Formule1 logo

Formule1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Formule1 reviews, ervaringen en beoordelingen
1674
Formule1 logo
Website
Formule1
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Formule1

De hype rondom de Formule1 kent amper nog grenzen in ons land, zeker nu Max Verstappen serieus aanspraak maakt op de wereldtitel. Formule1 is al veel langer actief, want al een kwart eeuw is het simpelweg hét toonaangevende magazine over alles wat met de Formule1 te maken heeft. Als liefhebber kan een abonnement op dit magazine bijzonder leuk zijn. Om je een beter beeld te geven van wat je van het magazine mag verwachten, hebben we de belangrijkste informatie ut de reviews en ervaringen van bestaande klanten gehaald. Het is vervolgens aan jou om na het lezen van de samenvatting al dan niet een abonnement af te sluiten op Formule1.

Over Formule1

Formule1 is zonder twijfel hét toonaangevende Formule1 magazine. Behalve een papieren versie, heeft Formule1 ook een online platform waar je ook al steeds het laatste nieuws over de Formule 1 leest en je ook al niets mist van de verrichtingen van Max Verstappen. Blikvanger van uitgever New Skool Media is echter het magazine, met telkens weer ijzersterke en unieke content. Je kunt een abonnement voor een kwartaal, een half jaar, een jaar en voor anderhalf jaar afsluiten op het kleurrijke magazine.

Waarom kiezen voor Formule1

We kunnen ons voorstellen nu Formule1 iets is waar in ons land dagelijks over gesproken wordt, je graag steeds op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws. Dat kan prima wanneer jij je abonneert op het Formule1 magazine. Formule1 bezoekt elke grand prix, waarmee het meteen al een uitzonderingspositie inneemt binnen de Nederlandse racejournalisten. Om die reden lees je exclusieve interviews, krijg je een beeld vanuit de paddock, lees je altijd spraakmakende reportages en krijg je uniek beeldmateriaal aangeboden als hij kiest voor een abonnement op het magazine. Als abonnee mis je niets van de races van Max en profiteer je eveneens van winacties en kortingen.

Is Formule1 betrouwbaar?

Op de vraag of Formule1 betrouwbaar is, kunnen we op basis van de reviews en ervaringen die we gelezen hebben volmondig ja antwoorden. Word je abonnee, dan ploft het magazine op een vaste dag bij je op de deurmat. Het nieuws dat je aangeboden wordt is ook altijd betrouwbaar. De verslaggevers zijn bij elke race aanwezig en dat maakt dat de content zeer betrouwbaar is. Door een abonnement op Formule1 te nemen, ontgaat je simpelweg niets meer en ben je steeds verzekerd van betrouwbare informatie over alles wat met de Fortmule1 te maken heeft.

Klantenservice en klachten

De abonnees van Formule 1 zijn lovend over het magazine en hebben geen enkele reden tot klagen, zo concluderen we uit de beoordelingen van vaste lezers. Mocht jij wel reden hebben een klacht in te dienen, dan doe je dat bijvoorbeeld per post, waarbij je het adres op de website kunt vinden. Een e-mail sturen en telefonisch contact opnemen is eveneens een prima optie. Lees vooraf wel even de veel gestelde vragen door. Wellicht is contact zoeken met het magazine dan al niet meer noodzakelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Er is amper beter materiaal beschikbaar dan de beoordelingen van mensen die al ervaring hebben met een product of dienst. De onafhankelijke informatie helpt je zonder twijfel verder en maakt dat je een weloverwogen beslissing neemt. Daarom hopen we dat jij in de toekomst ook beoordelingen achterlaat om op die manier mensen bij te staan als ze lastige keuzes moeten maken.

Reviews over Formule1
Gerelateerde bedrijven
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
De Stentor logo
De Stentor
9 beoordelingen
4
Story logo
Story
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne service

Ik heb vorig jaar (2020) het hele seizoen gekeken en het leek alsof het zou moeten, we hadden geen problemen. We hadden een abonnement van een maand dat ze gratis verlengden vanwege Corona.

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kay R.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Formule1
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
De Stentor logo
De Stentor
9 beoordelingen
4
Story logo
Story
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Formule1 een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Formule1. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Formule1 actief?

Formule1 is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Formule1 reviews? Dan kun je naar de website van Formule1 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie