedschappelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie