Flora by Ethias logo

Flora by Ethias reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Flora by Ethias reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4730
Flora by Ethias logo
Website
Flora by Ethias
Categorie
Verzekeringen

Reviews en ervaringen FlorabyEthias

Als huurder, of cohouser, ben je in Vlaanderen en Wallonië verplicht om een brandverzekering af te sluiten. Allemaal goed en wel, maar je wil er natuurlijk wel zeker van zijn dat je de voor jouw situatie best mogelijke verzekering afsluit die later niet leidt tot onaangename verrassingen. Een verzekering waar je zeker bent van een professionele service en waarvan je weet dat je erop kunt rekenen op het moment dat dit nodig is. Om te weten te komen wat FlorabyEthias voor jou kan betekenen, kun je hier alle ervaringen en beoordelingen vinden van andere mensen die hun brandverzekering bijFlorabyEthias hebben of hadden lopen. Zo kom jij snel en makkelijk te weten op FlorabyEthias de verzekeraar is waar jij naar op zoek bent. Lees snel verder en ontdek het zelf.

Over FlorabyEthias

FlorabyEthias ist een onafhankelijke start-up binnen de grotere verzekeringsmaatschappij Ethias NV. Door binnen de grotere groep te vallen kan FlorabyEthias aan de ene kant vernieuwend, creatief en flexibel zijn, maar kan het daarnaast ook nog steeds rekenen op de naamsbekendheid, expertise en ervaring van Ethias. Het doel van FlorabyEthias is om aan huurders en cohousers een brandverzekering aan te bieden op een 100% digitale manier en aan scherpe prijzen. De keuze om voor een digitale aanpak te kiezen, is volgens het bedrijf zelf ideaal voor mensen die beter te doen hebben dan zich met het papierwerk en de administratie van een verzekering bezig te houden.

Waarom kiezen voor FlorabyEthias?

Bij FlorabyEthias kunnen huurders en cohousers terecht voor het afsluiten van de wettelijk verplichte brandverzekering. De dienstverlening verloopt 100% digitaal, van het berekenen van de offerte over het afsluiten van het contract tot het indienen van een schadegeval. Je verzekering sluit je af in de vorm van een abonnement waarin alles, zoals de burgerlijke aansprakelijkheid en de inboedel, inbegrepen is. Er geldt geen franchise bij FlorabyEthias en vanaf een schade van 250 euro komt de verzekering tussen in alle in het contract voorziene schade. In dringende gevallen kunnen verzekerden 24/7 beroep doen op bijstand.

Is FlorabyEthias betrouwbaar?

Wat niet onbelangrijk is, is dat FlorabyEthias, hoewel zelf nog vrij onbekend, deel uitmaakt van het grotere Ethias NV. Ethias Nv heeft al de strepen als betrouwbare verzekeraar verdient en kan deze traditie nu verder zetten bij FlorabyEthias. Op de website staan alle contactgegevens netjes vermeldt, wat eveneens een goede indicatie is naar betrouwbaarheid en bereikbaarheid toe. FlorabyEthias is lid van de VZW BeCommerce en beschikt tevens over het Ecommerce Europa Trustmark certificaat.

Klantenservice en klachten

Als je er even de contactgegevens op de website op nakijkt, merk je al snel dat FlorabyEthias verschillende contactmogelijkheden aanbiedt binnen en buiten de kantooruren. Klanten kunnen ervoor kiezen om contact op te nemen via telefoon, e-mail, chat of sociale media. De chatbot op de website geeft 24/7 een antwoord op de meest courante vragen, een onmiddellijk en persoonlijk antwoord via de chat kun je verwachten op werkdagen tussen 9u en 17u. Klanten die te maken krijgen met schade kunnen dit op ieder moment van de dag en de nacht melden via de app, waar ze eveneens terecht kunnen voor noodhulp of dringende bijstand.

Wil jij ook beoordelen?

Met een enorm aantal aanbieders binnen de verzekeringswereld is het niet makkelijk om er net die aanbieder uit te kiezen die een verzekering in de aanbieding heeft die helemaal beantwoordt aan jouw wensen en behoeften. Heb jij al ervaring met FlorabyEthias en wil je die ervaring graag delen? Met het neerschrijven van een persoonlijke ervaring en het geven van een eerlijke beoordeling help je andere mensen een stuk verder in hun zoektocht. Dan kunnen zij, net als jij enige tijd geleden, een doordachte keuze maken op basis van echte ervaringen. We stellen je hulp alvast erg op prijs.

Reviews over Flora by Ethias

Gerelateerde bedrijven

ANWB logo
ANWB
26 beoordelingen
6,1
HEMA verzekeringen logo
HEMA verzekeringen
2 beoordelingen
9
PetSecur logo
PetSecur
54 beoordelingen
8,0
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Flora by Ethias

Het bedrijf Flora by Ethias is geverifieerd door ons. De webshop Flora by Ethias is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Flora by Ethias is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Flora by Ethias maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Flora by Ethias is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Flora by Ethias te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Flora by Ethias.

Geplaatst op: 25-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Flora by Ethias


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ANWB logo
ANWB
26 beoordelingen
6,1
HEMA verzekeringen logo
HEMA verzekeringen
2 beoordelingen
9
PetSecur logo
PetSecur
54 beoordelingen
8,0

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flora by Ethias een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Flora by Ethias. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flora by Ethias actief?

Flora by Ethias is vooral actief in de categorie verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flora by Ethias reviews? Dan kun je naar de website van Flora by Ethias gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie