FletcherHotels logo

FletcherHotels ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
FletcherHotels logo
FletcherHotels ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Transavia logo Transavia
0 beoordelingen
10
Lopesanhotels logo Lopesanhotels
0 beoordelingen
10
AerLingus logo AerLingus
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen FletcherHotels

De laatste decennia timmert FletcherHotels flink aan de weg. Op radio en televisie en in diverse magazines presenteert de hotelketen zich volop met reclames. De inhoud bestaat er meestal uit dat mensen wordt opgeroepen om er eens even lekker tussenuit te gaan en een lang weekend of midweek te genieten van een verblijf in een van de meer dan 100 FletcherHotels in Nederland. Geen wonder dat velen overwegen om een verblijf te boeken bij een FletcherHotel. Daarbij laten ze zich natuurlijk niet alleen leiden door de diverse reclameboodschappen van FletcherHotels, maar zoeken ze ook naar objectievere bronnen, zoals reviews en beoordelingen van bezoekers van FletcherHotels. Dat is verstandig want alleen op basis van verschillende bronnen kun je je een goed gefundeerd oordeel vormen. In dit artikel worden reviews en beoordelingen van échte bezoekers van Fletcher Hotels samengevat, zodat je op basis van reële verwachtingen een besluit kunt nemen of je een uitstapje wilt boeken bij een van de vele FletcherHotels. In dit artikel worden daarom geen individuele reviews weergegeven, maar wordt de algemene teneur van tientallen klantbeoordelingen samengevat.

Over FletcherHotels

FletcherHotels is in 1997 opgericht door Chris Luken en genoemd naar zijn hond: Fletcher. Het eerste hotel, Hotel Koogerend op Texel, werd overgenomen van Van der Valk. Daarna heeft de hotelketen een sterke groei doorgemaakt en inmiddels zijn er in Nederland meer dan 100 FletcherHotels, vaak gecombineerd met een restaurant. Gewoonlijk staan de hotels vlakbij toeristische trekpleisters en in de natuur. Zo zijn er veel FletcherHotels te vinden langs de kust, rond de Veluwe en in Zuid-Limburg. Gezien de demografie van ons land, zijn bemiddelde, actieve ouderen een belangrijke doelgroep. Vandaar ook dat bij de meeste FletcherHotels veel aandacht is voor het verhuren van (elektrische) fietsen. Verder probeert FletcherHotels de doelgroep te verwennen door zich te richten op kleinschalige hotels, waardoor persoonlijke aandacht voor de klant kan worden gegarandeerd. FletcherHotels doet er niet geheimzinnig over dat niet alleen omzet wordt gegenereerd door de verhuur van de hotelkamers, maar ook door gasten te stimuleren gebruik te maken van het restaurant dat de meeste FletcherHotels vergezelt.

Waarom kiezen voor FletcherHotels

De huurtarieven van FletcherHotels zijn alleszins redelijk. Zeker vergeleken met zakenhotels zijn de prijzen aan de lage kant. Daar staat tegenover dat de kamers in het algemeen vrij basic zijn, in lijn met de gehanteerde tarieven. Het businessmodel van FletcherHotels is erop gericht om zoveel mogelijk hotelkamers te verhuren. Net als bij alle andere hotelketens is een hoge bezettingsgraad essentieel. Naast omzet uit kamerverhuur verdient FletcherHotels met name zijn geld in de restaurants van de keten. Deze restaurants bieden exclusievere gerechten dan de kwaliteit van de hotelkamers zou verwachten, maar met deze gerechten wordt dan ook navenant meer verdiend. Met diverse acties probeert FletcherHotels de prijs van de hotelkamers zelfs nóg aantrekkelijker te maken. Vaak gebeurt dat in de vorm van loyaliteitsacties. Bijvoorbeeld extra korting voor klanten die beloven vaker FletcherHotels te bezoeken of voor klanten die beloven om ook het diner in het hotel te gebruiken. Overigens, wordt de druk om ook gebruik te maken van het hotelrestaurant vrijwel nooit als dwingend ervaren. Ofschoon de kamers eenvoudig van uitvoering en relatief beperkt van omvang zijn, wordt wel voldaan aan het belangrijkste criterium voor een hotelkamer: de bedden zijn in het algemeen goed. Doordat wordt beknibbeld op onderhoud en schoonmaak, zie je in klantbeoordelingen relatief vaak genoemd dat kamers niet helemaal schoon zijn en dat er bijvoorbeeld in de badkamer vaak ruimte voor verbetering is. Positieve reviews zijn er gewoonlijk voor de receptie, het ontbijt en de overige dienstverlening. Door de ligging van de hotels zijn bezoekers vaak actievere ouderen die graag wandelen en fietsen in het gebied rond het hotel. Die verklaart wellicht ook het aantal welness hotels binnen de hotelketen.

Is FletcherHotels betrouwbaar?

Met meer dan 100 hotels in Nederland is FletcherHotels de grootste hotelketen in ons land. Het spreekt vanzelf dat bedrijven met een dergelijke omvang hun verantwoordelijkheid nemen en dat doet FletcherHotels dan ook door de doelstellingen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) te ondersteunen. Dit blijkt uit een Green Key-certificaat, wat aangeeft dat de onderneming zoveel mogelijk op duurzame wijze werkt. In de jaren van 2011 tot en met 2018 werd FletcherHotels uitgeroepen tot Beste hotelketen van Nederland.

Klantenservice en klachten

Zoals je van een grote, klantgerichte organisatie, zoals FletcherHotels mag verwachten, is het klachtenproces goed geregeld. Zo is er een centraal e-mailadres te vinden onder de Contactgegevens op de website van FletcherHotels. Daar kun je al je klachten naartoe sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je recent gast geweest in een FletcherHotel? Schrijf dan snel een review, want een review schrijf je niet voor jezelf, maar voor anderen. Door een beoordeling te schrijven, help je toekomstige gasten bij hun keuze, maar ook FletcherHotels zelf kijkt met argusogen naar de reviews, omdat het handvatten geeft om de klantbeleving te verbeteren.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over FletcherHotels

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over FletcherHotels

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Transavia logo Transavia
0 beoordelingen
10
Lopesanhotels logo Lopesanhotels
0 beoordelingen
10
AerLingus logo AerLingus
0 beoordelingen
10