Fletcher Hotels logo

Fletcher Hotels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fletcher Hotels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
494
Fletcher Hotels logo
Website
fletcher.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fletcher Hotels

De laatste decennia timmert Fletcher Hotels flink aan de weg. Op radio en televisie en in diverse magazines presenteert de hotelketen zich volop met reclames. De inhoud bestaat er meestal uit dat mensen wordt opgeroepen om er eens even lekker tussenuit te gaan en een lang weekend of midweek te genieten van een verblijf in een van de meer dan 100 Fletcher Hotels in Nederland. Geen wonder dat velen overwegen om een verblijf te boeken bij een FletcherHotel. Daarbij laten ze zich natuurlijk niet alleen leiden door de diverse reclameboodschappen van Fletcher Hotels, maar zoeken ze ook naar objectievere bronnen, zoals reviews en beoordelingen van bezoekers van Fletcher Hotels. Dat is verstandig want alleen op basis van verschillende bronnen kun je je een goed gefundeerd oordeel vormen. In dit artikel worden reviews en beoordelingen van échte bezoekers van Fletcher Hotels samengevat, zodat je op basis van reële verwachtingen een besluit kunt nemen of je een uitstapje wilt boeken bij een van de vele Fletcher Hotels. In dit artikel worden daarom geen individuele reviews weergegeven, maar wordt de algemene teneur van tientallen klantbeoordelingen samengevat.

Over Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is in 1997 opgericht door Chris Luken en genoemd naar zijn hond: Fletcher. Het eerste hotel, Hotel Koogerend op Texel, werd overgenomen van Van der Valk. Daarna heeft de hotelketen een sterke groei doorgemaakt en inmiddels zijn er in Nederland meer dan 100 Fletcher Hotels, vaak gecombineerd met een restaurant. Gewoonlijk staan de hotels vlakbij toeristische trekpleisters en in de natuur. Zo zijn er veel Fletcher Hotels te vinden langs de kust, rond de Veluwe en in Zuid-Limburg. Gezien de demografie van ons land, zijn bemiddelde, actieve ouderen een belangrijke doelgroep. Vandaar ook dat bij de meeste Fletcher Hotels veel aandacht is voor het verhuren van (elektrische) fietsen. Verder probeert Fletcher Hotels de doelgroep te verwennen door zich te richten op kleinschalige hotels, waardoor persoonlijke aandacht voor de klant kan worden gegarandeerd. Fletcher Hotels doet er niet geheimzinnig over dat niet alleen omzet wordt gegenereerd door de verhuur van de hotelkamers, maar ook door gasten te stimuleren gebruik te maken van het restaurant dat de meeste Fletcher Hotels vergezelt.

Waarom kiezen voor Fletcher Hotels

De huurtarieven van Fletcher Hotels zijn alleszins redelijk. Zeker vergeleken met zakenhotels zijn de prijzen aan de lage kant. Daar staat tegenover dat de kamers in het algemeen vrij basic zijn, in lijn met de gehanteerde tarieven. Het businessmodel van Fletcher Hotels is erop gericht om zoveel mogelijk hotelkamers te verhuren. Net als bij alle andere hotelketens is een hoge bezettingsgraad essentieel. Naast omzet uit kamerverhuur verdient Fletcher Hotels met name zijn geld in de restaurants van de keten. Deze restaurants bieden exclusievere gerechten dan de kwaliteit van de hotelkamers zou verwachten, maar met deze gerechten wordt dan ook navenant meer verdiend. Met diverse acties probeert Fletcher Hotels de prijs van de hotelkamers zelfs nóg aantrekkelijker te maken. Vaak gebeurt dat in de vorm van loyaliteitsacties. Bijvoorbeeld extra korting voor klanten die beloven vaker Fletcher Hotels te bezoeken of voor klanten die beloven om ook het diner in het hotel te gebruiken. Overigens, wordt de druk om ook gebruik te maken van het hotelrestaurant vrijwel nooit als dwingend ervaren. Ofschoon de kamers eenvoudig van uitvoering en relatief beperkt van omvang zijn, wordt wel voldaan aan het belangrijkste criterium voor een hotelkamer: de bedden zijn in het algemeen goed. Doordat wordt beknibbeld op onderhoud en schoonmaak, zie je in klantbeoordelingen relatief vaak genoemd dat kamers niet helemaal schoon zijn en dat er bijvoorbeeld in de badkamer vaak ruimte voor verbetering is. Positieve reviews zijn er gewoonlijk voor de receptie, het ontbijt en de overige dienstverlening. Door de ligging van de hotels zijn bezoekers vaak actievere ouderen die graag wandelen en fietsen in het gebied rond het hotel. Die verklaart wellicht ook het aantal welness hotels binnen de hotelketen.

Is Fletcher Hotels betrouwbaar?

Met meer dan 100 hotels in Nederland is Fletcher Hotels de grootste hotelketen in ons land. Het spreekt vanzelf dat bedrijven met een dergelijke omvang hun verantwoordelijkheid nemen en dat doet Fletcher Hotels dan ook door de doelstellingen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) te ondersteunen. Dit blijkt uit een Green Key-certificaat, wat aangeeft dat de onderneming zoveel mogelijk op duurzame wijze werkt. In de jaren van 2011 tot en met 2018 werd Fletcher Hotels uitgeroepen tot Beste hotelketen van Nederland.

Klantenservice en klachten

Zoals je van een grote, klantgerichte organisatie, zoals Fletcher Hotels mag verwachten, is het klachtenproces goed geregeld. Zo is er een centraal e-mailadres te vinden onder de Contactgegevens op de website van Fletcher Hotels. Daar kun je al je klachten naartoe sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je recent gast geweest in een FletcherHotel? Schrijf dan snel een review, want een review schrijf je niet voor jezelf, maar voor anderen. Door een beoordeling te schrijven, help je toekomstige gasten bij hun keuze, maar ook Fletcher Hotels zelf kijkt met argusogen naar de reviews, omdat het handvatten geeft om de klantbeleving te verbeteren.

Reviews over Fletcher Hotels

Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Lopesanhotels logo
Lopesanhotels
2 beoordelingen
9,5
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

4,3
23% zou hier weer kopen
50 beoordelingen
Onze beoordeling over Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fletcher Hotels bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fletcher Hotels lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fletcher Hotels. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van fletcher.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van fletcher.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fletcher Hotels.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oude aftandse vieze hotelkamers

Oude, versleten hotelkamers. Kamer was totaal niet schoon; vingerafdrukken op de spiegel, binnenkant wc pot helemaal bruin, binnenkant waterkoker helemaal aangekoekt, stoffig en kussensloop rook muf. Heel prijzig voor een piepklein eenpersoonskamertje dat ook niet eens schoon was. Geen hol te doen in de buurt. Ik kom hier niet meer!

Geplaatst op: 08-02-2023
Laatst bewerkt op: 08-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hotel jaarkaart gewonnen kuch kuch

September oktober een telefoon ontvangen dat ik zogenaamd een hotel jaarmarkt heb gewonnen bij Fletcher hotel. Zelf maar 1 keer een hotel geboekt bij Fletcher dus ik vond het ongeloofwaardig dat ik iets gewonnen heb en gewoon geen aanbieding is. Ik wist niet zeker of ik er gebruik van ging maken dus was er niet helemaal van uit. De vrouw had gezegd dat ik erover kon nadenken en als je er niet mee akkoord gaat, dan hoef je het bedrag niet te betalen en ons hierover te laten informeren.

2 weken later laten weten dat ik het van af zie via telefoon en dat ik het toch niet ga gebruiken. Ze vonden het jammer en gaan er mee aan de slag. Vandaag krijg ik ineens een incasso hierover en zegt het bedrijf dat het niet meer hun probleem is want er is geen aantekening gemaakt. Slechte service kun je hebben maar om zo aan geld te komen van een particulier mag het hele bedrijf van mij betreft failliet gaan

Geplaatst op: 03-01-2023
Laatst bewerkt op: 03-01-2023
Geschreven door: Wais G.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Stelen je geld door middel van Vouchers

Vouchers van Fletcher kun je nauwelijks inwisselen.
Je krijgt korting, maar je moet wel toeslag betalen. In het weekend moet je nog meer toeslag betalen. Daarnaast heb je ook nog reserveringskosten. Kortom: Je houdt geen korting over.
Dagen zijn erg beperkt. Ze zeggen dat je in het weekend ook gebruik kan maken van de voucher, maar toevallig zijn alle dagen in het weekend vol.
Ondanks dat de hotels nog wel genoeg kamers hebben, zijn deze niet in te wisselen met de voucher.
Hier kom je allemaal pas achter nadat je de voucher hebt gekocht. Geld terug krijgen is niet mogelijk. Inwisselen is niet mogelijk. Kamer boeken voor de volledige prijs en daarbij de kosten voor de voucher verrekenen in bedrag, is ook niet mogelijk. Ze doen weinig moeite om de klant tegemoet te komen. De klantenservice is daarnaast absoluut niet klantvriendelijk.

Geplaatst op: 20-01-2023
Laatst bewerkt op: 20-01-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fiasco van een Kerst(arrangement)

Tijdens de kerst leek het mij leuk en ontspannen om naar een hotel te gaan en zag toen het kerstarrangement wat werd aangeboden in Sittard. Voordat ik boekte heb ik opgebeld naar het hotel om te vragen voor het diner en ontbijt of het een probleem zou zijn dat ik vegan ben. Dit was geen enkel probleem, dit kon ik gewoon bij de opmerkingen erbij zetten. Aangezien ik een zorgeloze kerst wilde hebben, leek het mij fijn om dit arrangement te boeken.
Na het boeken werd ik gebeld over hoe laat ik wilde eten, en heb toen nogmaals aangegeven dat ik vegan ben. Vervolgens heeft mijn vriend nog een keer gebeld hierover.
Bij aankomst hebben we ook nog eens aangegeven dat ik vegan ben.
Toen wij aankwamen in het restaurant wisten ze van niks, het was totaal niet doorgegeven en het personeel had ook geen idee wat veganistisch eten inhield. Terwijl er op de menukaart ook nog staat dat veganistisch eten geen probleem is. Uiteindelijk heeft de kok wat in elkaar geflanst maar dit was echt waardeloos. De hoofdgang was zelfs koude pastasalade. Als ik dit van te voren geweten had, had ik ergens anders gegeten want het menu was totaal de 50 euro niet waard. Ook is het gevoel super vervelend wanneer het personeel doet alsof je iets heel raars vraagt.
Vervolgens zijn we naar de receptie gegaan om te vragen of het voor het ontbijt wel goed is doorgegeven, dit was geen enkel probleem.
De volgende dag bij het ontbijt was er niks geregeld en werd mij gevraagd maar wat eet je dan? Dit is een vraag die je ano 2022 toch niet meer mag verwachten van een bedieningsmedewerker van een restaurant. Vervolgens na heel lang uitleggen kreeg ik een pak sojamelk. Dit is wat ik heb gegeten; sojamelk met havermout en wat fruit. Ze gingen niet even wat sojayoghurt voor me halen of broodbeleg wat ik wel kan eten.
Al met al heb ik naast het geld van de overnachting zo'n 150 euro extra betaald voor koude pasta en sojamelk met havermout en ook nog als bonus een rot gevoel gekregen alsof ik een of andere gast was met hele moeilijke wensen. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de kamer en de schoonmaak.
Als ik dit had geweten had ik überhaupt niet bij het hotel geboekt. Wat een zorgeloze kerst had moeten worden, was een grote teleurstelling.
Ik leg mijn klacht neer en krijg een 3 gangen diner aangeboden, terwijl ik nooit meer zo'n verschrikkelijke ervaring wil hebben.
Je kunt beter zeggen dat veganistisch eten niet tot de mogelijkheden behoord dat allereerst. Daarnaast als de dingen dan fout lopen kom dan met een passende oplossing want ik voel me echt behoorlijk afgezet en erg beledigd dat ze dit goed willen maken met een 3-gangen menu terwijl ze totaal niet thuis zijn in de veganistische keuken.

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: Katja R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT MEER

We hebben van die voucher, ze beloven van alles. Inwisselen lukt alleen niet en dan zijn ze op eens verlopen. Geld weg. Het zijn gewoon een stelletje dieven

Geplaatst op: 16-01-2023
Laatst bewerkt op: 16-01-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik snap niet dat nog andere bedrijven überhaupt nog in zee gaan met deze Fletcher organisatie ‼️

Dit is toch een regel rechte ramp voor de consument .
Alle acties die ze verzinnen

Alles , maar aak werkelijk alles is gebaseerd op puur en alleen geld te verdienen, en dat over de rug van hun eigen medewerkers die alle klachten maar moeten oplossen .
Terwijl ze van hun management geen uren krijgen op alles netjes op te lossen.

Zo en zo zou er een zeer groot gedeelte van dat management team per direct hun biezen moeten pakken. Die zitten daar alleen voor hun eigen gewin.

Het is en blijft 1 grote klerezooi bij Fletcher, lees een alle verhalen op heel veel sites of zelf filmpje’s

Voor m’n vrouw en ik geen Fletcher meer

Geplaatst op: 04-01-2023
Laatst bewerkt op: 04-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichtersbende met hun voucher, waar je geld niet meer voor terug krijgt.

28 oktober een te goed vocherbon gekregen van Pathe ladies night. Ik heb die besteld voor de verzilveringscode te ontvangen. Nu wilden ik voor in Februari gaan boeken, maar nergens een kamer vrij. Na 2 weken elke dag te proberen ben ik er nu klaar mee. Zojuist contact gehad met Fletcher klanten service, zei zijden dat je het geld niet meer terug kan ontvangen. Laats was op de radio ook een stuk over Fletcher dat je altijd het geld kan terug vragen, vanwege je niet kan reserveren. Ik ben woedend en zal niet meer bij Fletcher boeken. DUS MENSEN LET OP MET VOUCHERS VAN FLETCHER.

Geplaatst op: 26-01-2023
Laatst bewerkt op: 26-01-2023
Geschreven door: Sem M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet meer aan te raden

Twéé kamers met ontbijt gereserveert en tijdig wegens ziekte ( overmacht ) willen annuleren cq verplaatsen naar later tijdstip , dit werdt niet toegstaan
voor ons geen fletcher meer

Geplaatst op: 20-12-2022
Laatst bewerkt op: 20-12-2022
Geschreven door: Jeroen O.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levert buitengewoon slecht dienstverlening.

Probeer te annuleren omdat mijn partner is ziek geworden en kreeg te horen dat ik dat via de site moet doen. Nemen wel reservering via telefoon maar annuleren nee!
Personeel onprofessioneel, arrogant etc etc.
Wil je annuleren dat moet je dit binnen 5 dagen voor aankomt datum! Toch niet van deze tijd lijkt me ..zo proberen mensen geld afhandig te maken. Kortom buiten gewoon slecht!

Geplaatst op: 26-11-2022
Laatst bewerkt op: 26-11-2022
Geschreven door: Najm M.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Houden zich niet aan voorwaarden

Opletten bij aanschaf Fletcher Hotels Actie Tickets bij Albert Heijn.

Fletcher Hotels komen hun eigen voorwaarden niet na.

Ik was van plan om een weekendje te boeken bij een willekeurig beschikbaar Fletcher Hotel in het weekend van 18-19-20 november.
Ik kom er echter achter dat het inleveren van 2 bonnen niet mogelijk is.
Wat overigens raar is, het staat niet in de voorwaarden.
Dat is op zich geen probleem dan betaal ik de 2e nacht er zelf bij.
Echter is dit niet mogelijk bij het doorboeken in het systeem.

Ook is het niet mogelijk om de bon in te leveren voor de nacht van zaterdag op zondag, alleen van vrijdag op zaterdag.
De voorwaarden vermeld anders, als voorbeeld:
Als ik vandaag (1-11) als datum 26-11 invul (Verder vooruit kan ik een zaterdag niet boeken) krijg ik geen opties.
Dit is in strijd met de Voorwaarden. (Hieronder bijgevoegd)

Tevens vind ik het aanbod van Hotels die 'meedoen' aan deze actie teleurstellend.
Ik kreeg voor de vrijdag 18 november slecht 3 hotels als aanbod, van de 110.
Als ik vandaag, 1-11, een code invul krijg ik 9 hotels voor vrijdag 25 november.
Terwijl ik verwacht dat elk hotel een aantal kamers voor deze actie beschikbaar zou moeten hebben, zie voorwaarden.
Nu snap ik dat kamers ondertussen geboekt kunnen worden, maar de beschikbaarheid is nu minder dan 9%.

Deze actie verliest hiermee elke waarde om een ‘weekendje weg’ te boeken.

De voorwaarden die ik bij de mail kreeg:
Voorwaarden
- Ga vóór 31 maart 2023 met je code naar actie.fletcher.nl/albertheijn
- Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.
- Dit ticket geeft recht op één hotelovernachting voor twee personen in één van de Fletcher hotels, met uitzondering van Fletcher Hotel Amsterdam.
- Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers beschikbaar gesteld voor deze actie.
- Aankomst op alle dagen van de week.
- Geen verplichting tot afname ontbijt en diner.
- Exclusief tax and handling fee, deze dient in het hotel te worden voldaan.
- Per reservering wordt eenmalig €5 reserveringskosten in rekening gebracht.
- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje.

Geplaatst op: 01-11-2022
Laatst bewerkt op: 01-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wáárdeloze aktie!!!

wat een wáárdeloze aktie is die zgn 'feestaanbieding' van Fletcher.
op zoek naar een overnachting is alles ingevuld en rest nog het betalen en dan.................blijkt er een storing ??? en wordt het bedrag per nacht zo ongeveer verdubbeld! géén mogelijkheid meer om terug te komen op de aanbieding.
en als je dan vervolgens de klantenservice, zeg maar klachtenservice :( probeert te bereiken word je zolang in de wacht gezet dat iedere zin om nog te boeken vergaat.
géén waardering voor Fletcher!
wat een slechte aktie!
we hebben een heerlijk ander hotel geboekt, zonder gezeur.

Geplaatst op: 09-11-2022
Laatst bewerkt op: 09-11-2022
Geschreven door: Ingrid R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Matig

4 daags verblijf geboekt bij Fletcher het Veerse Meer een mooi hotel op een mooie locatie.
Positief:goed ontbijt en vriendelijk personeel.
Negatief: zeer matige bedden en een ronduit en belachelijk slecht
diner reden dat ik dat vind waren de zeer kleine porties die bovendien koud werden geserveerd.
Als ik besluit hier terug te komen dan zeker zonder gebruik te maken van het diner.
Over het algemeen goede ervaringen gehad bij Fletcher maar dit en vooral het diner sloeg nergens op.
Theo

Geplaatst op: 15-10-2022
Laatst bewerkt op: 15-10-2022
Geschreven door: Theo V.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Van een gezellig feestje naar een teleurstellend hotel.

Het begon bij al bij het inchecken, een collega ging haar collega overnemen omdat zijn eet pauze begon, dit ging op een hele snauwerige manier (niet perse mijn “probleem” maar het werd daardoor een vreemde sfeer)

Hotelkamer was al een tijd niets aangedaan, de vlekken in de gordijnen smoezelige badkamer (dan te bedenken dat je voor bijna hetzelfde geld ook in een opgeknapte van der valk kan zitten)

S’ochtends werden we al vroeg het bed uit getetterd door een groep die van het zonnige terras gebruik wilde maken of zwembad (in iedere geval genoeg geluid)

Blijkbaar heeft onze kamer geen elektra want beide onze telefoons hadden niet opgeladen (vermeld bij de receptie het antwoord was ik schrijf het wel op, was overigens dezelfde collega die zo snauwde de dag ervoor)

We hadden een late check out wat een van de reden was dat we dit hotel boekte. Helaas stond er al een schoonmaakster om half 11 op onze deur te bonken. Ze had niets gehoord van een late check out.

Van een gezellig feestje naar een teleurstellend hotel.
Wat voor ons als ouders juist net het moment van rust relaxen en uitslapen had moeten zijn.

Wij komen helaas niet meer terug.

Geplaatst op: 11-09-2022
Laatst bewerkt op: 11-09-2022
Geschreven door: Jacobiene V.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tegenvaller

In vele Fletcher hotels geweest maar Leiden spant de kroon, om bij het hotel te komen is een hele klus, nergens aangegeven, na een uur zoeken in de garage aangekomen, dan begint een dolhof waar moet je zijn voor de ingang van het hotel, ook hier niet aangegeven, dan maar bellen en naar een kwartier zoeken eindelijk gevonden, zitten in een 12 hoog gebouw met andere kantoren, de receptie is op de verdieping van de sauna…. Hoe verzin je dit? S’avond denk je even te ontspannen in de sauna, hebben ze alle warme water baden dichtgeknepen waardoor alles koud was, klacht ingediend en wij kregen een voucher voor een overnachting met ontbijt, dit geloof je niet maar alleen in te wisselen op een doordeweekse dag, wat ons dus twee vrije dagen kost, wij voelen ons hier goed genaaid! Dit hotel raden wij niemand aan.

Geplaatst op: 08-08-2022
Laatst bewerkt op: 08-08-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Vouchers zijn nep - klantonvriendelijk

Ik heb een ANBO voucher voor Fletcher Hotels incl. ontbijt gekocht maar ik kan het niet boeken. Ik heb gebeld met de klantenservice maar er zijn geen hotels beschikbaar. Mijn vrouw is afhankelijk van de schoolvakanties en nu hebben wij dus een miskoop.
Waarom kan dit niet gecanceled worden. Eerst kopen en dan beschikbaarheid checken, dat is toch niet eerlijk handelen voor gepensioneerden met een klein budget.

8 keer e-mailcontact - 3 keer standaard antwoord terug ontvangen. Er kwam geen reactie op onze vragen, waarna we alleen werden doorverwezen naar enkele voorwaarden. Dat doen bedrijven altijd...

Logische vraag: Waarom heeft de standaard boekingssite van Fletcher hotelkamers in onze periode en locatie, zodat je ze kunt boeken, maar met een voucher moet je boeken op een speciale boekingssite - er zijn geen kamers beschikbaar... hoe noem je dat?? Oplichters!
Mijd Fletcher!

Geplaatst op: 03-08-2022
Laatst bewerkt op: 03-08-2022
Geschreven door: AG D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Overal proberen onderuit te komen

Annuleringen proberen eronder uit te komen, stiekem veel kleine lettertjes.

Geplaatst op: 17-07-2022
Laatst bewerkt op: 17-07-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Je betaald luxe maar ik kreeg poep en dood geslagen muggen op de muren.

Belabberde ervaring, je betaald fors maar met 4 sterren en dan de luxe kamer verwacht je wel wat naast alleen een absurd dure prijs.
Poep op de muur net naast mijn bed, altijd lekker wakker worden, overal dood geslagen muggen, plinten die los zitten, spinnenwebben in de afzuiger. Zowel schoonmaak als onderhoud zwaar beneden nivo. Ik raad iedereen aan ver van Fletcher weg te blijven, want als dit de standaard is….

Geplaatst op: 06-07-2022
Laatst bewerkt op: 06-07-2022
Geschreven door: Els V.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Héél vies en slecht onderhouden hotel.

Héél vies en verwaarloosd hotel. En we zijn niet de enige als ik achteraf de reviews lees!! Schandalig hoe ze er bij iedereen er mee weg komen. Bruine vlekken op de douchemuur, vieze gordijnen en beddengoed, kalk tot een halve cm op douche onderdelen, dikke plakkerige laag stof op verschillende plaatsen. De tv deed het niet... dat kwam omdat er teveel mensen tv keken in het hotel! Ahum... ik heb er maar een foto van de kapotte coaxkabel bij gedaan. Gelukkig heb ik nog veel meer prachtige foto's van ons bedorven weekend als gezin. Hoe kun je als medewerkers dit nog gaan verdedigen... en dan bedoel ik in alle lagen!

Geplaatst op: 11-07-2022
Laatst bewerkt op: 11-07-2022
Geschreven door: Fam. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer klant onvriendelijk, geen reactie zelf na enkele emzils

Geen antwoord op emails

Geplaatst op: 17-07-2022
Laatst bewerkt op: 17-07-2022
Geschreven door: Wendy H.

5 / 10
4/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Restaurant was super slechte bediening. Badkamer was niet schoon

De kamer viel ons tegen en de badkamer was klein en niet echt schoon.Het bed was wel prima. De bediening op terras en restaurant was ontzettend slecht.

Geplaatst op: 21-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J K.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie omgeving en heerlijk gegeten

Vorige week geboekt bij Fletcher hotel Spaarnwoude.
We vonden het een erg mooie omgeving en we hebben heerlijk gegeten en gezwommen. Service was goed.
Wij vonden het zeer warm op de kamer terwijl het maar rond de 20 graden was. Beide nachten met de balkondeur open geslapen anders was het gewoon niet te doen. Een airco was geen overbodige luxe geweest in het gehele gebouw. Tot gevolg dat we onder de muggenbeten zaten. Waardoor we 2 slechte nachten hebben gehad. Overal op de muren en plafond zaten doodgeslagen vliegen en muggen door eerdere gasten. Wij misten ook een koffieapparaat en een waterkoker en evt een koelkastje op de kamer. Wij zullen zeker wel weer gaan boeken bij Fletcher maar niet in Spaarnwoude ivm de warmte en de vele muggen. Een hor voor deur/raam zou al veel oplossen.

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Vouchers zijn nep

Wij hadden vouchers gekocht voor 2 koppels 4 overnachtingen. Er word beloofd dat je in meer dan 100 hotels kunt boeken in weekend of in de week.Maar als je wilt boeken met de voucher is er niks beschikbaar Je hebt maar 4 weken van tevoren om te boeken..zij hebben het geld binnen wij zijn het kwijt bah bah Wat een oplichterij, NOOIT meer fletcher hotels.

Geplaatst op: 09-06-2022
Laatst bewerkt op: 09-06-2022
Geschreven door: Trudie K.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet kunnen annuleren vanwege onverwachte ziekenhuis onderzoeken 6 dagen voor tijd

Niet kunnen annuleren vanwege onverwachte ziekenhuis onderzoeken. Probeer 6 dagen voor tijd te annuleren. Dat je je voucher niet terug krijgt, snap ik maar je krijgt ook je bijgeboekte extra’s en ontbijt niet terug. Waardeloos.

Geplaatst op: 10-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marion P.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Treurig

wij hebben vouchers gekocht maar het is een hel om ze in te wisselen.wat een misleiding heb er geen goed woord voor over.en als je ze belt ik denk dat daar mensen zitten die weten van niks.uitleg heeft geen zin
het zijn gewoon lekkermakertjes en voor de rest niks
het lijkt er op het verkopen van vouchers extra geld is
ik vindt het een waardeloos bedrijf ben ik nog vriendelijk

Geplaatst op: 01-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leo V.

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bagger bedrijf, alleen de profiteurs vinden het goed

Het ligt niet aan de personeel maar aan het belijdt van fletcher vieze kamers, diepvries eten , directie slecht omgaan met het personeel, goeie personeel is weggelopen , 90% van de gasten die voor fletcher kiezen zijn socialdealers, goedkoop voor een dubbeltje op het eerste rij....

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Het was goed verzorgd!

Onze ervaring met de bruidslunch was zeer goed verzorgd! Heerlijk eten!
En we konden dit vieren in alle rust met alleen de familie! We zaten in de wijnlougne!

Geplaatst op: 13-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marijke P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hopeloos

Er valt niet te boeken met de fletcher all in bon. Nu al een aantal keer geprobeert maar dan is op dag 28 voor aankomst alles vol voor deze bon . Ik ga het niet meer proberen en betaal zelf mijn lange weekend wel. Maar wel ergens anders.
Kortom dank voor een bon waar ik niks aan heb.

Geplaatst op: 03-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerard V.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fletcher kamperduinen. Goed gelegen hotel. onvriendelijk en ongastvrij personeel aan receptie!!

mooie kamers, goed gelegen hotel, slecht onvriendelijk personeel aan receptie…personeel reageert traag enlaten je graag wachten…aub doe iets aan de tienermuziek in het restaurant en draai wat jazz of lounge passend bij jullie wat oudere klanten…

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Grote teleurstelling

ABBA arrangement: Onkundig personeel, niet geïnteresseerd, totaal geen samenwerking onderling. Weet van elkaar niet wat ze doen. Het 3 gangendiner komt uit de gaarkeuken, smaakloos zonder mogelijkheid tot sausje of friet. Een glas wijn of bier moet je zelf betalen middels een muntje?
Het event leek een schoolfeest in de aula uit 1980 erg triest allemaal.
Heel veel, veel te duur betaald.Niet voor herhaling vatbaar wat een miskoop.
Ontbijt en bed was goed, maar geen 250 waard voor 1 nacht.

Geplaatst op: 13-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hester V.

4 / 10
1/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Heb via social deal 2 voucher gekocht 1 overnachting met welnessdag.Stond bij tegen betaling ook in t weekend beschikbaar.
Nou mooi niet je kan daar nooit boeken ook kun je maar 4 wkn vooruit kijken.
En je heb 2 wkn kopers garantie houd in je in die 2 wkn je geld terug kan krijgen maar in die tijd ga je daar niet vanuit dat t nooit gaat lukken dus zijn hier al overheen. Bovendien maar geldig tot 31 mei.Door de week is voor ons geen optie. Van te voren geweten had had ik dit nooit gedaan in t verleden ook gebruik van gemaakt toen was t veel beter geregeld
Voor mij nooit meer!!!

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Linda J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fletcher Hotels


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Lopesanhotels logo
Lopesanhotels
2 beoordelingen
9,5
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fletcher Hotels een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 50 beoordelingen geplaatst over Fletcher Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,3 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fletcher Hotels actief?

Fletcher Hotels is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fletcher Hotels reviews? Dan kun je naar de website van Fletcher Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie