Fiber logo

Fiber ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

97 beoordelingen • 3,9
Fiber logo
Fiber ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
97 beoordelingen • 3,9
Beoordeling
97 beoordelingen
3,9
5 sterren
14%
4 sterren
10%
3 sterren
2%
2 sterren
4%
1 ster
69%
3,9
3,9
3,9
3,9

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Ziggo Zakelijk logo Ziggo Zakelijk
0 beoordelingen
10
T-MobileZakelijk logo T-MobileZakelijk
0 beoordelingen
10

Opzoek naar Fiber ervaringen of heb je jij al ervaring met Fiber? Lees of plaats hieronder dan je Fiber ervaring(en).

Over Fiber

Fiber is aanbieder van internet, telefonie en televisie. Het bedrijf handelde in het verleden onder de merknaam Fype. Fiber heeft de laagste-prijs-garantie als het gaat om goedkoop internetten. Als je gebruik maakt van Fiber kun je enkele tientallen procenten goedkoper internetten en door gebruik te maken van het Fiber glasvezelnetwerk kun je vaak tot wel 10 keer sneller internetten. Als klant van Fiber kun je dus ervaren hoe snel glasvezel is. Als je hier nog niet bekend mee bent, zul je merken dat internetten via glasvezel echt razendsnel is. Handig, want we downloaden steeds meer en het internet krijgt een steeds prominentere rol. Daarom is het voor veel mensen belangrijk dat ze een degelijke internetverbinding hebben. Doe eerst wel de postcode check op de site van Fiber. Wellicht dat je nog geen gebruik kunt maken van Fiber omdat je nog geen toegang hebt tot een glasvezel netwerk. Je kunt bij Fiber ook een telefonie abonnement afsluiten. Bellen naast vaste nummers kost als je 15 minuten belt 7 cent. Bij andere aanbieders is dit duurder, waardoor je voordelig kunt bellen.

Fiber ervaringen

Fiber ervaringen kunnen je helpen om een juiste keus te maken voor een provider. Je wilt namelijk wel de juiste keus en niet lange tijd zonder internet zitten. Bij niet alle providers gaat het namelijk even vlekkeloos. De keus voor een provider is dus een keus waarbij je weloverwogen te werk gaat. Daarom kan het lonend zijn om niet blind een abonnement ergens af te sluiten, maar eerst goed te kijken naar wat andere klanten zeggen en welke Fiber ervaringen er allemaal zijn. Op deze pagina vind je

Heb jij Fiber ervaringen?

Heb je zelf Fiber ervaringen en wil je deze hier ventileren? Dat kan. Wij horen graag jouw Fiber ervaringen en zullen deze op deze pagina tonen, zodat andere mensen kunnen lezen wat jij van Fiber vindt. Je helpt hierdoor anderen bij het vinden van een goede aanbieder van internet, telefonie en televisie.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Fiber

profielfoto van Kasim
Kasim
09-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Over priced

I am an expat from the UK. I am paying 40 euros per month for supposedly 1000gb but I get 100gb which is generally fine but way over priced. There are plenty of cheaper providers so dont make the same mistake I did and get locked in 4 12 months. In the UK we have rules around this i.e. if you are not getting what you are promised you can exit the contract without penalty but does not seem to have the same rules here, which is a shame.

profielfoto van HLS
HLS
29-04-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Helemaal kut

Wij hebben al 16 maanden geen internet en zijn ondertussen bijna een jaar bezig met het contract te ontbinden. ondertussen blijft fiber geld van mijn rekening schrijven.

Inmiddels zelfs een incassobureau

het mooiste van alles is zojuist weer gebeld en fiber geef zelf aan dat wij inderdaad de modem al 16 maanden niet gebruiken, wij meerdere malen hebben gebeld voor opzegging en dat eind vorig jaar dit inderdaad opgezegd is maar zij dit niet konden verwerken.

GROOTSTE OPLICHTERS VAN NEDERLAND!

profielfoto van Mirjam
Mirjam
21-02-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
mijn ouders hebben al 3 weken geen telefoon

Mijn ouders die in het buitengebied wonen en 80 en 85 jaar oud zijn hebben al 3 weken geen telefoon. Ik maakte me erg ongerust omdat ze geen hulpdiensten zouden kunnen bellen als dat nodig was. Gelukkig kunnen ze sinds vandaag wel weer naar buiten bellen maar ze zijn zelf nog onbereikbaar. We proberen steeds met fiber tot actie te bewegen maar die zegt dat we geduld moeten hebben.
Fiber zou een flinke boete moeten krijgen voor wat ze mijn ouders aandoen.

profielfoto van T.V.
T.V.
28-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen deugdelijke telefoonverbinding, slechte klantenservice

Vanaf april 2018 hebben we een abonnement afgesloten bij Fiber, waaronder ook telefonie. Vanaf deze datum hebben we tot op heden geen deugdelijke verbinding betreft telefoneren. Na heel veel pogingen contact met de klantenservice heeft dit tot geen oplossing geleid. Het lukt nu niet om zowel gebeld te worden als zelf te bellen. Dit was steeds wisselend of ik kon niet gebeld worden of ik kan zelf niet bellen. Ik voel me alles behalve serieus genomen met dit probleem. Er is geen terugkoppeling er komt geen oplossing. Wij lopen klanten mis. Wie weet raad? Ondanks dat ik soortgelijke informatie ook al bij Fiber zelf geplaatst heb, probeer ik het ook nog maar eens op deze manier.

profielfoto van Efgee
Efgee
18-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Belabberde provider, wees gewaarschuwd!

Fiber heeft mij zeer slechte service geboden. Het internet haperde continue en heeft niet de beloofde snelheid bereikt. De klantenservice is niet-bestaand (lange wachttijden, altjid zelfde advies dat niet helpt, kunnen geen monteur sturen, online hulp wordt pas na >1 wk beantwoord, etc). Vele malen geprobeerd. Nu afgehaakt. ONdanks dat ik nu een half jaar een dubbel abonnement heb ben ik weg gerend bij Fiber. Ik ga een bezwaar indienen hiertegen ivm contractbreuk ivm niet leveren beloofde diensten.

profielfoto van Doe H.
Doe H.
27-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Pas op oplichters

Doe het niet mensen.
Als ik ergens spijt van heb in mijn 35 jaar op deze wereld is het wel om met fiber in zee te gaan.
Ze sturen nu nog alleen aanmaningen en reageren niet op mijn berichten. Bellen lukt niet behalve als je klant wil worden.
Instaleren met garantie betekend dat je alles zelf moet proberen want er komt nooit een monteur,
Ik ben hier 2 dagen mee bezig geweest en daarna werkte het nog niet....
Mijn advies doe het niet!!!!
Ik heb nu ziggo en ondanks dat het allemaal niet goed is verlopen is dit wel netjes opgelost.
Indien u het niet gelooft bel eerst eens fiber en kies optie 3.
Want als u 1 kiest ben u direct aan de beurt maar als u ze nodig hebt dan moet u op 3 drukken en dan bent u binnen 30 minuten niet geholpen.
Succes

profielfoto van Marc
Marc
11-10-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
eerst de KPN je lijn laten meten voor je eraan begint!!!!!!!!!!!

Nu ziggo steeds duurder wordt eens gaan kijken naar een andere aanbieder.
Gezocht naar glasvezel, kwam bij Fiber terecht....
Van de belofte op de site dat ze glasvezel aanbieden in Den Haag blijft weinig over, van de 64 wijken is er precies 1!!!! wijk waar dat geleverd kan worden, op mijn adres dus niet.
Voor ik besloot om verder te gaan met Fiber eerst gebeld en wel 10 verschillende keren is mij mondeling en schriftelijk bevestigd dat de snelheid gegarandeerd te halen is.
Na oplevering geen internet, blijkt dat je een RJ11 Stekker in een RJ45 gat moet steken (logisch, toch???)
Gelukkig was de KPN aanwezig en die hebben de lijn gemeten, hun lijn met hun toestellen en die wisten mij te vertellen dat de theoretisch maximaal haalbare snelheid 64Mb/s is, de beloofde 100Mb/s is absoluut NIET haalbaar.
Nu druk bezig om Fiber daarvan te overtuigen maar zoals ik hier meer lees is dat totaal onmogelijk.
Mijn advies is dan ook, bezint eer ge begint, laat eerst door de KPN de lijn meten en met die informatie er nog eens goed naar kijken.
Wordt vervolgt!

profielfoto van Cees
Cees
20-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
waar de loos

een gote troep dat is fiber

profielfoto van Cees
Cees
20-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
waar de loos

ik wil nog even weten dat ik door fiber ben uit gemaakt voor leugenaar ik vindt heel fiber een grote oplichters troep ik heb maar zelden zo iets mee gemaakt wat een los geslagen zooi

profielfoto van H.J. V.
H.J. V.
23-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Het nieuwe netwerk wat een beroerde wijziging

Midden december 2016 begonnen de problemen, na anderhalf jaar prima kwaliteit, echt waar, werden er aangesloten op het nieuwe netwerk van fiber. Geweldig e verbetering en nieuwe mogelijkheden volgens de brief. Wat een elende heeft dit gebracht.
Woon in Almere en heb een genesis 1Gb modem met ook coax aansluiting. Telefonie en Internet nog steeds prima,ook live IP-tv beelden zijngoed maar tv opnames....
Deze opnames zijn ineens beroerd niet om aan te zien lijkt wel terug naar het per-HD tijdperk.
Dolby digital geluid werd ineens stereo, en het ergste was dat ik mijn amino boxen niet goed meer kan gebruiken. Ze lopen beide heel regelmatig vast een ik kan ze niet met uitzetten want dan vallen ze in deep sleep; ik krijg ze niet meer aan. Reset is de enige optie.

Contact opgenomen met klanten service ticket geopend, maar ben 3 maanden later nog steeds bezig,
Tickets worden gesloten zonder opgelost te worden, uren aan de telefoon gehangen om het probleem al 10 keer uit te leggen zonder oplossing, wat een ellende.
Simpele vragen worden niet beantwoord, de vraag om de niet compatible settopboxen te vervangen door de nieuwe van fiber wordt niet beantwoord
Het ligt dan weer aan mijn netwerk, technische dienst is er mee bezig, maar er gebeurt nooit wat.

Na 3 maanden is de fut er bij mij uit, fiber wil dit niet oplossen maar wel 80 euro per maand opstrijken.
Ik ben er klaar mee, zal waarschijnlijk nog een hele truk worden om op te zeggen......

profielfoto van Kuizenga
Kuizenga
20-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Te lage snelheid, problemen met tv/internet gelijktijdig, zappen duurt 5-8 minuten

Internetsnelheid (ADSL) ver onder abbonnementsminimum. Abbonnement is 12-30 Mbit, gemeten is maximaal 9 (bij televisie uitgeschakeld). Vooraf in brief door Fiber gecommuniceerd dat ze 18 Mbit verwachten.

Televisie icm internet gaat niet. Televisie zappen duurt ongeveer 5-8 minuten (oftewel alle reclameblokken doorkijken en vooraf bekijken op welke zender je die avond gaat kijken). Noodgedwongen apparatuur geretourneerd en klant geworden bij KPN (geen enkel probleem met snelheid of wat dan ook gehad op mijn adres).

profielfoto van Eduard
Eduard
03-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte club

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit Fiber.

Storing op storing en dan geen hond te bereiken en compensatie ho maar.
Klantenservice bellen en dan kiezen voor optie 2 zoals het hoort en dan uur in de wacht zonder info en ineens contact verbroken.
Weer bellen en optie 1 (nieuwe klanten) en wat denk je 2 seconden , jammer dat die jonegen je niet mag helpen en je doorverbindt naar optie 2 en weer na 40 min verbinding verbroken.

Ben nu gelukkig bijna op einde en kan weg van dit bedrijf wat enkel aan geld denkt.

Oja opzeggen is ook zeer lastig aangezien ze ook niet op de tickets reageren die je aanmaakt.
En bellen tja ook lastig.

Dus kortom kijk niet naar de prijs want die is zeker goed , maar dan heb je wel heel veel storing en slechte service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Een jaar ellende en stress

Begin alstublieft niet aan Fiber Nederland mensen,de prijs maakt het misschien aanlonkelijk maar u zal er zo veel spijt van krijgen.
Ik heb sinds ik verhuisd ben niets anders dan ellende gehad van deze criminelen schoften,hier volgen een paar voorbeelden:

-Glasvezel pas na een maand opleveren op het nieuwe adres tijdens verhuizing
-Trage glasvezelverbinding tijdens spitsuren,netwerk overbelast.
-Verkeerde facturatie,eerst voor een heel jaar abonnementskosten afschrijven,daarna niets afschrijven.
-Abonnement met een tientje verhogen halverwege je contract.
-Meer dan een half uur aan de lijn hangen om dan uiteindelijk eens geholpen te worden
-Geen retourskosten terugstorten voor oude borg modem

Zomaar even een paar voorbeelden waar ik persoonlijk mee te maken heb gehad en sommige problemen zoals verkeerde facturatie en een trage glasvezelverbinding hebben tijdens spitsuren zijn problemen waar ik nog steeds last van heb en waar helemaal niets aan gedaan word,zoveel spijt van dat ik hieraan begonnen ben,in mei loopt gelukkig mijn contract af en ga dan ook gelijk zoeken naar een andere provider,eentje die je leven niet zuur maakt.

profielfoto van Jerome C.
Jerome C.
24-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Fiber is the worst internet company I experience in my international life

Fiber is the worst internet company I experience in my international life: 2 weeks to make work the line and send back a defect box, when it takes 1 day in Holland to receive a package. Nobody answer the phone or emails. Even if I put in copy the owner of the company: Daan Hamoen. I lost of lot of time and money with them. No respect for their customers. Fiber is to blacklist and let die. Never start to work with. Jerome Chanson - Greenest Carwash

profielfoto van Marco S.
Marco S.
13-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Drama! Begin hier niet aan.

Na een jaar prima stabiel internet te hebben gehad, dit jaar plotseling diverse storingen gehad waardoor in totaal 3 dagen gewoon geen internet.
Op hun website niets te vinden over de status of iets dergelijks op die momenten.

En dan het allerergste: de bereikbaarheid.
Telefonisch gewoon niet bereikbaar, ik heb vaak na 45 minuten maar opgehangen.
Chat werkt ook niet.
Communicatie via My Fiber dan maar? Ja hoor, je ticket wordt na een week of 5 beantwoord.

Opzeggen? Dat mag telefonisch of via My Fiber. Zelfde drama dus.
Weer na 45 minuten opgehangen.
Er staat in My Fiber nog een ticket open van 13 december en ik heb uit ellende maar een ouderwetse brief gestuurd....

profielfoto van Bozeklant
Bozeklant
08-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
geen contact mee te krijgen

Na zes weken klagen/vragen nog geen enkele reactie van Fiber.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ga niet in zee met dit bedroevend slecht presterende bedrijf!

Na 2,5 maand nog steeds geen internet. Helpdesk is onbereikbaar. Met klachten wordt niets gedaan. Wat een klucht is dit een bedrijf. Mijn advies: doe het niet, kies een andere provider.

profielfoto van Tim V.
Tim V.
02-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Facturen voor niet geleverde diensten, geen internet&tv, geen klantenservice

Alsjeblieft als je dit leest kies nooit voor dit afschuwelijke bedrijf. Je krijgt de diensten niet waar je om vraagt en als je je afvraagt waarom is er niemand of niks om je vragen te beantwoorden. Doe het gewoon niet.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
NOOIT AAN BEGINNEN

ik zou nooit aan beginnen zo slecht
ze proberen zo veel mogelijk klanten binnen te halen en als zo ver is zoek maar lekker zelf uit
van af begin problemen en dat is nog niet zo erg dat kan ook bij andere providers gebeuren maar dat ze dat niet oplossen dat is heel slecht klantenservice echt baalgelijk ze doen maar wat keertje 30min aan telefoon gezeten vraag gesteld en ze hangen zo op als ze niet weten
ik wil eigenlijk geen tijd meer verspelen daar in
gelukkig loop abonnement bijna af zou vast niet makkelijk zij om van af te komen zonder problemen als ik zo hier en daar lees
NOOIT AAN BEGINNEN

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slecht

Trap er niet in: het kost iets minder, maar je krijgt helemaal niks

profielfoto van Sandra
Sandra
23-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
geen service, snelheid ok

Van de service bij Fiber hoef je niets te verwachten. Of je nu een e-mail stuurt of telefoneert, het is allebei waardeloos. De medewerker was zelfs zo gestrest dat hij ophing, nadat ik 45 minuten in de wacht had gezeten. Dus een email gestuurd, maar die is na 3 weken ook nog steeds niet beantwoord. Ze kunnen het duidelijk niet aan, al die aanvragen. De verbinding is overigens wel goed, ik heb echter nu televisie via mijn chromecast, want een utp kabel door mijn kamer vond ik minder. Maar met UTP kabel is de hd tv echt mooier. Maar heb verder niet gehoord of er hier een andere oplossing is. Jammer. Wat dat betreft was het bij Ziggo zo slecht nog niet.

profielfoto van Arnold V.
Arnold V.
08-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
niet te bereiken per telefoon

ik ben al drie dagen bezig om fiber te bereiken telefonisch maar wordt dus niet doorgeschakeld en ik moet opzeggen vanwege de 14 dagen bedenktijd want ik wil dit niet er is beloofd geen kopsten en dan blijk ik dus 9,95 verzendkosten moet betalen en een borg van 49 euro en dat geld heb ik dus niet

profielfoto van Marcel
Marcel
05-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ontvangen pakket direct retourgezonden

Slechte ervaring met Fiber, vaste lijn sluiten ze al voor je af bij oude provider alvorens de nieuwe is geactiveerd. Krijg je eindelijk pakket binnen blijkt het een fout pakket te zijn. Als je belt geen gehoor, als je via het formulier contact zoekt kan je wachten tot je een ons weegt. En als je de tijd neemt om een e-mail te sturen, blijkt dat zonde van je tijd te zijn.
De doos weer netjes dicht gedaan, en alles op de post gedaan voor een retourzending.
Naar Veenendaal, Wiltonstraat 35, 3905KW.
Gelijk maar e-mail gestuurd dat ze niet op mij hoeven te rekenen als klant.

Daarbij komen dat ik van klant nummer FP549225 met de naam M. Hosni met order FS5659536 de datum 11-11-2016 tussen de papieren vond die voor mij bedoelt zijn.
Zeer slordig!!!!

profielfoto van G.G. K.
G.G. K.
16-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zwaar geïrriteerd

Ik heb Maandag 14-11-2016 een tweede betalingsherinnering gekregen van het Internet wat ik nog niet betaald zou hebben. Dat heb ik gewoon de eerste van de maand al voldaan,maar ze doen voor de zoveelste keer hun administratie NIET goed. Want dit is mij al vaker over gekomen. En als je niet uitkijkt blokkeren ze je dienst ook nog.(Want daar zijn ze goed in hoor) Dit wou ik natuurlijk niet gaan laten gebeuren. Ik bellen....geen gehoor. Ander tijdstip weer bellen...weer geen gehoor. Nu ben ik gewoon 3 DAGEN VERDER EN HEB DE KLANTENSERVICE NOG STEEDS NIET AAN DE TELEFOON GEKREGEN. Ik vind dit ronduit BELACHELIJK en TOTAAL...niet kunnen. En het maakt me ook superboos en gefrustreerd als je alleen maar " liftmuziek en reclame blokjes hoort " met hun Kaspersky enzo.... VERSCHRIKKELIJK!!!! Op een gegeven moment dacht ik. Ik ga me inloggen bij " My fiber " Ik mijn klantnummer ingevuld en mijn genoteerde wachtwoord. Geeft die gewoon een paar keer aan dat 1 van de 2 niet klopt. Terwijl dat dus ECHT niet kan hè..Uit frustratie druk ik dan maar op " Wachtwoord vergeten " in de hoop een nieuwe te krijgen via mijn email zodat ik ze alsnog te pakken kon krijgen. Ik gedaan en ik ontving inderdaad een email. Alleen was deze mail LEEG met " Noreply@myfiber als afzender. Nah...ik werd natuurlijk nog kwaaier en heb boos op de mail gereageerd. Maar besefte me later dat ze het toch niet zouden gaan lezen/ontvangen vanwege de " Noreply " afzender. WAT EEN VERSCHRIKKELIJK ONGEREGELD ZOOITJE IS DAT FIBER ZEG....En dan zeg ik het nog netjes. IK ADVISEER OM NEVER NOOIT MET DIT BEDRIJF IN ZEE TE GAAN!!!! Hier ga je beschaamd en bedrogen uit komen.

Wat ik wel nog aan iemand zou willen vragen. Heeft er iemand een " Email-adres " waar mijn bericht eventueel wel zal gaan aankomen als ik er een bericht naartoe stuur? Want morgen breekt dag 4 aan en nog steeds op geen ENKELE manier contact met ze gekregen...pfff..

profielfoto van Alex
Alex
15-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Als het goed gaat, maar ow wee als het niet goed gaat.

Sinds enkele maanden maak ik gebruik van Fiber internet. In eerste instantie gekozen voor de voordeligste optie want tja wat kan er nou fout gaan met Internet. In eerste instantie helemaal goed en naar volle tevredenheid gebruik gemaakt. Totdat wij gingen verhuizen. Daarna is het nooit meer goed gekomen. Minstens 20 x gebeld met de klantenservice, een KPN monteur en een Fiber monteur en drie maanden later nog steeds geen internet. Vorige week het verzocht tot ontbinden van de overeenkomst op basis van hun eigen algemene voorwaarden en zelfs daar krijg ik geen adequaat antwoord op. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Kies AUB een provider met een goede klantenservice anders zit je met straks ook met handen en voeten gebonden. Koude douche voor FIBER!

profielfoto van Dimitar
Dimitar
22-10-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dr

60 Dagen zinder internet

profielfoto van Edebee
Edebee
30-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
gewoon zeer slecht

nog nooit een bedrijf tegen gekomen wat zo minimaal en kinderachtig communiceert. Op vragen krijg je totaal een antwoord maar een of ander zwam verhaal.
Op reclames zeggen ze dat ze de goedkoopste zijn , nou voor ADSL zijn ze de duurste en kunnen ze zeker niet concurreren tegen de prijzen en snelheden van Ziggo/KPN.

profielfoto van Robert
Robert
09-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Klanten(service?)

abonnement aangevraagd bij Fiber, welkomstbrief ontvangen direct al een aantal vragen maar ze zijn niet te bereiken.
14 dagen bedenktijd om er van af te zien jammer dat daar dan alleen na die 14 dagen op gereageerd wordt.
Als welkomstgeschenk gekozen voor installatie door monteur dat staat dan weer nergens vermeld dus helaas kan je zelf gaan doen.
Je kunt ze alleen bereiken door boze mail te sturen dan reageren ze wel direct.
Dit is een gevalletje voor het programma Opgelicht of Radar

profielfoto van Iris
Iris
06-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

In het begin al ontzettend veel problemen gehad met Fiber door beloftes welke ze niet nakomen. Nu bij het beëindigen van het abonnement weer problemen. Ik zou dit bedrijf echt niemand aanraden. Hun klantenservice is echt waardeloos.

profielfoto van Quint
Quint
25-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht bereikbare internet provider

Na vorige week Fiber internet aangevraagd te hebben, heb ik vandaag getracht te achterhalen of de provider de oplevering per 30-09-2016 kan realiseren.
De helpdesk is erg slecht bereikbaar, je staat vaak meer dan 20 minuten in de wacht. Vervolgens krijg je iemand aan de lijn zonder kennis van zaken en wordt je keer op keer naar de chat op de site verwezen voor je vragen.
Deze chat is echter nog slechter bereikbaar dan de klantenservice. Er komt vaak geen reactie en als er al iemand reageert na een half uur, sluit deze persoon de chat na 10 minuten omdat je niet direct gereageerd hebt.
Zelfs het beëindigen van het abonnement binnen de 14 dagen wettelijke bedenktijd is een drama.
In de welkomstbrief is opgenomen dat je je abonnement kunt beëindigen door de klantenservice te bellen. Vervolgens sta je 20 minuten in de wacht, krijg je een slecht Nederlands sprekend persoon aan de lijn, die je doorverbind met de afdeling opzeggingen.
Wederom weer 15 minuten in de wacht om uiteindelijk iemand aan de lijn te krijgen die je vrolijk vertelt dat je je de opzegging ook via dezelfde online chat dient te regelen.

Kortom, een waardeloos en tevens erg slecht bereikbaar bedrijf. Nooit aan beginnen!!

Schrijf een review over Fiber

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Ziggo Zakelijk logo Ziggo Zakelijk
0 beoordelingen
10
T-MobileZakelijk logo T-MobileZakelijk
0 beoordelingen
10