Flow Magazine logo

Flow Magazine reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Flow Magazine reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2358
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Flow Magazine

Het bedrijf Flow Magazine is geverifieerd door ons. De webshop flowmagazine.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Flow Magazine is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Flow Magazine maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Flow Magazine is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van flowmagazine.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk blad

Ik ben erg fan van dit blad. Ik heb een abbenoment zodat deze wekelijks bij mij in de brievenbus komt en ben er erg tevreden mee. Het wordt altijd optijd geleverd.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lola J.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Flow Magazine


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
De Stentor logo
De Stentor
10 beoordelingen
4
Story logo
Story
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flow Magazine een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Flow Magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flow Magazine actief?

Flow Magazine is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flow Magazine reviews? Dan kun je naar de website van Flow Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie