Fiber logo

Fiber reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fiber reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Fiber logo
Website
Fiber
Categorie
Alles in 1

Opzoek naar Fiber ervaringen of heb je jij al ervaring met Fiber? Lees of plaats hieronder dan je Fiber ervaring(en).

Over Fiber

Fiber is aanbieder van internet, telefonie en televisie. Het bedrijf handelde in het verleden onder de merknaam Fype. Fiber heeft de laagste-prijs-garantie als het gaat om goedkoop internetten. Als je gebruik maakt van Fiber kun je enkele tientallen procenten goedkoper internetten en door gebruik te maken van het Fiber glasvezelnetwerk kun je vaak tot wel 10 keer sneller internetten. Als klant van Fiber kun je dus ervaren hoe snel glasvezel is. Als je hier nog niet bekend mee bent, zul je merken dat internetten via glasvezel echt razendsnel is. Handig, want we downloaden steeds meer en het internet krijgt een steeds prominentere rol. Daarom is het voor veel mensen belangrijk dat ze een degelijke internetverbinding hebben. Doe eerst wel de postcode check op de site van Fiber. Wellicht dat je nog geen gebruik kunt maken van Fiber omdat je nog geen toegang hebt tot een glasvezel netwerk. Je kunt bij Fiber ook een telefonie abonnement afsluiten. Bellen naast vaste nummers kost als je 15 minuten belt 7 cent. Bij andere aanbieders is dit duurder, waardoor je voordelig kunt bellen.

Fiber ervaringen

Fiber ervaringen kunnen je helpen om een juiste keus te maken voor een provider. Je wilt namelijk wel de juiste keus en niet lange tijd zonder internet zitten. Bij niet alle providers gaat het namelijk even vlekkeloos. De keus voor een provider is dus een keus waarbij je weloverwogen te werk gaat. Daarom kan het lonend zijn om niet blind een abonnement ergens af te sluiten, maar eerst goed te kijken naar wat andere klanten zeggen en welke Fiber ervaringen er allemaal zijn. Op deze pagina vind je

Heb jij Fiber ervaringen?

Heb je zelf Fiber ervaringen en wil je deze hier ventileren? Dat kan. Wij horen graag jouw Fiber ervaringen en zullen deze op deze pagina tonen, zodat andere mensen kunnen lezen wat jij van Fiber vindt. Je helpt hierdoor anderen bij het vinden van een goede aanbieder van internet, telefonie en televisie.

Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
33 beoordelingen
4,7
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
2 beoordelingen
6,5
T-Mobile Zakelijk logo
T-Mobile Zakelijk
2 beoordelingen
8,5
4,0
28% zou hier weer kopen
100 beoordelingen
Lees onze review over Fiber

Ons team van experts heeft Fiber geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fiber bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fiber is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fiber is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Fiber. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fiber.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte Ervaring met Fiber

Op 2/12 zou de migratie naar Fiber plaatsvinden. De Tv werkt, telefonie en internet na meer dan een week (op 11/12) nog steeds niet. Ze blijken een werkende verbinding (van een andere provider) te kunnen omzetten in iets wat niet werkt. Sindsdien is deze "storing"in onderzoek. Hun helpdesk komt ook niet verder dan die mededeling. Enige verdere terugkoppeling vindt niet plaats. Ik heb nog nooit een provider meegemaakt die zo incompetent en klantonvriendelijk is.

Advies aan anderen: Fiber nooit aan beginnen!

Geplaatst op: 11-12-2014
Geschreven door: Hans

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pas op kleine letters: nooit FIBER !!!!!!

Fiber gehad, wilde opzeggen, NIET GELUKT. Het hele contract moet ik afbetalen, terwijl ik niet meer binnen FIBER gebieden woon.

Eerst al waardeloze start, loze beloften en slechte oplossingen, veel te duur en nu dit???

NOOIT FIBER NEMEN, NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT!!!!!!

Geplaatst op: 29-11-2014
Geschreven door: Douwe

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gijzeling door FIBER

Met heel veel druk en overmacht heeft FIBER mij een contract aangesmeerd. Ik ga, een half jaar voor het einde van mijn 2 jaar contract samenwonen op een ander adres. Ik wilde FIBER opzeggen maar : helaas !!!!! Ik moet het hele contract betalen. Het is geen nutsvoorziening, let op de kleine lettertjes: Stroom kun je opzeggen, gas kun je opzeggen, water kun je opzeggen, huur kun je opzeggen alle nutsvoorzieningen kun je opzeggen met NIET FIBER. GA nooit met FIBER een contract aan NOOIT NOOIT NOOIT. Getracht in overleg met hen een regeling te krijgen: NIETS WERKT, GEEN COULANCE, BETALEN !!!!!!

Geplaatst op: 29-11-2014
Geschreven door: Gebruiker I.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet doen! Oplichters zijn het

1 ster is nog te veel; 5 rode sterren zijn beter op hun plek.

Wees gewaarschuwd voor deze leugenaars/oplichters; of lees in ieder geval voordat u iets tekent 10 x goed de afspraken door. De colporteurs beloven iets anders dan u krijgt.

Geplaatst op: 20-11-2014
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Had KPN maar vanwege de prijs en beloftes overgegaan op Fiber. Mij werd verteld dat het goedkoper is en dat alles wat ik nu bij KPN heb hetzelfde via Fiber zal krijgen. Ik betaal nu €54 voor analoog tv en als ik wil digitaal wil kom ik op €65 terwijl de verkoper mij heeft belooft alles te hebben voor €49. Daarbij had ik via KPN een gratis verdubbelaar voor op mijn mobiel en heb ik nu ook niet meer!! WEES WIJS EN GA NIET NAAR FIBER!!

Geplaatst op: 06-11-2014
Geschreven door: Ontevreden K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Aansluiting niet gebeurd

Op 23-10-2014 moest mijn flat aangesloten aan Fiber RDY met alles in 1 diensten, maar tot vandaag 31-10-2014 gebeurde dat nog niet, meerdere keer naar technische team gebeld en elke keer hoor ik ander oorzaak waarom de aansluiting niet gelukt. Als laatste heb de volgende antwoord gekregen: ‘We weten nog de oorzaak niet en als we de probleem opgelost hebben bellen u terug’. Maar hoelang dat gaat duren kunnen ze geen antwoord geven misschien 1 dag of 1 week of…. Ik heb alle verschuldigde bedragen betaald (aansluiting kosten eerste maand vanaf 23-10-2014 en borgbedrag) maar geniet ik nog niet van diensten, nu zit ik thuis met 2 kinderen zonder TV en internet. Hoelang gaat het zo duren weet ook niet maar mijn geduld heeft grenzen….

Geplaatst op: 31-10-2014
Geschreven door: Salman

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET DOEN

Ze leveren niet wat ze beloven.

Op het moment dat het niet lekker loopt kun je nergens terecht. Op de helpdesk zitten aardige mensen die niets voor je kunnen doen

Geplaatst op: 24-10-2014
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk

Hallo

Doe ons een plezier stop per direct met dit bedrijf !!!

Service verdient die ene ster niet eens !!! Allemaal beloftes maar maken niks waar.

De prijs ziet er goed uit maar schijn bedriegt want het werkt voor geen meter !!!

Geplaatst op: 13-10-2014
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fiber vals voorgelicht

Goedemorgen fiber

Wij hebben sinds deze week alles van fiber !

Het werkt allemaal na behoren. Maar wat hebben jullie een erg slechte service ! En wat ben slecht voorgelicht door de verkoper. Door de verkoper die ons zo slecht voor heeft gelicht hebben wij erg hoge kosten . Het begon met een andere internet router te kopen van 80 euro wat niet was gemeld . Daarna vroeg ik of ik weer kon opnemen ? Als antwoord kreeg ik nee !!!! Want ook daar moet je weer een andere kast voor hebben die je kan lease voor 5 euro per maand . Dit heeft de verkoper nooit verteld . Die zei dat ik alles kon met het nieuwe systeem van fiber wat ik ook kon met mijn oude systeem van ziggo . Vervolgens zit ik ook nog aan een extra pakket vast van 10 euro per maand die ik helemaal niet heb besteld of voor heb getekend maar wel hebt gekregen ! Nu wil daar vanaf en gaan ze moeilijk doen . De klachten brief is inmiddels de deur al uit ( woensdag ) en heb helaas nog steeds niks gehoord ! Kortom ik heb tot nu toe erg slechte ervaring met fiber! Ze zeggen dat ze goedkoop zijn maar dat zijn ze zeker niet !!!!

Geplaatst op: 10-05-2014
Geschreven door: De L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fiber


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
33 beoordelingen
4,7
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
2 beoordelingen
6,5
T-Mobile Zakelijk logo
T-Mobile Zakelijk
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fiber een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 100 beoordelingen geplaatst over Fiber. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,0 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fiber actief?

Fiber is vooral actief in de categorie alles in 1 en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fiber reviews? Dan kun je naar de website van Fiber gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie