George at Work logo

George at Work reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
George at Work reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3877
George at Work logo
Website
georgeatwork.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Georgeatwork

Het inrichten van je werkplaats neemt wel het één en ander met zich mee. Waar haal je alles vandaan wat je nodig hebt? Maar ook als je minder nodig hebt dan een hele werkplaats”¦is een goed adres om je gereedschap vandaan te halen fijn om te hebben. Op jouw zoektocht heb je vast Georgeatwork gevonden. Een webshop die zich volledig richt op werkplaatsinrichting, opslag en aanverwante zaken zoals gereedschap of kasten. Maar voordat je over gaat tot het plaatsen van een bestelling wil je natuurlijk even weten of Georgeatwork wel eerlijk werkt. Wat is de kwaliteit van de producten? Hoe gedegen is het allemaal? En hoe reageren ze als er iets niet goed is, bijvoorbeeld. Kan je ook bij ze terecht als je advies wil hebben? Wij kunnen je helpen bij je vragen, want wij laten je hier zien hoe anderen Georgeatwork beoordelen. Lees en leer van hun ervaringen! Daarnaast hebben wij ook nog extra info over Georgeatwork voor je verzameld. Zo kan je naast de reviews eveneens meteen zien hoe bijvoorbeeld de klantenservice te bereiken is. Als jij na het lezen van de recensies besluit om een bestelling te plaatsen, zou je dan nog eens langs willen komen om ook jouw review hier achter te laten? Hoe meer reviews, hoe meer we te weten komen over Georgeatwork!

Over Georgeatwork

Georgeatwork is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in werkplaatsinrichting en aanverwante artikelen. Het is een online speciaalzaak dus, maar heeft daarnaast ook showrooms. De drie kenmerken die Georgeatwork hanteert zijn kwaliteit, prijs en service. Ze stellen dan ook pas tevreden te zijn als de klant dat is. Georgeatwork is maar liefst in 21 landen actief en heeft in meerdere landen een showroom. In Nederland is dat in Someren. Dit is meteen de grootste werkplaatsinrichting showroom van heel Europa, met een oppervlakte van maar liefst 4.000 m2! Je kunt ze volgen via Facebook, YouTube en Instagram. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor Georgeatwork

Kiezen voor Georgeatwork is kiezen voor een speciaalzaak die meer dan 10.000 artikelen verkoopt op het gebied van werkplaatsinrichting en opslag. Al meer dan 15 jaar ervaring heeft zeker zijn voordelen voor de klant. Het assortiment is dan ook heel breed te noemen en is voor ieder budget toegankelijk. Een werkbank, een compressor, garage uitrusting, motorliften, ligkarren, werkplaatspersen, straalcabines, maar ook zaken als een garderobekast of een opbergrek. Het is zomaar een greep uit het assortiment die ze voeren en is dus bij lange na niet compleet te noemen. Wil je liever eerst de dingen zien of heb je gewoon advies nodig die je graag live wilt ontvangen? Dan kan je langskomen in de grote showroom in Someren. Hiervoor maak je wel even een afspraak, maar dan hebben ze dus ook meteen alle tijd voor jou. En vergeet ook niet dat Georgeatwork een laagste prijsgarantie hanteert!

Is Georgeatwork betrouwbaar?

Georgeatwork biedt kopersbescherming tot €2.500 omdat ze zijn aangesloten bij Trusted Shops. Het keurmerk biedt jou als koper de garantie dat het dus wel goed zit om hier een aankopen te doen. Ze zullen immers moeten voldoen aan de regels die Trusted Shops stelt. Betalen doe je op de betrouwbare manieren, namelijk via iDEAL, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Apple Pay, Klarna (achteraf betalen) of via een gewone bankoverschrijving. Dat je kunt kiezen voor betalen achteraf biedt opnieuw zekerheid. Georgeatwork is in veel landen al jarenlang actief en heeft in diverse landen showrooms. In Nederland, zoals gezegd, de grootste van heel Europa in deze markt. Dat zegt natuurlijk al heel veel over betrouwbaar zijn. Je kunt anders toch nooit zo groot worden?!

Klantenservice en klachten

Georgeatwork wil dat zijn klanten tevreden zijn. Je kunt de showroom bezoeken als je advies wilt (op afspraak), maar uiteraard kan je ook gewoon bellen of mailen. Of begin een chat op de site. Heb je een retour, dan gebruik je het retourformulier op de site. Of anders het modelformulier voor herroeping, die je ook op de site vindt bij retourbeleid. Je kunt na ontvangst tot 30 dagen erover doen om te bedenken of je het artikel wel of niet wilt houden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Georgeatwork? Zou je ons dan ook jouw beoordeling willen geven? Kan je ons vertellen hoe jij jouw bestelprocedure hebt ervaren bij Georgeatwork? Of hoelang het duurde voordat je jouw artikelen binnenkreeg? Als er iets aan de hand was, waren ze dan goed bereikbaar en werd er geluisterd naar je klacht? Heb je ervaring met het bezoeken van de showroom? En wat vind je van de kwaliteit van de artikelen? Voldoet het aan je verwachtingen? Kortom: hoe beoordeel jij Georgeatwork? Hoe meer jij vertelt, hoe meer een ander er iets aan heeft! Zo kan hij of zij goed beslissen of er wel of niet een bestelling bij Georgeatwork geplaatst gaat worden! Met elkaar maken we het plaatje rondom Georgeatwork compleet. Wij willen je alvast bedanken voor je review!

Reviews over George at Work

Gerelateerde bedrijven

Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
2 beoordelingen
9
Alternate logo
Alternate
12 beoordelingen
6,7
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over George at Work

Ons team van experts heeft George at Work geverifieerd op een aantal punten. De webshop van George at Work bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. George at Work is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

George at Work is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van georgeatwork.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van George at Work.

Geplaatst op: 28-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top spullen

Ik heb hier voor een goede prijs een werkbank kunnen kopen. Het werkt echt super fijn en het is ook allemaal heel functioneel. Het is ook super snel geleverd.

Geplaatst op: 02-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Job P.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over George at Work


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
2 beoordelingen
9
Alternate logo
Alternate
12 beoordelingen
6,7
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is George at Work een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over George at Work. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is George at Work actief?

George at Work is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de George at Work reviews? Dan kun je naar de website van George at Work gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie