Fletcher Hotels logo

Fletcher Hotels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fletcher Hotels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Fletcher Hotels logo
Website
fletcher.nl
Categorie
Hotels
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fletcher Hotels

De laatste decennia timmert Fletcher Hotels flink aan de weg. Op radio en televisie en in diverse magazines presenteert de hotelketen zich volop met reclames. De inhoud bestaat er meestal uit dat mensen wordt opgeroepen om er eens even lekker tussenuit te gaan en een lang weekend of midweek te genieten van een verblijf in een van de meer dan 100 Fletcher Hotels in Nederland. Geen wonder dat velen overwegen om een verblijf te boeken bij een FletcherHotel. Daarbij laten ze zich natuurlijk niet alleen leiden door de diverse reclameboodschappen van Fletcher Hotels, maar zoeken ze ook naar objectievere bronnen, zoals reviews en beoordelingen van bezoekers van Fletcher Hotels. Dat is verstandig want alleen op basis van verschillende bronnen kun je je een goed gefundeerd oordeel vormen. In dit artikel worden reviews en beoordelingen van échte bezoekers van Fletcher Hotels samengevat, zodat je op basis van reële verwachtingen een besluit kunt nemen of je een uitstapje wilt boeken bij een van de vele Fletcher Hotels. In dit artikel worden daarom geen individuele reviews weergegeven, maar wordt de algemene teneur van tientallen klantbeoordelingen samengevat.

Over Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is in 1997 opgericht door Chris Luken en genoemd naar zijn hond: Fletcher. Het eerste hotel, Hotel Koogerend op Texel, werd overgenomen van Van der Valk. Daarna heeft de hotelketen een sterke groei doorgemaakt en inmiddels zijn er in Nederland meer dan 100 Fletcher Hotels, vaak gecombineerd met een restaurant. Gewoonlijk staan de hotels vlakbij toeristische trekpleisters en in de natuur. Zo zijn er veel Fletcher Hotels te vinden langs de kust, rond de Veluwe en in Zuid-Limburg. Gezien de demografie van ons land, zijn bemiddelde, actieve ouderen een belangrijke doelgroep. Vandaar ook dat bij de meeste Fletcher Hotels veel aandacht is voor het verhuren van (elektrische) fietsen. Verder probeert Fletcher Hotels de doelgroep te verwennen door zich te richten op kleinschalige hotels, waardoor persoonlijke aandacht voor de klant kan worden gegarandeerd. Fletcher Hotels doet er niet geheimzinnig over dat niet alleen omzet wordt gegenereerd door de verhuur van de hotelkamers, maar ook door gasten te stimuleren gebruik te maken van het restaurant dat de meeste Fletcher Hotels vergezelt.

Waarom kiezen voor Fletcher Hotels

De huurtarieven van Fletcher Hotels zijn alleszins redelijk. Zeker vergeleken met zakenhotels zijn de prijzen aan de lage kant. Daar staat tegenover dat de kamers in het algemeen vrij basic zijn, in lijn met de gehanteerde tarieven. Het businessmodel van Fletcher Hotels is erop gericht om zoveel mogelijk hotelkamers te verhuren. Net als bij alle andere hotelketens is een hoge bezettingsgraad essentieel. Naast omzet uit kamerverhuur verdient Fletcher Hotels met name zijn geld in de restaurants van de keten. Deze restaurants bieden exclusievere gerechten dan de kwaliteit van de hotelkamers zou verwachten, maar met deze gerechten wordt dan ook navenant meer verdiend. Met diverse acties probeert Fletcher Hotels de prijs van de hotelkamers zelfs nóg aantrekkelijker te maken. Vaak gebeurt dat in de vorm van loyaliteitsacties. Bijvoorbeeld extra korting voor klanten die beloven vaker Fletcher Hotels te bezoeken of voor klanten die beloven om ook het diner in het hotel te gebruiken. Overigens, wordt de druk om ook gebruik te maken van het hotelrestaurant vrijwel nooit als dwingend ervaren. Ofschoon de kamers eenvoudig van uitvoering en relatief beperkt van omvang zijn, wordt wel voldaan aan het belangrijkste criterium voor een hotelkamer: de bedden zijn in het algemeen goed. Doordat wordt beknibbeld op onderhoud en schoonmaak, zie je in klantbeoordelingen relatief vaak genoemd dat kamers niet helemaal schoon zijn en dat er bijvoorbeeld in de badkamer vaak ruimte voor verbetering is. Positieve reviews zijn er gewoonlijk voor de receptie, het ontbijt en de overige dienstverlening. Door de ligging van de hotels zijn bezoekers vaak actievere ouderen die graag wandelen en fietsen in het gebied rond het hotel. Die verklaart wellicht ook het aantal welness hotels binnen de hotelketen.

Is Fletcher Hotels betrouwbaar?

Met meer dan 100 hotels in Nederland is Fletcher Hotels de grootste hotelketen in ons land. Het spreekt vanzelf dat bedrijven met een dergelijke omvang hun verantwoordelijkheid nemen en dat doet Fletcher Hotels dan ook door de doelstellingen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) te ondersteunen. Dit blijkt uit een Green Key-certificaat, wat aangeeft dat de onderneming zoveel mogelijk op duurzame wijze werkt. In de jaren van 2011 tot en met 2018 werd Fletcher Hotels uitgeroepen tot Beste hotelketen van Nederland.

Klantenservice en klachten

Zoals je van een grote, klantgerichte organisatie, zoals Fletcher Hotels mag verwachten, is het klachtenproces goed geregeld. Zo is er een centraal e-mailadres te vinden onder de Contactgegevens op de website van Fletcher Hotels. Daar kun je al je klachten naartoe sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je recent gast geweest in een FletcherHotel? Schrijf dan snel een review, want een review schrijf je niet voor jezelf, maar voor anderen. Door een beoordeling te schrijven, help je toekomstige gasten bij hun keuze, maar ook Fletcher Hotels zelf kijkt met argusogen naar de reviews, omdat het handvatten geeft om de klantbeleving te verbeteren.

Gerelateerde bedrijven

Tix logo
Tix
17 beoordelingen
4,7
Happy Sauerland logo
Happy Sauerland
2 beoordelingen
10
Srilankatravel logo
Srilankatravel
2 beoordelingen
9,5
6,4
34% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over fletcher.nl

Fletcher Hotels is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fletcher Hotels bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fletcher Hotels lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fletcher Hotels. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van fletcher.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van fletcher.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fletcher Hotels.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super hotel

Mooi hotel met zwembad alleen hygiëne is een minpunt

Geplaatst op: 03-09-2021
Geschreven door: Max N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel fijn hotel

Wij hebben er zojuist vier dagen doorgebracht en zijn zeer tevreden. Ontbijt en diner waren goed, we haaden een schone kamer mte goede bedden en het personeel is zeer vriendelijk. Helaas werden die goede ervaringen op de dag van vertrek bedorven door ons een rekening te presenteren van gebruikte dranken. Ondanks dat we via het bewaarde bonnetje konden aantonen dat we hadden betaald ! Jammer !!

Geplaatst op: 06-08-2021
Geschreven door: Hendrik B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht .vies. duur

Wij zijn drie dagen in naaldwijk geweest maar het was er vies vol met spinnenwebben. Zelfs als je binnenkomt .
Ongezellig met verkleurde kunstplanten vol met spinnenwebben.
Het eten s morgens was goed op de koffie na.
S avonds weinig en vet .
Nee niet iets om te herhalen .

Geplaatst op: 21-09-2021
Geschreven door: Ineke W.

6 / 10
3/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Wolfheze, kleine kamer, opgewarmd buffet van taaie vette hap

We hadden een voucher en moesten bijbetalen omdat het een 4 sterrenhotel is. We kregen een kleine, volgepropte kamer van 2,5 m. breed. Versleten vloerbedekking, kraan die doorliep. Geen bad of koelkast, alleen een douche.
Veel kans om je in deze krappe kamer om je aan de te grote meubels te stoten.
Diner was een buffet van opgewarmde hap, vet en een van ons is daarvan ziek geworden (vis). Na het ontbijt van 1 persoon zijn we zo snel mogelijk vertrokken. Personeel was vriendelijk, het bed prima en ook de omgeving was mooi. Bij het uitchecken werd na ons verhaal gezegd: het is een standaardkamer, alle kamers zijn zo. We hadden we meteen maar een andere kamer moeten vragen. Mijn mening: Dit kamertje hadden ze niet mogen gebruiken als je weet waar een 4 sterrenkamer aan moet voldoen. Een bedorven uitje en een zieke thuis.

Geplaatst op: 09-08-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oude, vieze en hete kamer.

Wat een leuk weekend weg zou zijn is helaas niet zo gegaan.
Geplaatst in een erg hete kamer. Dat is bij het hotel bekend want er staat een aftandse airco in. Filters schoonmaken? Hebben ze nog nooit van gehoord. Net als de vloerbedekking, de tegels in de badkamer, het douchegordijn.
Het was er snikheet, de volgende dag voelden we ons daardoor beiden niet lekker. We wilden eigenlijk naar huis. De receptie liet weten dat we contact moesten opnemen met booking.com. Die zijn ook lekker vlot. Reactie binnen 24 uur….. uuuhh 7x 24 uur bedoelen ze.

Geplaatst op: 08-09-2021
Geschreven door: Peter N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misdadige praktijken

Deze hotelketen verkoopt hotel vouchers voor 3 sterren hotels via meerdere kanalen

je moet inloggen op een website van fletcher zelf na aanschaf waar op je vervolgens 28 dagen vooruit kan boeken, bon is geldig van maandag tot donderdag en zondag (indien beschikbaar)

Alleen op de laatste dag waren nog 2 4 sterren hotels beschikbaar, waar 2x 5 euro per persoon voor bijbetaald moet worden

Of anders op vrijdag en zaterdag waarvoor 10 euro per persoon bijbetaald moet worden, hier waren enkel nog 4 sterren beschikbaar, wederom dus 2x 5 euro toeslag

Dit is niet waar ik een voucher voor koop.

Die 35 euro wordt zo al 65 euro plus 5 euro reserveringskosten, dus 70 euro en dat is nog ZONDER ontbijt. Daarvoor wordt ook nog gemiddeld zo een 17,50 per persoon in rekening gebracht.

105 euro per nacht(!) en dan nog ex de service kosten.

Voor dit geld boek je een leuker en beter hotel zonder korting/actietarief.

Wanneer je ze belt krijg je een grote mond En oplossen? ho maar.

Dit is pure diefstal!
En Fletcher zit op al dat geld van niet-bruikbare vouchers als lachende derde.

Fletcher moet zich de ogen uit de kop schamen.

Geplaatst op: 10-08-2021
Geschreven door: Frank B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fletcher Hotels


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tix logo
Tix
17 beoordelingen
4,7
Happy Sauerland logo
Happy Sauerland
2 beoordelingen
10
Srilankatravel logo
Srilankatravel
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fletcher Hotels een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fletcher Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fletcher Hotels actief?

Fletcher Hotels is vooral actief in de categorie vakantie-reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fletcher Hotels reviews? Dan kun je naar de website van Fletcher Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie